طرز تهیه کوکوی تره خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکوی تره خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکوی تره کوکوی تره یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه کوکو سبزی اردبیلی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو سبزی اردبیلی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو سبزی اردبیلی کوکو سبزی اردبیلی یکی از انواع رسپی های بسیار متعدد کوکو سبزی است. در این دستور علاوه بر …

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی سمبوسه یکی از مجبوب ترین غذاهای بازاری است. می توانید با هرچه که دلتان می خواهد درون آن را …

طرز تهیه شامی بابلی

طرز تهیه شامی بابلی با سویا طرز تهیه شامی بابلی با گوشت چرخ کرده طرز تهیه شامی بابلی دونفره طرز تهیه شامی بابلی با نخود مقدار سبزی شامی بابلی شامی بابلی نی نی سایت طرز تهیه شامی بابلی بدون گوشت طرز تهیه شامی بابلی با لپه

شامی بابلی یکی از غذاهای خوشمزه شهر بابل است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شامی بابلی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
لپه½ پیمانه
سبزیجات معطر۱ پیمانه
پیاز۲ عدد
تخم مرغ۱ عدد
آرد نخودچی۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه شامی بابلی

مرحله اول

برای تهیه شامی بابلی خوشمزه ابتدا لپه را از چند ساعت قبل درون یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورد تا نفخ اش برطرف شود. در ادامه لپه را آبکشی می کنیم و به همراه سیب زمینی ها درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی و لپه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت به طور کامل بپزند، سپس آنها را آبکشی می کنیم. در ادامه لپه و سیب زمینی را با میکسر یا چرخ گوشت میکس می کنیم.

مرحله سوم

در حین پختن لپه و سیب زمینی، ۱ عدد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت قرار می دهیم و پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود.

مرحله چهارم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. در ادامه ۱ فنجان آب به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا گوشت بپزد.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت پخت، آنرا درون یک کاسه مناسب می ریزیم تا سرد شود، سپس سیب زمینی و لپه میکس شده را به همراه ۱ پیاز رنده شده، آرد نخودچی، تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله سبزی معطر را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس به مواد درون کاسه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت یک ساعت، کاسه را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه شامی بر میداریم و با دست آنرا شکل می دهیم.

مرحله هشتم

حالا شامی را درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت شامی ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام شامی ها را سرخ می کنیم.

مرحله نهم

پس از اینکه شامی ها به طور کامل سرخ شدند، آنها را از روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در نهایت شامی بابلی را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 26 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.