طرز تهیه کره بادام زمینی رژیمی خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه سوپ شیر ساده و بسیار خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه سوپ شیر ساده سوپ شیر یکی از انواع سوپ های ساده و مخصوص بین المللی است که ورژن مجلسی آن معمولا …
طرز تهیه فرنچ تست خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه فرنچ تست فرنچ تست یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فوری است که برای کوکان گزینه مناسبی می باشد، برای مشاهده …
طرز تهیه کره بادام زمینی
کره بادام زمینی یکی از انواع کره های گیاهی پر مصرف است که از آن می شود به عنوان صبحانه یا یک میان وعده مقوی استفاده کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کره بادام زمینی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کره بادام زمینی | |
بادام زمینی | ۵۰۰ گرم |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کره بادام زمینی
مرحله اول
برای تهیه کره بادام زمینی خوشمزه ابتدا باید بادام زمینی مناسب تهیه کنیم، برای این منظور باید از بادام زمینی بدون پوست استفاده شود. اگر بادام زمینی پوست داشت، باید با دقت تمام پوست های آنرا جدا کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله بادام زمینی بدون پوست را درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم بادام زمینی را تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ داده و به خوبی تست شود.
مرحله سوم
تفت دادن بادام زمینی حدود ۵ دقیقه ادامه می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. پس از اینکه بادام زمینی از حرارت افتاد، آنرا درون میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و چند پالس می زنیم تا بادام زمینی خرد شود.
مرحله چهارم
حالا مجددا میکسر یا مخلوط کن را روشن می کنیم تا بادام زمینی به طور کامل یکدست شده و حالت خمیری به خود بگیرد. در ابتدا خمیر بادام زمینی حالتی خشک دارد، ولی به مروز نرم تر و روان تر خواهد شد.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که باید میکسر یا مخلوط کن را هر چند لحظه یک بار خاموش کنیم تا خیلی داغ نشود. پس از اینکه بادام زمینی حالت خمیری به خود گرفت روغن مایع را کم کم اضافه کرده و مجددا میکس می کنیم.
مرحله ششم
اضافه کردن روغن را تا زمانی که کره بادام زمینی نرم شود، ادامه می دهیم. در نهایت در صورت تمایل عسل را اضافه کرده و با کره میکس می کنیم. در نهایت کره را درون ظرف دربسته می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
- منبع :
- ashpazi_ba_kefayeh