طرز تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل مغازه رستورانی خاص آبادانی خوشمزه خیابانی با سیب زمینی خوزستانی کنجدی

فلافل یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور لبنان می باشد که در کشور ما ایران هم با استقبال خوبی روبرو شده است. در این اموزش آشپزی یکی از کامل ترین روش های پخت فلافل را برای شما عزیزان اماده کرده ایم، با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود۲ فنجان
سیر۳ حبه
جعفری¼ فنجان
پیاز۱ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
کنجد۲ قاشق غذاخوری
آب۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و فلفل قرمزهر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری

دستور پخت فلافل

مرحله اول

مرحله اول پخت فلافل که یکی از مهم ترین مراحل تهیه این غذای لذیذ است خیساندن نخودها به مدت ۴۸ ساعت می باشد تا علاوه بر اینکه نفخ شان برطرف شود، کاملا نرم شوند. برای خیساندن نخودها بهتر است از آب ولرم استفاده کنید.

مرحله دوم

پس از گذشت ۴۸  ساعت نخودها را داخل آبکش می ریزیم و با آب سرد چندین مرتبه می شوییم. در ادامه نخود را در آبکش کنار بگذارید و اجازه دهید آب اضافی موجود در نخودها خارج شود و آب نخودها به طور کامل گرفته شود.

مرحله سوم

در این مرحله باید نخودها را چرخ کنیم تا به شکل خمیر در بیایند. در ادامه یک مرتبه دیگر نخود را به همراه جعفری، سیر و پیاز چرخ می کنیم و با دست به خوبی وزر می دهیم تا مواد با هم به خوبی مخلوط و یکدست شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه مواد ترکیب شدند نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، کنجد و بکینگ پودر را به مایه فلافل اضافه می کنیم و مواد را در حدی مخلوط می کنیم که ادویه به خورد مایه فلافل برود. اگر مایه فلافل خشک بود ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه می کنیم تا نرم تر شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه مایه فلافل آماده شد یک سلفون روی درب ظرف می کشیم و آنرا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد به خوبی مزه دار شوند. پس از گذشت این زمان یک تابه گود و کوچک روی حرارت قرار می دهیم و به قدری روغن اضافه می کنیم که فلافل ها در روغن شناور باشند.

مرحله ششم

حالا با دستگاه فلافل زن یا دست فلافل ها را شکل می دهیم و در زوغن می اندازیم تا کاملا سرخ شوند و درونشون پوک شود. بسته به حرارت زیر روغغن هر قرص فلافل حدودا ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارد تا به طور کامل سرخ شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه فلافل ها سرخ شدند آنها را داخل یک توری فلزی می اندازیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در اخر فلافل های اماده شده را به همراه خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو در کنار نان مخصوص ساندویچی سرو می کنیم. برای سس فلافل هم می توانید از سس انبه یا سس کچاپ استفاده کنید.

نکات پخت فلافل

پوک شدن فلافل

در صورتی که تمایل دارید فلافل پس از پخت حالتی پوک و پفکی داشته باشید می توانید مانند ساندویچی ها کمی جوش شیرین به مایه فلافل اضافه کنید. البته به دلیل زیان های فراوان جوش شیرین بهتر است از بکینگ پودر استفاده شود.

با تشکر از سایت چی شی به خاطر مطلب طرز تهیه فلافل خیابانی

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 28 مهر 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.