طرز تهیه شله مشهدی خوشمزه به روش نذری مرحله به مرحله

طرز تهیه شله مشهدی خوشمزه به روش نذری مرحله به مرحله

طرز تهیه شله مشهدی شله مشهدی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان خراسان می …

طرز تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت سیب زمینی کتلت سیب زمینی یکی زا انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه خورش مسما کدو سبز خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش مسما کدو سبز خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش مسما کدو سبز خورش کدو سبز را بسیاری با نام کدو مسما می‌شناسند. یکی از خورش‌های ساده و اصیل ایرانی، …

طرز تهیه جغور بغور

طرز تهیه جغور بغور

جغور بغور یکی از انواع غذاهای پرطرفدار و سنتی ایرانی است که با روش های مختلف پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جغور بغور در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جگر گوسفندی۴۰۰ گرم
قلوگاه گوسفندی۲ عدد
پیاز۲ عدد
پوره گوجه فرنگی۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی½ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۱ عدد بزرگ
نمک و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه جغور بغور

مرحله اول

برای تهیه جغور بغور خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت درشت رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه افزوده و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود، سپس زردچوبه را به همراه رب گوجه فرنگی و نمک به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه و رب گوجه فرنگی از بین برود. در ادامه پوره گوجه فرنگی را به تابه می افزاییم.

مرحله سوم

زمانی که سس کاملا سرخ شد و روغن انداخت تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه پوست سیب زمینی را جدا کرده و می شوییم، سپس به صورت نگینی درشت خرد کرده و یک تابه جداگانه روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه سیب زمینی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود، سپس جگر و قلوه گوسفند را شسته و به صورت نواری برش می زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله جگر و قلوه خرد شده را به تابه حاوی سیب زمینی اضافه کرده و تفت می دهیم تا جگر و قلوه به خوبی سرخ شوند. در ادامه سس را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم جغور بغور به مدت ۲ دقیقه تفت بخورد.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت برداشته، سپس جغور بغور را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت جغور بغور را با لیمو ترش و جعفری تزیین کرده و به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 20 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.