طرز تهیه کشک کدو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش قیمه نجفی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش قیمه نجفی خورش قیمه نجفی یکی از انواع خورش های اصیل و خوشمزه عراقی است که با رسپی های متنوعی …
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه سوپ ورمیشل رشته فرنگی به صورت مرحله به مرحله
طرز تهیه سوپ ورمیشل هیچ چیزی مثل یک کاسه سوپ ورمیشل داغ در روزهای سرد زمستانی نمی چسبد! اگر شما هم طرفدار این …
طرز تهیه کشک کدو
کشک کدو یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک کدو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو سبز | ۶ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
پیاز | ۳ عدد |
سیر | ۴ حبه |
کشک مایع | ۱ فنجان |
گردوی خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نعنا خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و قرمز | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن مایع | به مقدار کافی |
طرز تهیه کشک کدو
مرحله اول
برای تهیه کشک و کدوی خوشمزه در ابتدای کار کدوها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه حاوی آب نمک قرار می دهیم. در همین حین پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس پیاز را به تابه افزوده و کمی تفت می دهیم تا سبک شود. در ادامه مقداری زردچوبه به تابه اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم.
مرحله سوم
پس از اینکه پیاز خوشرنگ شد، آنرا از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه سیرها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در همان تابه تفت می دهیم تا طلایی شوند، سپس از تابه خارج می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله نعنا خشک را به تابه اضافه می کنیم و چند ثانیه تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس از تابه خارج می کنیم. در ادامه تابه را با دستمال کاغذی تمیز کرده و مجددا چند قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا کدوها را آبکشی کرده و با یک دستمال تمیز خشک می کنیم، سپس درون تابه می چینیم و سرخ می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به تابه حاوی کدو اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله نصف پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ را به تابه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم، سپس ۱ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کرده و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد به طور کامل بپزند.
مرحله هفتم
پس از اینکه مواد پختند و آب درون قابلمه کشیده شد، آنها را با گوشکوب برقی میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه کشک را به قابلمه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله هشتم
در این مرحله حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم غذا به روغن بیفتد. توجه داشته باشید که مقدار کشک در این غذا سلیقه ای است و می توانیم آنرا کم و زیاد کنیم. در نهایت کشک و کدو را به همراه نان سرو می کنیم.
- منبع :
- ashpazibanana