طرز تهیه کوفته ترش خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی شمال

طرز تهیه کوفته ترش

طرز تهیه کوفته ترش

کوفته ترش که یکی از غذاهای محبوب شمالی ایران است، همیشه طرفداران زیادی داره. این غذا با طعم ترش و دلچسبش می‌تونه یه شام خوب و متفاوت برای شما و خانواده‌تون باشه. خیلی هم پیچیده نیست و با چند ترفند ساده می‌تونید یک کوفته ترش خوشمزه درست کنید. بیایید با مواد لازم شروع کنیم.

برای تهیه کوفته ترش، اول پیازها رو رنده کرده و آبشون رو بگیرید. سبزی معطر رو خرد کنید و به همراه گوشت، آرد نخودچی و ادویه‌ها خوب ورز بدید و بزارید نیم ساعت در یخچال بمونه. بعد برای سس، پیاز رو تفت بدید، گردو، رب‌های گوجه و انار و پوره گوجه رو اضافه کنید و بذارید بپزه. کوفته‌ها رو شکل دهید و سرخ کنید، بعد توی سس بندازید و بذارید با گوجه و آب نارنج بپزه تا سس غلیظ بشه. بعد از ۳۰ دقیقه کوفته ترش شما حاضره. نوش جان!

مواد اصلی برای ۳ نفرمقدار
گوشت چرخ‌کرده گوساله۳۰۰ گرم
پیاز داغ۳ عدد
سبزی کوفته (شامل گشنیز، جعفری، تره)۱.۵ قاشق غذاخوری
آرد نخودچی۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه مقدار لازم
مواد برای سسمقدار
پیاز خرد شده۱ عدد
گردو خرد شده۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی۱ قاشق مرباخوری
رب انار۲ قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی رنده شده۲ عدد
آبنصف لیوان
نمک، فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کوفته ترش

مرحله ۱: آماده‌سازی گوشت و سبزی‌ها

پیازها را پوست بگیرید و رنده کنید، سپس آب پیاز را بگیرید تا خشک شود. سبزی‌های معطر مانند جعفری، گشنیز، و ریحان را خوب شسته و ریز خرد کنید. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز، سبزی‌های خرد شده، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. این مخلوط را برای حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خوبی به هم برسند.

مرحله ۲: تهیه سس

پیاز دیگری را پوست بگیرید و خیلی ریز خرد کنید. در یک تابه با کمی روغن، پیاز خرد شده و زردچوبه را تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود. به آن رب گوجه فرنگی، رب انار، و پوره گوجه فرنگی را افزوده و کمی تفت دهید. در نهایت نمک و فلفل سیاه بزنید و آب را اضافه کنید و اجازه دهید سس به آرامی بجوشد و کمی غلیظ شود.

مرحله ۳: شکل‌دهی و سرخ کردن کوفته‌ها

از مخلوط گوشت و سبزی‌هایی که در یخچال استراحت کرده، به اندازه یک گردو بردارید و به شکل توپ‌های کوچک درآورید. در یک تابه با روغن داغ، کوفته‌ها را بگذارید و تا زمانی که سطح آنها طلایی و ترد شود، سرخ کنید.

مرحله ۴: پخت نهایی کوفته‌ها در سس

کوفته‌های سرخ شده را به آرامی درون سس جوشان بیندازید. اگر دوست داشتید، می‌توانید در این مرحله گوجه‌های حلقه‌شده و کمی آب نارنج اضافه کنید تا طعم ترش مطبوعی به خود بگیرد. حرارت را کم کنید و اجازه دهید کوفته‌ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در سس بپزند تا کاملاً جا بیفتند و سس غلیظ و یکدست شود. بعد از پخت، کوفته ترش شما آماده سرو است. نوش جان

آموزش انواع کوفته

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 17 اردیبهشت 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.