طرز تهیه کیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ ساده دونفره برای 20 نفر با سیب زمینی و قارچ بدون گردو کنجدی با برنج

کیک مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مجلسی ایرانی است که بیشتر برای جشن تولدها تهیه می شود. این کیک خوشمزه شباهت زیادی به سالاد الویه دارد و می توانید از آن به عنوان یک فینگرفود خوشمزه در مهمانی های خود استفاده کنید.

مواد لازم برای ۶ نفر
سینه مرغ۱ عدد
خیارشور۲ عدد متوسط
هویج۱ عدد متوسط
سوسیس۳ عدد
جعفری۵۰ گرم
نان تست۱ بسته
پیاز۱ عدد کوچک
سس مایونزبه مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی

دستور پخت کیک مرغ

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ را داخل یک قابلمه مناسب قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع اضافه می کنیم و سینه مرغ را تفت می دهیم. در ادامه پیاز را به صورت درشت خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم ، پیاز برای گرفتن طعم زهم گوشت مرغ عالی عمل می کند.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه ۲ لیوان آب جوش به سینه مرغ اضافه کرده و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت مرغ به طور کامل بپزد. پس از اینکه گوشت مرغ پخت انرا به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و  کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله سویس ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. هویج را رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم. در ادامه خیارشور ها را نیز به صورت نگینی ریز یا حلقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد الویه خوشمزه و مجلسی با سوسیس و کالباس

مرحله چهارم

یک کاسه بزرگ انتخاب می کنیم و سینه مرغ را به همراه سوسیس ، نیمی از هویج رنده شده ، خیار شور و نیمی از جعفری خرد شده داخل کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند سپس سس مایونز را اضافه کرده و مجددا مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله باید نان تست را اماده کنیم برای این منظور اطراف نان های تست را با یک کارد تیز جدا می کنیم سپس هر نان تست را به صورت مورب برش می زنیم به صورتی که از هر نان تست دو عدد نان تست مثلثی شکل مانند شکل ظاهری سمبوسه به دست بیاید.

مرحله ششم

حالا بین هر دو نان تست مثلثی شکل مقدار از مایه کیک مرغ قرار می دهیم و روی مثلث ها را با سس مایونز پوشش می دهیم. برای تزیین روی کیک ها از هویج و جعفری باقیمانده استفاده می کنیم. برای زیبایی بیشتر می توانیم از زیتون و گوجه گیلاسی هم استفاده کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه تمام کیک های مرغ اماده شد انها را داخل یک ظرف مناسب می چینیم و روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا کیک ها مرغ جا بیفتند. کیک های مرغ بهتر است قبل از مصرف حداقل یک ساعت در یخچال بمانند.

نکات تهیه کیک مرغ

کیک مرغ با کالباس یا ژامبون

در صورتی که نخواهید از گوشت مرغ در تهیه کیک خود استفاده کنید می توانید از یک گزینه آماده مثل کالباس یا ژامبون مرغ استفاده کنید که طعم بسیار خوبی هم به کیک شما می دهد. علاوه بر این در صورتی که از کالباس استفاده کنید به دلیل حذف شدن مرحله پختن مرغ کیک شما خیلی سریع اماده می شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 تیر 1399
  • منبع :
  • تصویر از اینستاگرام my.hasti

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.