طرز تهیه مرغ لونگی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه مرغ لونگی
مرغ لونگی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که با دستورها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ لونگی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ متوسط | ۱ عدد |
رب آلوچه ترش | ۳ قاشق غذاخوری |
رب انار ترش | ۴ قاشق غذاخوری |
دانه انار ترش | ۴ قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط | ۳ عدد |
مغز گردو | ۱۰۰ گرم |
فلفل سیاه و نمک | به مقدار کافی |
کره | به مقدار کافی |
روغن مایع | به مقدار کافی |
طرز تهیه مرغ لونگی
مرحله اول
برای تهیه مرغ لونگی خوشمزه ابتدای کار ۲ قاشق رب آلوچه را به همراه ۲ قاشق رب انار درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس در صورت سفت بودن با مقداری آب جوش مخلوط می کنیم تا کاملا رقیق و ترکیب شود. در ادامه نمک و فلفل سیاه را به مخلوط رب اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا مخلوط رب انار را روی تمام سطح مرغ می مالیم تا مرغ به رب انار آغشته شود. در ادامه مرغ مزه دار شده را درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس روی آن را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت درون یخچال استراحت کند.
مرحله سوم
در این مرحله پس از گذشت این زمان مغز گردو را درون غذاساز می ریزیم، سپس میکس می کنیم تا مغز گردو کاملا پودر شود. در ادامه برای مواد درون مرغ ابتدا باقی مانده رب انار را به همراه رب آلوچه درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
حالا گردوی پودر شده را به همراه دانه های انار، نمک و فلفل سیاه به مخلوط رب اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه پوست ۲ عدد پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پیاز رنده شده را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی آن به طور کامل خارج شود، سپس به مخلوط مواد درون مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
مرجله ششم
حالا اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه مخلوط رب انار را درون مرغ می ریزیم، سپس شکم آن را با نخ و سوزن می دوزیم. در ادامه پوست باقی مانده پیاز را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت حلقه ای خرد می کنیم و درون سینی فر قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مرغ لونگی را درون سینی فر روی پیاز های حلقه ای قرار می دهیم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم. در ادامه درجه فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم مرغ به مدت ۲ ساعت به طور کامل پخته شود.
مرحله هشتم
در نهایت پس از گذشت این زمان گریل را روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم مرغ به مدت ۵ دقیقه گریل شده تا روی آن طلایی و خوشرنگ شود. در ادامه پس از گذشت این زمان مرغ لونگی را از فر خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. نوش جان.
- منبع :
- sani__food
مطالب پربازدید از سراسر وب
- توربان خوشگل زنانه با مدل های خاص و جذاب؛ ببند و تو مجالس بدرخش!
- مدل ناخن سیاه و سفید با طرح های لاکچری + ایده های خفن و جدید بگیرید!
- مدل انگشتر با طراحی خاص و متفاوت مخصوص خانم های سخت پسند!
- طرز تهیه خورش سیب گلاب مجلسی + نکاتی برای طعم و عطر بهتر
- طرز تهیه کوکو باقلا سبز؛ غذای خوشمزه و ساده به روش رشتی