طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با مرغ با سیب زمینی آشپزخانه کوچک من بیرونی برای 4 نفر با عکس فیلم با سوسیس

سمبوسه یکی از مجبوب ترین غذاهای بازاری است. می توانید با هرچه که دلتان می خواهد درون آن را پر کنید و طعم های متفاوتی بیافرینید.و معمولا مواد درون سمبوسه را با کمی پنیر پیتزا مخلوط می کنند تا هنگام میل کردنم کمی کش بیاید. سمبوسه ها معمولا یا خیلی تند و فلفلی هستند یا با سس تند سرو می شوند. در دستور سمبوسه پیتزایی، ما از رب گوجه فرنگی استفاده نمی کنیم و همان طعم پیتزای کلاسیک مد نظرمان است اما در صورت تمایل می توانید کمی رب گوجه فرنگی هم به مواد داخل سمبوسه اضافه کنید. نکته مهمی که نباید از خاطر ببرید این است که مواد داخل سمبوسه به هیچ وجه نباید خیلی چرب باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس هات داگ۲ عدد
قارچنیم کیلو
فلفل دلمه ای۱ عدد
ذرت پخته یا مکزیکی۱ فنجان
پنیر پیتزا رنده شده۱۰۰ گرم
نان لواشبه میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

مرحله اول

برای پیچیدن سمبوسه می توانید از خمیر آماده یا نان لواش استفاده کنید. نان لواش نرم برای این منظور مناسب است چون می توانید آن را به راحتی بپیچید و نان خرد نمی شود. اگر کمی نان خشک شد روی آن کمی آب ولرم بپاشید.

مرحله دوم

سپس اجازه دهید تا در سفره بماند تا کمی نرم شود. در ادامه نان لواش را به شکل نوارهای مستطیلی بلند با عرض ۱۰ تا ۱۵ سانتی متر به صورت یکدست برش دهید. بهتر است نان ها را یک اندازه برش بدهید تا سمبوسه ها یکم اندازه شوند.

مرحله سوم

در این مرحله برای آماده کردن مواد داخل سمبوسه ابتدا یک تابه بزرگ را روی حرارت داغ کرده و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید . هات داگ خرد شده را به همراه فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت و قارچ خرد شده کمی تفت دهید.

مرحله چهارم

بعد از اینکه کمی مواد تفت خورد به آن کمی نمک و فلفل و آویشن اضافه کنید. در چند دقیقه پایانی پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و اجازه دهید تا پنیر آب شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید. به هیچ وجه نباید روغن این مواد زیاد باشد.

مرحله پنجم

کمی از مواد سمبوسه روی نان ها ریخته و آن ها به شکل مثلثی بپیچید. بهتر است کمی نان را فشار دهید تا همه جای آن به خوبی آغشته به مواد شود. یک تابه تمیز را روی حرارت قرار دهید . اجازه دهید تا کاملا داغ شود.

مرحله ششم

در این مرحله به اندازه کافی روغن سرخ کردنی به تابه اضافه کرده و همه طرف سمبوسه های پیچیده شده را به خوبی در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه سمبوسه ها آماده شد آن ها را چند لحظه روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 خرداد 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.