طرز تهیه شنیسل مرغ خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه شنیسل مرغ

طرز تهیه شنیسل مرغ دونفره با پنیر پیتزا برای 5 نفر آماده نیمه آماده شکم پر با سس قارچ

شنیستل مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه آلمانی است. شنیسل مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می توان با گوشت مرغ تهیه کرد. به این دلیل که این غذا در کل جهان فراگیر شده است یک غذای بین المللی محسوب می شود. البته در کشورهای دیگر شنیسل را با گوشت قرمز هم طبخ می کنند. شنیسل ‌از جمله غذاهای لذیذ و سالم و در عین حال کم کالری و تقریبا رژیمی است که شباهت زیادی از لحاظ طرز پخت و مواد آن به مرغ کنتاکی دارد و مورد علاقه همه گروه های سنی نیز هست و در همه دنیا و نیز ایران طرفداران زیادی دارد. این غذا بسیار آسان و راحت و در زمان اندک قابل تهیه است. شنیسل مرغ با توجه به مواد محدودی که دارد می تواند گزینه خیلی خوبی برای مهمانی ها به عنوان پیش غذا باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شنیسل مرغ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم شنیسل مرغ
سینه مرغ بدون استخوان۲ عدد
آرد سفید۱ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
پودر پانکو۱۵۰ گرم
سس خردل۳ قاشق غذا خوری
پاپریکا و ادویه کاریبه میزان لازم
فلفل سیاه و اورگانوبه میزان لازم
ادویه لازانیابه میزان لازم
پنیر پارمزان۴ قاشق غذا خوری

طرز تهیه شنیسل مرغ

مرحله اول

برای تهیه شنیسل مرغ خوشمزه در ابتدای کار، سینه های مرغ را از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم. سپس بین دو پلاستیک فریزر یا سلفون قرار می ‌دهیم و با بیفتک کوب یا هر جسم سنگین دیگر روی آن می کوبیم تا پهن شود.

مرحله دوم

پشت و روی هر قسمت از گوشت را به سس خردل، نمک و فلفل سیاه آغشته می کنیم. درون یک بشقاب، آرد را با یک قاشق مرباخوری پودر پاپریکا، ادویه‌کاری، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با یک قاشق غذا خوری سس خردل و یک قاشق چای خوری پودر پاپریکا، نمک و فلفل سیاه مخلوط می کنیم تا به خوبی یکدست شوند و تخم مرغ ها از لختگی خارج شود.

مرحله چهارم

در این مرحله پودر پانکو را به همراه پنیر پارمزان، اورانگو، پودر پاپریکا، فلفل سیاه و نمک در یک بشقاب دیگر، به خوبی مخلوط می کنیم، سپس کنار می گذاریم. حالا تکه های مرغ را در آرد می غلطانیم تا به خوبی پوششش داده شوند.

مرحله پنجم

پس از غلطاندن در آرد، در تخم‌ مرغ و سپس در پودر پانکو می زنیم و کاملاً به آن آغشته کرده و دو طرف آن را در روغن با حرارت متوسط رو به کم سرخ می کنیم. سپس آن را در ظرف سرو می کنیم و با سبزیجات تزیین می کنیم.

مرحله ششم

نکته دیگر در مورد شنیسل مرغ این است که می توانیم آنرا به عنوان ساندویچ نیز سرو کنیم. برای این منظور می توانیم از نان همبرگر یا نان باگت استفاده کنیم، در کنار شنیسل به سلیقه خود می توانیم از خیارشور و گوجه فرنگی نیز استفادده کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 11 مرداد 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.