طرز تهیه سیب زمینی شکم پر ساده

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با مرغ طرز تهیه سیب زمینی شکم پر در قابلمه طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با کالباس طرز تهیه سیب زمینی شکم پر ترکیه ای طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری طرز تهیه سیب زمینی شکم پر ساده طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با پنیر پیتزا طرز تهیه سیب زمینی شکم پر بدون فر

سیب زمینی شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی شکم پر ساده در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴ عدد بزرگ
تخم مرغ۳ عدد
قارچ۶ عدد بزرگ
سوسیس، کالباس یا مرغ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی۲ قاشق غذاخوری
جعفری۱ دسته کوچک
پنیر پیتزا۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر ساده

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی شکم پر خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه درون سینی فر را با دو لایه کاغذ روغنی پوشش داده و آنرا کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم و خشک می کنیم، سپس درون سینی فر قرار داده و روی سینی را با فویل می پوشانیم. در ادامه سینی فر را به مدت یک تا یک و نیم ساعت درون فر قرار داده تا سیب زمینی ها مغز پخت شوند.

مرحله سوم

پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، آنها را از فر خارج می کنیم، سپس بالای سیب زمینی را با کارد جدا می کنیم، سپس با استفاده از یک قاشق کوچک داخل سیب زمینی ها را با دقت خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سیب زمینی های خارج شده از شکم سیب زمینی ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با پشت قاشق به طور کامل له می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

حالا قارچ را به همراه سوسیس (کالباس یا مرغ پخته) و جعفری به صورت ریز خرد می کنیم و به مواد درون کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه داخل شکم سیب زمینی ها را با این مواد پر می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله روی مواد پنیر پیتزا می ریزیم و روی پنیر مقداری فلفل دلمه ای رنگی می چینیم و مجددا درون فر قرار می دهیم. حالا دمای فر را روی ۱۸۰ قرار داده و اجازه می دهیم مواد داخل شکم سیب زمینی بپزند و پنیر به طور کامل ذوب شود.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه فر را خاموش کرده و چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پنیر طلایی شود. در ادامه سیب زمینی های تنوری را از فر خارج کرده و کمی آویشن روی آنها می پاشیم، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 آبان 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.