طرز تهیه شکلات صبحانه خوشمزه به روش خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه شکلات صبحانه
شکلات صبحانه یکی از صبحانه های خوشمزه بین المللی است که معمولا در کنار نان های حجیم سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شکلات صبحانه در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم شکلات صبحانه | |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ لیوان |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ½ لیوان |
عسل | ۱ قاشق مرباخوری |
شکلات تخته ای | ۵۰ گرم |
فندق یا بادام زمینی خام | ½ لیوان |
کره | ۱ قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شکلات صبحانه
مرحله اول
برای تهیه شکلات صبحانه خانگی ابتدای کار شکلات تخته ای را درون یک کاسه ریخته و روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم شکلات کاملا ذوب شود. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله دوم
حالا آرد و پودر کاکائو را درون الک می ریزیم، سپس یک مرتبه درون قابلمه الک می کنیم. در ادامه مجددا مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و یک بار دیگر درون قابلمه الک می کنیم. در ادامه شکر را به مخلوط آرد اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مخلوط آرد و شکر را با هم مخلوط می کنیم، سپس شیر را طی ۲ مرحله به مواد اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا مایه شکلات را مدام هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. در ادامه وقتی مایه شکلات کمی غلیظ شد، شکلات تخته ای آب شده را به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله عسل را به همراه کره به مایه شکلات اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس وانیل را به آن اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس فندق یا بادام زمینی خام را به آن اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پوست شان به طور کامل جدا شود. در ادامه فندق یا بادام زمینی را از تابه خارج می کنیم و به صورت ریز خرد می کنیم.
مرحله هفتم
حالا فندق یا بادام زمینی خرد شده را به شکلات اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با دستمال مرطوب خشک می کنیم.
مرحله هشتم
در نهایت مایه شکلات را درون شیشه می ریزیم، سپس درون یخچال قرار می دهیم. توجه داشته باشید شکلات درون یخچال به غلظت بیشتری می رسد. در آخر این شکلات صبحانه خوشمزه را با نان تازه میل کنید. نوش جان.
- منبع :
- ashpaz_banoo_2020