طرز تهیه جغور بغور خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش گوجه سبز خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش گوجه سبز خورش گوجه سبز یکی از خورش های خاص و خوشمزه ایرانی است که معمولا در فصل بهار درست …
طرز تهیه خورش آلو زرشک مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش آلو زرشک خورش الو زرشک یکی از خورش های محبوب ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای …
طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل شده خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل ساندویچ مرغ گریل یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست …
طرز تهیه جغور بغور
جغور بغور یکی از انواع غذاهای پرطرفدار و سنتی ایرانی است که با روش های مختلف پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جغور بغور در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جگر گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
قلوگاه گوسفندی | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
پوره گوجه فرنگی | ۲ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ½ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
نمک و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه جغور بغور
مرحله اول
برای تهیه جغور بغور خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت درشت رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه افزوده و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود، سپس زردچوبه را به همراه رب گوجه فرنگی و نمک به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه و رب گوجه فرنگی از بین برود. در ادامه پوره گوجه فرنگی را به تابه می افزاییم.
مرحله سوم
زمانی که سس کاملا سرخ شد و روغن انداخت تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه پوست سیب زمینی را جدا کرده و می شوییم، سپس به صورت نگینی درشت خرد کرده و یک تابه جداگانه روی حرارت متوسط می گذاریم.
مرحله چهارم
حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه سیب زمینی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود، سپس جگر و قلوه گوسفند را شسته و به صورت نواری برش می زنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله جگر و قلوه خرد شده را به تابه حاوی سیب زمینی اضافه کرده و تفت می دهیم تا جگر و قلوه به خوبی سرخ شوند. در ادامه سس را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم جغور بغور به مدت ۲ دقیقه تفت بخورد.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت برداشته، سپس جغور بغور را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت جغور بغور را با لیمو ترش و جعفری تزیین کرده و به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpaz_sisi