طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مخصوص رستورانی غلیظ

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مخصوص رستورانی غلیظ

طرز تهیه خورش کرفس خورش کرفس یکی از انواع خورش های خوشمزه و مفید ایرانی است که شباهت هایی به خورش قورمه سبزی …

طرز تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد سیب زمینی سالاد سیب زمینی های یکی از محبوب ترین سالادها در سراسر جهان است و به همین دلیل ورژن …

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ خورشت فسنجان با مرغ یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر ساده طرز تهیه بادمجان شکم پر با انار طرز تهیه بادمجان شکم پر بدون گوشت طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا طرز تهیه بادمجان شکم پر با بادمجان دلمه ای طرز تهیه بادمجان شکم پر ایتالیایی طرز تهیه بادمجان شکم پر در فر طرز تهیه بادمجان شکم پر بدون فر

در آشپزی و دستور غذاهای ملل، همیشه بخش اعظمی به انواع شکم پرها اختصاص دارد. هر کشوری به شیوه و سبک خودش، انواع سبزیجات شکم پر را تهیه می کند. بادمجان شکم پر ایرانی، یکی از ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین انواع این غذا است. می توانید این بادمجان های خوشمزه را در فر و یا بر روی گاز تهیه کنید. ما در این آموزش، روش ساده ای برای خانم های خانه دار تهیه کردیم تا به راحتی بر روی گاز، بادمجان شکم پر لذیذی تهیه کنند. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بادمجان شکم پر در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان دلمه ای۴ عدد
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آلو۸ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه بادمجان شکم پر

مرحله اول

برای تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه ابتدا بادمجان ها را به خوبی با آب سرد بشویید. بهتر است از بادمجان های دلمه ای شیرین استفاده کنید. برای کیفیت بهتر غذا حتما بادمجان ها را بررسی کنید تا کاملا سفت و بدون ضرب خوردگی باشد.

مرحله دوم

می توانید بادمجان ها را با پوست استفاده کنید اما اگر پوست بادمجان ها کلفت بود یا خودتان دوست داشتید، آن ها را به شکل راه راه و یا کامل پوست بکنید. کلاهک سبزرنگ بادمجان را جدا نکنید چون ممکن است شکل بادمجان بعد از پخت بهم بریزد.

مرحله سوم

در این مرحله بادمجان ها را برش طولی داده و رویش نمک بپاشید. اجازه بدهید تا به مدت ۱۰ دقیقه در یک آبکش بماند تا کاملا آب بیفتد و تلخی اش از بین برود. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه بادمجان ها را آب کشیده و بگذارید تا خشک شوند.

مرحله چهارم

می توانید کمی با دستتان فشار دهید تا آب اضافی بادمجان ها به طور کامل خارج شود. حالا باید داخل بادمجان ها را خالی کنید. می توانید از قاشق شربت خوری یا چاقو استفاده کنید. در این مرحله نباید عمیق بادمجان ها را خالی کنید.

مرحله پنجم

خالی کردن تخم ها و کمی از گوشت بادمجان کافی است. اگر تخم ها سیاه بودند باید دور بریزید اما گوشت و تخم های تر و سبز را تکه تکه کنید تا دوباره با مواد شکم پر داخل بادمجان ها بریزید. تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید.

مرحله ششم

دو طرف بادمجان ها را کمی سرخ کنید. دقت کنید اگر بادمجان ها هنوز خیس باشد روغن به بیرون می پاشد. بعد از اینکه همه ی بادمجان ها را سرخ کردید، آن ها را از تابه خارج کنید. تکه های بادمجان که یادتان هست؟ آن ها را در تابه ریخته و کمی تفت بدهید.

مرحله هفتم

پیاز را شسته و به ابعاد نگینی خرد کنید. معمولا در انواع دلمه و شکم پر از پیازهای نگینی استفاده می شود تا بهتر با سایر مواد یک دست شود. پیاز را در یک تابه تمیز ریخته و با کمی نمک و زردچوبه در روغن تفت دهید تا به اصطلاح کمی سبک شود.

مرحله هشتم

وقتی پیازها طلایی شد گوشت را اضافه کرده و تفت دهید. بهتر است تمام مدت حرارت متوسط باشد . بعد از اینکه گوشت و پیاز کاملا با هم تفت خوردند، تکه های بادمجان را با آن مخلوط می کنیم و روی حرارت هم می زنیم.

مرحله نهم

برای خوش رنگ شدن مواد شکم پر، ما از رب گوجه فرنگی استفاده می کنیم. دقت کنید که رب را باید حتما در روغن تابه تفت دهید و سپس با سایر مواد مخلوط کنید. در این مرحله می توانید ادویه های دلخواهتان را اضافه کنید.

مرحله دهم

ما در این دستور فقط از مقداری نمک و فلفل سیاه استفاده کردیم. در ظرفی بادمجان های سرخ شده را کنار هم بچینید. حالا با موادی که درست کردید داخل بادمجان ها را پر کنید. می توانید در نهایت روی هر کدام یک عدد آلو قرار دهید.

مرحله یازدهم

اضافه کردن آلو اختیاری است اما اگر تصمیم دارید که از آلو استفاده کنید حتما از قبل ۱۰ دقیقه آلوها را در آب گرم بگذارید تا از هر گونه آلودگی پاک شود. هرگز نباید میوه های خشک را نشسته در غذا بریزیم چون در بین چروک های میوه ها به احتمال زیاد شن و گرد و خاک وجود دارد.

مرحله دوازدهم

برای تهیه سس این غذا باید کمی رب گوجه فرنگی را در تابه گود یا قابلمه سرخ کنید و سپس به آن گوجه فرنگی هایی که آن ها را از قبل ریز رنده کرده اید اضافه کنید. اجازه دهید کمی آب گوجه فرنگی تبخیر شود سپس کمی نمک و فلفل به غذا اضافه می کنیم.

مرحله سیزدهم

بعد یک لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم. سپس بادمجان ها را به دقت روی این سس می چینیم. بهتر است بادمجان شکم پر را بر روی حرارت متوسط و به آرامی بپزید. وقتی که سس کاملا به خورد غذا رفت و غذا جا افتاد می توانید زیر قابلمه را خاموش کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 30 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.