طرز تهیه شنیسل مرغ خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه شنیسل مرغ
شنیستل مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه آلمانی است. شنیسل مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می توان با گوشت مرغ تهیه کرد. به این دلیل که این غذا در کل جهان فراگیر شده است یک غذای بین المللی محسوب می شود. البته در کشورهای دیگر شنیسل را با گوشت قرمز هم طبخ می کنند. شنیسل از جمله غذاهای لذیذ و سالم و در عین حال کم کالری و تقریبا رژیمی است که شباهت زیادی از لحاظ طرز پخت و مواد آن به مرغ کنتاکی دارد و مورد علاقه همه گروه های سنی نیز هست و در همه دنیا و نیز ایران طرفداران زیادی دارد. این غذا بسیار آسان و راحت و در زمان اندک قابل تهیه است. شنیسل مرغ با توجه به مواد محدودی که دارد می تواند گزینه خیلی خوبی برای مهمانی ها به عنوان پیش غذا باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شنیسل مرغ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم شنیسل مرغ | |
سینه مرغ بدون استخوان | ۲ عدد |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر پانکو | ۱۵۰ گرم |
سس خردل | ۳ قاشق غذا خوری |
پاپریکا و ادویه کاری | به میزان لازم |
فلفل سیاه و اورگانو | به میزان لازم |
ادویه لازانیا | به میزان لازم |
پنیر پارمزان | ۴ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه شنیسل مرغ
مرحله اول
برای تهیه شنیسل مرغ خوشمزه در ابتدای کار، سینه های مرغ را از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم. سپس بین دو پلاستیک فریزر یا سلفون قرار می دهیم و با بیفتک کوب یا هر جسم سنگین دیگر روی آن می کوبیم تا پهن شود.
مرحله دوم
پشت و روی هر قسمت از گوشت را به سس خردل، نمک و فلفل سیاه آغشته می کنیم. درون یک بشقاب، آرد را با یک قاشق مرباخوری پودر پاپریکا، ادویهکاری، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با یک قاشق غذا خوری سس خردل و یک قاشق چای خوری پودر پاپریکا، نمک و فلفل سیاه مخلوط می کنیم تا به خوبی یکدست شوند و تخم مرغ ها از لختگی خارج شود.
مرحله چهارم
در این مرحله پودر پانکو را به همراه پنیر پارمزان، اورانگو، پودر پاپریکا، فلفل سیاه و نمک در یک بشقاب دیگر، به خوبی مخلوط می کنیم، سپس کنار می گذاریم. حالا تکه های مرغ را در آرد می غلطانیم تا به خوبی پوششش داده شوند.
مرحله پنجم
پس از غلطاندن در آرد، در تخم مرغ و سپس در پودر پانکو می زنیم و کاملاً به آن آغشته کرده و دو طرف آن را در روغن با حرارت متوسط رو به کم سرخ می کنیم. سپس آن را در ظرف سرو می کنیم و با سبزیجات تزیین می کنیم.
مرحله ششم
نکته دیگر در مورد شنیسل مرغ این است که می توانیم آنرا به عنوان ساندویچ نیز سرو کنیم. برای این منظور می توانیم از نان همبرگر یا نان باگت استفاده کنیم، در کنار شنیسل به سلیقه خود می توانیم از خیارشور و گوجه فرنگی نیز استفادده کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ مدل شیک گوشواره طلای سنتی هندی؛ خاصترین جواهرات سنتی
- ۱۵ عکس گوشواره آویز طلا شکیل؛ مدلهای زیبا و شیک برای استفاده روزمره و خاص
- ۱۵ مدل ست گلدان و سینی رومیزی؛ طراحیهای لاکچری و خاص برای تزئین فضای خانه
- شلف دیواری گلدان؛ ۱۵ مدل شیک و خاص برای دکوراسیون داخلی
- ۱۵ مدل شیک کفش مجلسی گلدوزی شده؛ خاصترین انتخاب برای مجالس
- جدیدترین مدلهای گوشواره طلا شبدر ۴ برگ؛ ۱۵ طرح جذاب و خاص
- منبع :
- foodiemaryam