آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی
طرز تهیه چیکن استراگانف
چیکن استراگانف، یک خوراک روسی است که از ترکیب گوشت مرغ و قارچ و سس سفید همراه با خامه و سیب زمینی طبخ می شود. این خوراک را در کنار نان به عنوان یک وعده غذایی سرو می کنند. وجود خامه در این غذا آن را چرب و سنگین می کند. اما می توان برای این که این غذا را خوشمزه و خاص .کرد، مقداری پنیر پیتزا نیز به سس آن اضافه کرد. این غذای بسیار شیک و خوشمزه را می توان در مجالس و مهمانی ها به عنوان غذای اصلی یا در کنار غذاهای دیگر سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه چیکن استراگانف در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه یا فیله مرغ نواری خرد شده | ۳۰۰ گرم |
قارچ ورقه شده | ۲۰۰ گرم |
پیاز نگینی خرد شده | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاع | به میزان لازم |
پاپریکا | ۱ قاشق غذا خوری |
سس خردل | ۱ قاشق غذا خوری |
کره یا روغن | به میزان لازم برای سرخ کردن |
خامه | ۱۰۰ گرم |
شیر | ۱ لیوان |
آرد | ۱ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی | ۲ عدد |
طرز تهیه چیکن استراگانف
مرحله اول
برای تهیه چیکن استراگانف خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، سینه یا فیله مرغ را به صورت نواری و یکدست خرد می کنیم. طول نوار ها حدود ۲ تا ۳ سانتی متر انتخاب می شود. هرچه نوار ها یکدست خرد شود، خوراک زیبا تر است.
مرحله دوم
تابه را روی حرارت قرار می دهیم. کره را درون تابه می ریزیم تا کامل ذوب شود. وقتی کره ذوب شد، کمی روغن هم به آن اضافه می کنیم تا نسوزد. سپس نوارهای مرغ را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ آن عوض شود.
مرحله سوم
وقتی مرغ ها سرخ شد، پیاز را که شسته و پوست کندیم و به صورت نگینی ریز خرد کردیم، داخل تابه می ریزیم و با مرغ تفت می دهیم. در هنگام تفت دادن پیاز ها، نمک و فلفل و پاپریکا را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا مرغ ها کامل رنگ و طعم، بگیرد.
مرحله چهارم
قارچ ها را به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم. سپس به مخلوط مرغ اضافه می کنیم و تفت می دهیم. حرارت برای سرخ کردن قارچ باید زیاد باشد تا قارچ ها آب نیاندازد. قارچ ها را تا وقتی که تفت خورد و آب آن کشیده شد، باید تفت دادن را ادامه داد.
مرحله پنجم
در این مرحله مرغ چون فیله و سینه است و به صورت باریک برش خورده است، نیازی به آب برای پخت ندارد و با سرخ کردن، پخته می شود. وقتی قارچ و مرغ تفت خورد، آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم و با مواد مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
سپس خامه و سس خردل و شیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و چند دقیقه روی حرارت نگه می داریم تا سس غلیظ شود و جا بیفتد. در ادامه سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی ریز خرد می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله برای خلال کردن از رنده خلال کن می توان استفاده کرد تا خلال ها یک نواخت شود. در ادامه خلال ها را با آب سرد چند مرتبه می شوییم. سپس چند دقیقه هم در آب سرد قرار می دهیم تا نشاسته آن خارج شود.
مرحله هشتم
سیب زمینی ها را آبکش کرده و وقتی آب اضافه آن خارج شد، در روغن زیاد سرخ می کنیم. سپس درون یک ظرف، چیکن استراگانف را می ریزیم. سپس سیب زمینی های سرخ شده و ترد را کنار خوراک می ریزیم و آن را تزیین می کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- تزیین سفره غذا با وسایل ساده ایده های جذاب پینترستی برای کدبانو
- با این ۱۵ مدل پیراهن پائیزی زیبا، استایلی پاییزی و خاص داشته باشید؛ جدیدترین مدلها
- کفش عروسکی تخت زنانه؛ ۱۵ مدل عالی برای خانمهایی که راحتی و شیکی میخوان
- ۱۵ طرح باکس هدیه گل زیبا که هر کسی رو خوشحال میکنه؛ شیک و متفاوت
- ست کاپل ژورنالی پاییزه؛ ۱۵ عکس جذاب از استایلهای پاییزی دونفره
- منبع :
- عکس ها از lotus.cafe.restaurant