طرز تهیه اکبر جوجه طلایی به روش رستوران های شمال

طرز تهیه اکبر جوجه طلایی به روش رستوران های شمال

طرز تهیه اکبر جوجه اکبر جوجه یکی از غذاهای اصیل استان مازندران است که طرفداران بسیار را در سراسر کشور جذب کرده است. …

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه تاس کباب تاس کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در روزگاران گذشته که فست فود ها هیچ جایی در …

طرز تهیه شنیسل مرغ خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه شنیسل مرغ خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه شنیسل مرغ شنیستل مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه آلمانی است. شنیسل مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می …

طرز تهیه شامی ترش

طرز تهیه شامی ترش با رب انار طرز تهیه شامی ترش رودباری طرز تهیه شامی ترش ماسوله طرز تهیه شامی ترش مازندرانی طرز تهیه ترش شامی خانم نجاتی طرز تهیه ترش شامی با لپه شامی ترش لرستانی شامی ترش نی نی سایت

شامی ترش، از غذاهای محبوب گیلانی است. این شامی با سس غلیظ و خوشمزه خودش سرو می شود. خوشبختانه طرز تهیه این غذای خوشمزه بسیار ساده است و در زمان کوتاهی می توانید این غذا را تهیه کنید. شامی ترش در گیلان با یک سس غلیظ و خوشمزه درست می شود و به همراه برنج سرو می شود. شامی ترش یک غذای خوشمزه و دلپذیر است که به ذائقه اکثر افراد خوش می آید. شما می توانید با خاطری آسوده این غذای خوشمزه را برای مهمانی های خود درست کنید. ما در این مقاله به آموزش شامی ترش گیلانی می پردازیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شامی ترش در ادامه با سایت اموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
پیاز درشت۲عدد
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
سبزی معطر۳ قاشق غذاخوری
رب انار۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آب نارنج یا آب غورهبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم
سبزی معطر شامل جعفری، گشنیز، ریحان، مرزه، ترخون، نعناع خشک می باشد.

طرز تهیه شامی ترش

مرحله اول

برای تهیه شامی ترش خوشمزه به روش شمالی در ابتدا پوست یکی از پیازها را گرفته و آن را رنده کنید. بعد از رنده کردن پیاز باید آب اضافی آن را بگیرید. گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ و آرد نخودچی مخلوط کنید.

مرحله دوم

سپس سبزیجاتی را که در مواد اولیه گفتیم به آن اضافه کنید. حالا ادویه را از جمله نمک، زردچوبه فلفل به مواد اضافه کنید و به همراه پیاز به خوبی ورز دهید. مواد شامی را بعد از ورز دادن باید به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال استارحت بدهید.

مرحله سوم

این کار بر روی طعم شامی تاثیر بسیار زیادی می گذارد. مواد شامی را به اندازه گردوهای درشت تقسیم کنید. هر قسمت از مواد شامی را با دست قلقلی کنید و سپس آن را با کف دستتان فشار دهید. بعد از اینکه شامی دایره ای شکل کمی تخت شد؛

مرحله چهارم

آن ها را در تابه ای جادار و نچسب و روغن فراوان سرخ کنید. باید هر دو طرف شامی را با دقت در روغن سرخ کنید. پس از اینکه تمام شامی ها سرخ شد؛ آن ها را از روغن خارج کرده و بر روی دستمال آشپرخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرحله پنجم

حالا باید سس مخصوص شانمی ترش را آماده کنید. این سس ترش و خوشمزه وجه تمایز شامی ترش با سایر شامی های گوشت است. یک پیاز دیگر را شسته و بر روی تخته برش خرد کنید. تابه را بر روی گاز قرار دهید.

مرحله ششم

بعد از گرم شدن آن کمی روغن به آن اضافه کنید. پیازها را داخل روغن ریخته و کمی تفت دهید. اجازه دهید تا پیاز کمی سبک شده و طلایی شود. به پیاز طلایی و سرخ شده، یک قاشق رب انار و ۲ قاشق ر گوجه فرنگی اضافه کنید.

مرحله هفتم

اجازه دهید تا رب در روغن تفت بخورد تا خامی آن گرفته شود. بعد از اینکه رب گوجه و رب انار حسابی رنگ باز کرد کمی نمک، فلفقل و زردچوبه به اضافه کرده و تفت دهید. حالا یک لیوان آب جوش در تابه بریزید و بگذارید تا آب قل بزند و سس کم کم قوام بیابد.

مرحله هشتم

حالا شعله گاز را کم کنید تا سس حسابی جا بیفتد. بعد از جا افتادن سس، شامی های سرخ شده را خیلی آرام درون سس بچینید. در انتها ۲ قاشق آب نارنج یا آبلیمو نیز به آن اضافه کنید. باید اجازه دهید تا شامی ها به مدت نیم ساعت در این سس بماند تا حسابی مزه دار شود.

مرحله نهم

این شامی خوشمزه را می توانید با نان و برنج سرو کنید. اگر می خواهید این شامی را با نان سرو کنید باید اجازه دهید تا آب سس بیشتر کشیده شود. در گیلان به عنوان دورچین این غذای خوشمزه کنارش سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی سرخ کرده قرار می دهند.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 10 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.