طرز تهیه تارت موکا خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه تارت موکا خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه تارت موکا تارت موکا یکی از انواع شیرینی های بین المللی و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، …

طرز تهیه نان اردک خوشمزه همدانی مرحله به مرحله

طرز تهیه نان اردک خوشمزه همدانی مرحله به مرحله

طرز تهیه نان اردک نان اردک یکی از نان های سنتی و مجلسی شهر همدان است که معمولا برای صبحانه پخته می شود، …

طرز تهیه بامیه خانگی آسان خوشمزه و حرفه ای به روش بازاری

طرز تهیه بامیه خانگی آسان خوشمزه و حرفه ای به روش بازاری

طرز تهیه بامیه بامیه یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در …

طرز تهیه کیک کرامبل سیب

کیک کرامبل سیب شف طیبه طرز تهیه کیک کرامبل سیب و گردو کرامبل کیک سیب گردو دارچین کرامبل سیب و دارچین نی نی سایت فیلم تهیه کرامبل سیب طرز تهیه اپل کرامبل

کیک کرامبل سیب یکی از انواع کیک های مجلسی و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کرامبل سیب در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک کرامبل سیب
آرد۲ پیمانه
کره۱۲۵ گرم
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
ماست چکیده۱ پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
مواد لازم کرامبل
بیسکویت پتی بور۱ بسته
شکر قهوه ای۵۰ گرم
پودر دارچین۱ قاشق غذاخوری
کره سرد۵۰ گرم
سیب سبز۱ عدد

طرز تهیه کیک کرامبل سیب

مرحله اول

برای تهیه کیک کرامبل سیب خوشمزه ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط هماهنگ شده و کاملا نرم شود.

مرحله دوم

حالا مواد کرامبل را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا کره سرد را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه پودر دارچین، شکر قهوه ای و بیسکویت پتی بور درون غذاساز می ریزیم، سپس میکس می کنیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید مخلوط کرامبل نباید خمیری شود بلکه باید به حالت پودری درآید. در ادامه مخلوط کرامبل را درون یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس درون یخچال قرار می دهیم. در ادامه سیب را می شوییم.

مرحله چهارم

حالا پوست سیب را جدا می کنیم و به صورت نازک خرد می کنیم. در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به همراه تخم مرغ، شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی هم می زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله به هم زدن مخلوط تخم مرغ ادامه می دهیم تا سبک و کرم رنگ شود. در ادامه مخلوط تخم مرغ را با لیسک دور گیری می کنیم تا کره به دیواره ظرف نچسبد. در ادامه ماست را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا در حد مخلوط شدن مواد، ماست را با همزن برقی هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند، سپس درون الک می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مخلوط آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم و طی ۳ مرحله درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با لیسک به صورت دورانی در حد مخلوط شدن هم می زنیم تا بافت مایه کیک کاملا منسجم و یکدست شود.

مرحله هشتم

در این مرحله توجه داشته باشید بافت کیک به دلیل وجود کره کمی غلیظ تر از مابقی کیک ها است. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود.

مرحله نهم

حالا درون قالب را با مقداری کره سرد چرب می کنیم، سپس نصف مایه کیک را درون قالب می ریزیم و نصف مواد کرامبل را به صورت پخش روی مایه کیک می ریزیم. در ادامه برش های سیب را به ترتیب روی آن قرار می دهیم.

مرحله دهم

در این مرحله به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد و مایه کیک تمام شود. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک سیب به مدت ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا به طور کامل بپزد.

مرحله یازدهم

حالا پس از گذشت این زمان یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز کیک فر می بریم، سپس خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه قالب را از فر خارج می کنیم.

مرحله دوازدهم

در نهایت اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود.، سپس آن را از قالب خارج می کنیم و به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم. در آخر برش های کیک را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 9 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.