طرز تهیه ماهی کبابی رستورانی مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه واویشکا مرغ خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه واویشکا مرغ واویشکا مرع یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شمال کشورمان می …
طرز تهیه کوکوی کلم بروکلی مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکوی کلم بروکلی کوکوی کلم بروکلی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه است که با رسپی های مختلفی درست می …
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز به روش تبریزی با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز کوکو لوبیا سبز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و متفاوت ایرانی است که شاید خیلی افراد آنرا نپسندند، …
طرز تهیه ماهی کبابی
ماهی کبابی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی کبابی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماهی قزل آلا | ۲ عدد |
پیاز درشت | ۲ عدد |
آب لیمو ترش تازه | ½ فنجان |
زعفران دم کرده | ½ فنجان |
پودر سوخاری ماهی | به مقدار کافی |
ادویه مخصوص ماهی | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه ماهی کبابی
مرحله اول
برای تهیه ماهی کباب خوشمزه ابتدای کار فلس های ماهی را با کمک چاقو جدا می کنیم، سپس شکم ماهی را از وسط با چاقو باز می کنیم و تمیز می شوییم. در ادامه ماهی را درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا پوست پیاز را جدا می کینم، سپس می شوییم و با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم. در ادامه پیاز رنده شده را به صورت پخش روی ماهی می ریزیم، سپس زعفران دم کرده را روی ماهی ریخته و با دست ماساژ می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله ماهی را با آب لیمو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه مخصوص، ماهی را مزه دار می کنیم، سپس ماهی را خوب ماساژ می دهیم تا ادویه ها به خورد ماهی بروند. در ادامه روی ظرف را با سلفون می پوشانیم.
مرحله چهارم
حالا ماهی را به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم ماهی مزه دار شود. در ادامه پس از گذشت این زمان ماهی را از یخچال خارج می کنیم، سپس پیاز ها را از ماهی جدا می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله در صورت تمایل روی ماهی مقداری پودر سوخاری مخصوص ماهی می ریزیم و روی توری کباب قرار می دهیم، سپس زغال ها را به صورت یکدست روشن می کنیم و ماهی را از سمت پوست روی حرارت زغال ها قرار می دهیم.
مرحله ششم
در نهایت زمانی که ماهی مغز پخت شد، از روی حرارت بر می داریم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در آخر توصیه می شود به دلیل طبع سرد ماهی بهتر است ماهی کباب را با سیر ترشی سرو کنیم. نوش جان.
- منبع :
- armen.kebab