طرز تهیه ساطری پلو غذای خوشمزه خراسانی با گوشت و کشمش

طرز تهیه ساطری پلو غذای خوشمزه خراسانی با گوشت و کشمش

طرز تهیه ساطری پلو ساطری پلو یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت انرا متعلق به استان خراسان …

طرز تهیه کباب شیشلیک مرحله به مرحله به روش پسران کریم

طرز تهیه کباب شیشلیک مرحله به مرحله به روش پسران کریم

طرز تهیه کباب شیشلیک شیشلیک، یکی از محبوب ترین انواع کباب های ایرانی است. به قدری این کباب لذیذ و خوشمزه است که …

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش ریواس کردی

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش ریواس کردی

طرز تهیه خورش ریواس خورش ریواس یکی از خورش های فصل بهار می باشد که به صورت نوبرانه تهیه می شود و طعمی …

طرز تهیه چیکن استراگانف

طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی رزا منتظمی سس  نواب ابراهیمی فرانسوی با سیر مرحله به مرحله

چیکن استراگانف، یک خوراک روسی است که از ترکیب گوشت مرغ و قارچ و سس سفید همراه با خامه و سیب زمینی طبخ می شود. این خوراک را در کنار نان به عنوان یک وعده غذایی سرو می کنند. وجود خامه در این غذا آن را چرب و سنگین می کند. اما می توان برای این که این غذا را خوشمزه و خاص .کرد، مقداری پنیر پیتزا نیز به سس آن اضافه کرد. این غذای بسیار شیک و خوشمزه را می توان در مجالس و مهمانی ها به عنوان غذای اصلی یا در کنار غذاهای دیگر سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه چیکن استراگانف در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه یا فیله مرغ نواری خرد شده۳۰۰ گرم
قارچ ورقه شده۲۰۰ گرم
پیاز نگینی خرد شده۱ عدد
نمک و فلفل سیاعبه میزان لازم
پاپریکا۱ قاشق غذا خوری
سس خردل۱ قاشق غذا خوری
کره یا روغنبه میزان لازم برای سرخ کردن
خامه۱۰۰ گرم
شیر۱ لیوان
آرد۱ قاشق غذا خوری
سیب زمینی۲ عدد

طرز تهیه چیکن استراگانف

مرحله اول

برای تهیه چیکن استراگانف خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، سینه یا فیله مرغ را به صورت نواری و یکدست خرد می کنیم. طول نوار ها حدود ۲ تا ۳ سانتی متر انتخاب می شود. هرچه نوار ها یکدست خرد شود، خوراک زیبا تر است.

مرحله دوم

تابه را روی حرارت قرار می دهیم. کره را درون تابه می ریزیم تا کامل ذوب شود. وقتی کره ذوب شد، کمی روغن هم به آن اضافه می کنیم تا نسوزد. سپس نوارهای مرغ را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ آن عوض شود.

مرحله سوم

وقتی مرغ ها سرخ شد، پیاز را که شسته و پوست کندیم و به صورت نگینی ریز خرد کردیم، داخل تابه می ریزیم و با مرغ تفت می دهیم. در هنگام تفت دادن پیاز ها، نمک و فلفل و پاپریکا را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا مرغ ها کامل رنگ و طعم، بگیرد.

مرحله چهارم

قارچ ها را به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم. سپس به مخلوط مرغ اضافه می کنیم و تفت می دهیم. حرارت برای سرخ کردن قارچ باید زیاد باشد تا قارچ ها آب نیاندازد. قارچ ها را تا وقتی که تفت خورد و آب آن کشیده شد، باید تفت دادن را ادامه داد.

مرحله پنجم

در این مرحله مرغ چون فیله و سینه است و به صورت باریک برش خورده است، نیازی به آب برای پخت ندارد و با سرخ کردن، پخته می شود. وقتی قارچ و مرغ تفت خورد، آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم و با مواد مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

سپس خامه و سس خردل و شیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و چند دقیقه روی حرارت نگه می داریم تا سس غلیظ شود و جا بیفتد. در ادامه سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی ریز خرد می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله برای خلال کردن از رنده خلال کن می توان استفاده کرد تا خلال ها یک نواخت شود. در ادامه خلال ها را با آب سرد چند مرتبه می شوییم. سپس چند دقیقه هم در آب سرد قرار می دهیم تا نشاسته آن خارج شود.

مرحله هشتم

سیب زمینی ها را آبکش کرده و وقتی آب اضافه آن خارج شد، در روغن زیاد سرخ می کنیم. سپس درون یک ظرف، چیکن استراگانف را می ریزیم. سپس سیب زمینی های سرخ شده و ترد را کنار خوراک می ریزیم و آن را تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 13 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.