طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی سالم و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه نان کندو پنیری خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه نان کندو پنیری نان کندو پنیری یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش عطر است که برای میان وعده بسیار …
طرز تهیه کره بادام زمینی رژیمی خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کره بادام زمینی کره بادام زمینی یکی از انواع کره های گیاهی پر مصرف است که از آن می شود به …
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه پنیر پیتزا
پنیر پیتزا یکی از فراورده های بسیار محبوب شیر گاو و گوسفند است که همه ما بعد از آشنایی با پیتزا با نام آن آشنا شده ایم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنیر پیتزا در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر محلی پرچرب | ۲ کیلو گرم |
سرکه سفید | ½ لیوان |
نمک | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
آب و یخ | به مقدار کافی |
طرز تهیه پنیر پیتزا
مرحله اول
برای تهیه پنیر پیتزا خانگی ابتدای کار شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شیر گرم شود. توجه داشته باشید شیر جوش نیاید یا خیلی داغ نشود، در حد گرم شدن کفایت می کند.
مرحله دوم
حالا سرکه را به صورت پخش درون شیر می ریزیم و آرام هم می زنیم تا شیر بریده شود، سپس دلمه ببندد. در ادامه آبکش را روی یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس شیر دلمه بسته را درون آن می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله دلمه های شیر را جمع می کنیم، سپس درون پارچه نخی قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه آب پنیر روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس نمک را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم داغ شود.
مرحله چهارم
توجه داشته باشیذ آب پنیر جوش نیاید. در ادامه زمانی که نمک درون آب پنیر حل شد حرارت را خاموش می کنیم تا جوش نزند. در ادامه پنیر را ۳ مرتبه درون آب پنیر به مدت ۲۰ ثانیه قرار می دهیم، سپس خارج می کنیم.
مرحله پنجم
حالا زمانی که مرتبه سوم پنیر را از آب پنیر خارج کردیم بلافاصله درون آب و یخ قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه درون آب و یخ بماند تا به آن شوک وارد شود. پس از این زمان پنیر را از آب خارج می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله پنیر را مجددا درون پارچه نخی قرار می دهیم و فشار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود، سپس درون یک کیسه فریزر قرار می دهیم و به مدت ۴ ساعت پنیر را درون یخچال فریزر قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در نهایت پس از گذشت این زمان پنیر را از یخچال فریزر خارج می کنیم، سپس با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم و مجددا درون کیسه فریزر بسته بندی می کنیم، سپس درون یخچال فریزر نگهداری می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi