طرز تهیه به پلو خوشمزه و مجلسی با مرغ؛ به روش سنتی درستش کن
طرز تهیه به پلو ساده
اگه دنبال یه غذای ساده ولی خوشمزه میگردید، طرز تهیه به پلو ساده رو امتحان کنید. این غذا با ترکیب برنج و میوه به، طعمی متفاوت و دلپذیر داره که میتونه هر سفرهای رو خاص کنه. آمادهسازی این پلو نیاز به مواد خیلی پیچیدهای نداره و در عین سادگی، مزهای فوقالعاده رو به شما ارائه میده.
برای تهیه به پلو ساده، اول از همه مرغ رو خرد کن و کنار بگذار. هویج و به رو هم رنده کن. پیازها رو نگینی خرد کرده و توی تابه با کره تفت بده. مرغ رو اضافه کن و با کمی ادویه تفت بده. بعد هویج و به رو به همراه دارچین و هل اضافه کن و کمی دیگه تفت بده تا عطر ادویهها بلند شه. برنج رو آبکش کن و توی قابلمه لایهلایه با مواد مرغ و به بچین. در نهایت، پلو رو دم بکن و با کمی زعفران و کره طعمدارش کن. به پلو رو با سالاد و ترشی سرو کن و از غذای خوشمزهات لذت ببر.
ماده غذایی | مقدار |
برنج | ۳ پیمانه |
به | ۱ عدد |
سینه مرغ | ۱ عدد |
هویج | ۲ عدد متوسط، نگینی خرد شده |
پیاز | ۲ عدد متوسط، نگینی خرد شده |
کره | ۵۰ گرم |
زعفران دمکرده | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زیره سبز | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه به پلو ساده
مرحله ۱: آمادهسازی مرغ و سبزیجات
ابتدا سینه مرغ را از استخوان جدا کنید و به صورت مکعبی خرد نمایید. هویج و به را پوست گرفته و به صورت رنده درشت خرد کنید. پیازها را نیز پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. این مرحله پایهگذار اصلی طعم دهی به غذا خواهد بود.
مرحله ۲: تفت دادن مواد
در یک تابه مناسب، کمی کره به همراه مقداری روغن اضافه کنید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی و نرم شود. سپس مرغ خرد شده را اضافه کنید و با کمی فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به خوبی تفت دهید تا مرغها رنگ بگیرند.
مرحله ۳: افزودن ادویه و سبزیجات
به تابه هویج و به رنده شده، دارچین و هل اضافه کنید و تمامی مواد را خوب تفت دهید تا عطر ادویهها خودنمایی کند. پس از چند دقیقه زعفران دمکرده و کمی نمک و زیره سبز را افزوده و از روی حرارت بردارید.
مرحله ۴: آمادهسازی برنج
برنج را که از قبل با کمی نمک خیس کردهاید، در آب جوش قرار دهید و پس از چند دقیقه کف روی آن را بگیرید و سپس آبکش کنید. ته دیگ مورد نظر را در کف قابلمه بچینید.
مرحله ۵: لایهبندی برنج و مواد
در قابلمه، یک لایه برنج بریزید و روی آن یک لایه از مخلوط مرغ و به قرار دهید. این کار را تا اتمام مواد ادامه دهید و مطمئن شوید که با لایه برنج تمام کنید.
مرحله ۶: دم کردن به پلو
پلو را برای مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوب دم بکشد. میتوانید کمی آب زعفران دمکرده و کره بر روی برنج پخش کنید تا طعم دار و خوشرنگ شود.
مرحله ۷: سرو به پلو
پس از اتمام دمکشی، به پلو را در ظرف مورد نظر بکشید و با سالاد فصل و ترشی میل کنید. این غذا ترکیبی عالی از طعمهای ملایم و عطر ادویههاست که میتواند هر مهمانی را خاص کند. نوش جان!
انواع پلوی خوشمزه
- منبع :
- ashpazkhaneyekoochak