طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه کافی شاپی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه کافی شاپی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک شکلاتی کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که معمولا به عنوان عصرانه …

طرز تهیه کیک صبحانه ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک صبحانه ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک صبحانه کیک صبحانه یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه است که معمولا به همراه چای یا قهوه سرو …

طرز تهیه کیک تی تاپ خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک تی تاپ خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک تی تاپ کیک تی تاپ یکی از کیک های خوشمزه و پنبه ای بازاری است که شنیدن نامش خاطرات زیادی …

طرز تهیه کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج آمریکایی تصویری بدون شیر و پرتقال رزا منتظمی با خامه در کیک پز در مایکروفر و دارچین بدون فر قنادی عالی بدون گردو

کیک هویج یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید از آن به عنوان کیک تولد هم استفاده کنید، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک هویج در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۸ نفر
آرد قنادی۲ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ۳ عدد
شکرسه چهارم لیوان
هویج۲ عدد متوسط
گردو خرد شدهنصف لیوان
روغن مایعنصف لیوان
وانیل۱ پنس

طرز تهیه کیک هویج

مرحله اول

برای تهیه کیک هویج خوشمزه ابتدا روغن مایع را داخل کاسه ای می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم، سپس با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شده و شکر به طور کامل درون روغن حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ ها را ابتدا داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به مواد اضافه می کنیم و مجددا مواد را ۲ دقیقه هم می زنیم. در ادامه هویج های رنده شده و وانیل را نیز اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا با لیسک از یک سمت همگی مواد را مخلوط می کنیم، سپس بیکینگ پودر و دارچین را روی آرد می ریزیم و با قاشق زیر و رو می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را از الک رد می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله گردوها را نیز لابه لای اضافه کردن آرد به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مواد را زیر و رو می کنیم. فر را  ۱۰ دقیقه زودتر روشن می کنیم و روی حرارت ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تاب ه طور کامل گرم شود.

مرحله پنجم

حالا کف قالب را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم یا با کمی روغن مایع چرب می کنیم. سپس مایه کیک را داخل آن می ریزیم و قالب را در طبقه وسط فر می گذاریم تا به مدت تقریبا ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بسته به نوع فر کیک بپزد.

مرحله ششم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک خلال دندان در مرکز کیک فرو می کنیم، در صورتی که چیزی به خلال دندان نچسبید، یعنی کیک ما آماده است. پس از اینکه کیک به طور کامل پخت، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کیک رنگ بگیرد.

مرحله هفتم

در نهایت کیک را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا به طور کامل خنک شود. در ادامه کیک را از قالب خارج کرده و به صورت دلخواه برش می زنیم. برای تزیین این کیک خوشمزه می توانیم از خامه فرم گرفته استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.