طرز تهیه بیف استراگانوف خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

‌طرز تهیه بیف استراگانوف

طرز تهیه بیف استروگانف رزا منتظمی با پاستا رستورانی ایتالیایی سس بیف استراگانف با پنیر پیتزا دونفره نواب ابراهیمی

امروزه در منوی تمامی رستوران های جهان، نام بیف استراگانوف به چشم می خورد. این غذای خوشمزه که اصالتی روسی دارد، به دلیل سادگی و خوشمزگی از قرن ۱۹ تا به امروز جای خودش را در میان سایر کشورها نیز باز کرده است. در روسیه بیف استراگانوف را با پاستا سرو می کنند اما می توان آن را با انواع چیپس، برنج و یا حتی نان سرو کرد. ما در این دستور، روش ساده ای را برای شما تهیه کرده ایم تا بتوانید به راحتی طعم به یادماندنی این غذای روسی را بر سر سفره های خود بیاورید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیف استراگانوف در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوساله۵۰۰ گرم
قارچ۵۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد
پیاز۱ عدد
آرد۲ قاشق غذاخوری
خامه۲۰۰ گرم
کره۳۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه بیف استراگانوف

مرحله اول

برای تهیه بیف استراگانوف خوشمزه در ابتدا باید گوشت گوساله را به شکل نواری برش بدهید. تابه مناسبی را بر روی حرارت قرار داده و تکه های گوشت گوساله در کره و کمی روغن تفت دهید تا سرخ شود. دقت کنید که بهتر است حرارت کمی بالا باشد.

مرحله دوم

در این مرحله تکه های گوشت سرخ شده را از تابه خارج کنید. پیاز ها را شسته و به شکل خلالی خرد کنید، حالا پیازها را در همان تابه ریخته و کمی تفت دهید تا به اصطلاح کمی سبک شود. نیازی به سرخ کردن کامل پیازها نیست.

مرحله سوم

بعد از اینکه کمی رنگ پیازها تغییر کرد، آرد را به آن اضافه کرده و به آرامی تفت بدهید. بعد از اینکه کمی رنگ آراد تغییر کرد، دوباره گوشت های سرخ شده را به تابه برگردانید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس کمی آب جوش در تابه بریزید.

مرحله چهارم

در این مرحله باید تا اندازه ای آب بریزید که روی گوشت ها را بگیرد نه بیشتر. حالا باید درب تابه را گذاشته و اجازه دهید تا مواد به شکل کامل بپزد. توجه داشته باشید به شکل میانگین ۲ تا ۳ ساعت برای پخت کامل گوشت ها نیاز است.

مرحله پنجم

به این نکته مهم توجه داشته باشید که حتما حرارت را باید خیلی کم کنید تا مواد به آرامی بپزد و مجبور نشوید تا دوباره آب به آن اضافه کنید. حالا که گوشت ها در حال پختن است، می توانید به سراغ سیب زمینی ها بروید.

مرحله ششم

در دستور کلاسیک و سنتی بیف استروگانوف، از پوره سیب زمینی به عنوان دورچین استفاده می شود اما شما می توانید مطابق میل خودتان از پوره و یا سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید. ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم.

مرحله هفتم

بعد با چاقوی تیز آن ها را خلالی برش بدهید. بعد دوباره آن ها را آب کشیده و با دستمال آشپزخانه خشک کنید. تابه تمیزی را روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه داغ شد به اندازه کافی به آن روغن سرخ کردنی اضافه کنید.

مرحله هشتم

حالا سیب زمینی های خلالی را در روغن شناور کنید. برای اینکه سیب زمینی ها به شکل یک دست سرخ شوند باید حرارت زیر تابه کاملا ملایم باشد. پس از اینکه گوشت ها کامل پخت، باید قارچ های ورقه شده را به تابه اضافه کنید.

مرحله نهم

بهتر است از قارچ دکمه ای بسته بندی استفاده کنید چون این نوع قارچ دارای کیفیت بالایی می باشد. در ادامه قارچ ها را با دستمال مرطوب به خوبی پاک کنید. بعد از اضافه کردن قارچ، کمی به مخلوط فلفل سیاه اضافه کنید.

مرحله دهم

در نهایت بعد از اینکه کمی مواد با هم جا افتادند، خامه را اضافه کنید. حالا کمی از سس غذا بچشید و به اندازه کافی به آن نمک اضافه کنید. حال می توانید غذا را سرو کنید. از سیب زمینی خلالی برای تزئین در کنار بشقاب استفاده کنید. نوش جان

مرحله یازدهم

می توانید به دلخواه از ادویه های دیگری هم استفاده کنید اما دلیل اینکه در این غذا تنها از نمک و فلفل استفاده می شود این است که طعم گوشت گوساله و قارچ و خامه بیشتر مشخص باشد. در واقع بهتر است از هیچ ادویه غالبی استفاده نکنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 24 مرداد 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.