طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه شله مشهدی خوشمزه به روش نذری مرحله به مرحله

طرز تهیه شله مشهدی خوشمزه به روش نذری مرحله به مرحله

طرز تهیه شله مشهدی شله مشهدی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان خراسان می …

طرز تهیه پیتزا مخلوط رستورانی خوشمزه با فر و در ماهیتابه

طرز تهیه پیتزا مخلوط رستورانی خوشمزه با فر و در ماهیتابه

طرز تهیه پیتزا مخلوط پیتزا از غذاهایی محسوب می شود که در سراسر جهان از طرفداران بسیاری برخوردار است. در میان انواع پیتزاها …

طرز تهیه بال مرغ عسلی

طرز تهیه بال مرغ عسلی , دستور پخت بال مرغ عسلی

بال مرغ عسلی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه فست فودی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بال مرغ عسلی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بال مرغ۱٫۵ کیلوگرم
روغن زیتون½ فنجان
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
عسل۱ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
فلفل قرمز۱ قاشق جایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
زیره۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه بال مرغ عسلی

مرحله اول

برای تهیه بال مرغ عسلی خوشمزه در ابتدای کار بال های مرغ با آب سرد می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود، سپس با استفاده از یک کارد تیز چند خط روی بال ها ایجاد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله روغن زیتون را به همراه پودر پاپریکا، عسل، پودر فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و زیره درون یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه سیرها را پوست می گیریم و به صورت درشت خرد می کنیم، سپس به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم کاملا یکدست شود، سپس بال های مرغ را به کاسه اضافه کرده و به خوبی زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت های گوشت مرغ به مواد طعم دهنده آغشته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم. بهتر است حداقل بال های مرغ یه مدت یک ساعت در مواد طعم دهنده بمانند تا کاملا طعم دار شوند. پس از گذشت این زمان فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله پنجم

در همین زمانی که فر گرم می شود، سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس بال های مرغ را از مواد طعم دهنده خارج می کنیم و به ترتیب روی سینی فر می چینیم. در ادامه سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم، سپس بال ها را بر می گردانیم و ۲۰ دقیقه دیگر درون فر قرار می دهیم. در آخر گریل را روشن می کنیم تا بال ها طلایی شوند، سپس از فر خارج کرده و با سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 10 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.