طرز تهیه خورش کدو سبز خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش کدو سبز خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش کدو سبز خورش کدو امروزه یکی از محبوب ترین خوراک های گیاهی است. این سبک از غذا که صیفی جات …

طرز تهیه آش دندونی خوشمزه تبریزی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه آش دندونی خوشمزه تبریزی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه آش دندونی آش دندونی یا آن طور که آذری ها می گویند دیشلیق، یکی از مجبوب ترین خوراک های ایرانی است …

آموزش طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی مجلسی فینگرفودی در فر

آموزش طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی مجلسی فینگرفودی در فر

طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی ته چین یکی از انواع غذاهای مجلسی و شناخته شده ایرانی است که کمتر کسی را …

طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی چشم بلبلی با مرغ بدون گوشت با گوشت چرخ کرده دونفره برای 8 نفر تبریزی

لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با نکته چی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه هویج پلو خوشمزه به روش رزا منتظمی با مرغ ریش ریش

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
لوبیا سبز۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت لوبیا پلو

مرحله اول

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس گوشت چرخ کرده را به قابلمه اضافه می کنیم و در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا گوشت چرخ کرده را به خوبی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند و سرخ شود. در ادامه لوبیا سبز را پس از شستشو خرد می کنیم و به قابلمه اضافه میکنیم. لوبیا سبز را هم در حدی که کمی سرخ شود تفت می دهیم.

مرحله سوم

حالا رب گوجه فرنگی را به همراه کمی نمک اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود، سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه ۱ لیوان آب جوش اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت و لوبیا سبز نیم پز شوند.

همچنین ببینید : طرز تهیه استانبولی پلو مجلسی و خوشمزه شیرازی با مرغ به روش نذری

مرحله چهارم

برنج را نسبت به نوع ان می خیسانیم سپس بعد از اینکه لوبیا و گوشت نیمپز شدند به قابلمه اضافه می کنیم و کمی آب جوش اضافه می کنیم تا سطح آب کمی بالاتر از سطح برنج باشد. البته اگر آب خیلی زیاد باشد برنج شفته می شود.

مرحله پنجم

حالا حرارت را زیاد می کنیم تا آب درون قابلمه به جوش بیاید، سپس زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم. در ادامه حرارت را کم می کنیم تا برنج با حرارت ملایم دم بکشد. در آخر لوبیا پلو را به همراه ترشی یا سالاد سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 14 خرداد 1399
  • منبع :
  • تصویر از اینستاگرام _marya.food_
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.