طرز تهیه قرابیه سیب و دارچین، شیرینی ساده و فوری!
طرز تهیه قرابیه سیب و دارچین
قرابیه سیب و دارچین یکی از انواع شیرینیها خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد، این شیرینی خوش طعم که خیلی راحت درست میشود برای پذیرایی بسیار مناسب است، قرابیه سیب و دارچین را میتوانید به روشهای مختلف آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه قرابیه سیب و دارچین در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای قسمت میانی | مقدار مواد |
سیب رنده شده | ۳ عدد |
گردو خرد شده | نصف لیوان |
پودر قند | ۳ قاشق غذا خوری |
دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای خمیر قرابیه | مقدار مواد |
کره یا مارگارین هم دمای محیط و کاملا | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | نصف لیوان |
ماست سفت | ۱ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری پر |
آرد | ۳ لیوان دسته دار |
طرز تهیه قرابیه سیب و دارچین
مرحله ۱: شستن و رنده کردن سیبها
ابتدا برای درست کردن مواد داخلی سیبها را تمیز بشورید، به دلخواه خودتان میتوانید سیبها را پوست بگیرید یا با پوست آنها را با رنده ریز رنده کنید، سپس داخل یک ظرف بریزید بهتر است که از سیبهای آبدار و شیرین استفاده کنید تا قرابیه خوش طعمتر شود.
مرحله ۲: اضافه کردن مغز گردو خرد شده و پودر قند
سپس مقداری مغز گردو را با دست خرد کنید و به سیبها اضافه کنید، داخل ظرف بریزید، خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند بعد از آن مقداری پودر قند به ترکیب سیب و گردوها اضافه کنید، هم بزنید تا پودر قند کاملاً با سیبهای رنده شده مخلوط شود.
مرحله ۳: اضافه کردن پودر دارچین
پودر قند باعث شیرینتر شدن طعم سیبها میشود پس با توجه به ظاهر و سلیقه خودتان میتوانید مقدار آن را کمی کمتر یا بیشتر بریزید سپس با توجه به ذائقه خودتان مقداری پودر دارچین را هم به سیبها اضافه کنید، هم بزنید تا عطر دارچین در آنها پخش شود.
مرحله ۴: پختن مخلوط مواد
سپس ظرف مواد را با هم روی شعله ملایم قرار دهید تا همه مواد با هم بپزند و نرم شوند، نیاز به اضافه کردن آب نیست چون مخلوط مواد با آب سیب رنده شده میپزند و طعم همه مواد با هم مخلوط میشود مخلوط را هر ازگاهی هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله ۵: برداشتن مواد از روی حرارت
وقتی همه مواد با هم خوب پختند ظرف را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا در دمای محیط خنک شود، سپس برای درست کردن خمیر قرابیه مقداری کره را که به دمای محیط رسیده و بافت آن نرم شده است داخل یک ظرف بریزید.
مرحله ۶: اضافه کردن پودر قند و بکینگ پودر به کره
بعد مقداری پودر قند به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و پودر قند در کره حل شود وقتی که بافت ترکیب یک دست، کرم رنگ و کمی کشدار شد، بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله ۷: اضافه کردن ماست به مخلوط مواد
سپس مقداری ماست با کیفیت و شیرین را که به دمای محیط رسیده است را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، ماست باید به خورد مخلوط مواد برود در این مرحله بافت مخلوط تشکیل شده یک دست و لطیف میشود.
مرحله ۸: الک کردن و اضافه کردن آرد به مواد
بعد آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یک دست شود سپس آرد را کم کم به صورت کنترل شده به مخلوط مواد اضافه کنید، با قاشق به آرامی هم بزنید وقتی که بافت مخلوط تشکیل شده یک دست، نرم و لطیف شد آرد اضافه نکنید.
مرحله ۹: جدا کردن مقداری از خمیر مواد
دقت کنید که بیش از اندازه آرد به مخلوط مواد اضافه نکنید چون باعث خشک شدن شیرینیها میشود، وقتی که خمیر شیرینیها آماده شد مقداری از خمیر به اندازه یک گردو را بردارید با دست کمی آن را ورز دهید تا به راحتی فرم و حالت بگیرد.
مرحله ۱۰: فرم دادن و ایجاد طرح روی خمیرها
خمیر را روی یک سبد یا یک سطح مشبک و طرحدار پهن و باز کنید تا روی آن طرح مشبک ایجاد شود، به دلخواه و سلیقه خودتان میتوانید خمیر را روی سطح صاف پهن کنید، در این صورت روی خمیرها طرحدار نمیشود و شکل آنها ساده است.
مرحله ۱۱: ریختن مواد میانی داخل خمیر و جمع کردن خمیر
سپس مقداری از مواد میانی را داخل خمیر بریزید بعد دو طرف خمیر را به هم بچسبانید و کمی فشار دهید تا مواد میانی از داخل آن بیرون نریزد، همه خمیر را به همین شکل جدا کنید، فرم دهید، آماده کنید، سعی کنید که قرابیهها هم اندازه و هم شکل باشند.
مرحله ۱۲: چیدن قرابیهها داخل سینی فر
بعد داخل سینی فر یا قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید، طوری که کاغذ روغنی کاملا کف قالب را بپوشاند، سپس قرابیهها را با فاصله کف سینی یا قالب بچینید، چون بعد از پخت حجم آنها زیادتر میشود.
مرحله ۱۳: قرار دادن سینی در فر و تنظیم دمای فر
سپس سینی یا قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، بعد دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینیها به مدت ۲۵ دقیقه در فر خوب بپزند و سطح آنها طلایی رنگ و کاملا مغز پخت شود.
مرحله ۱۴: بیرون آوردن سینی از فر و قرار دادن شیرینیها در ظرف دیگری
بعد از این که قرابیهها پختند و آماده شدند سینی را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید تا به تدریج خنک شوند، سپس قرابیهها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید تا خرد نشوند، بعد آنها را در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
مرحله ۱۵: تزیین قرابیه سیب و دارچین
سپس با توجه به سلیقه و به دلخواه خودتان روی شیرینیها مقداری پودر قند الک کنید، همینطور میتوانید روی تعدادی از قرابیهها مقداری شکلات ذوب شده بریزید بعد روی شکلات ذوب شده را با پودر یا خلال پسته و مغز گردو خرد شده تزئین کنید.
مرحله ۱۶: سرو قرابیه سیب و دارچین
بعد از آن تعدادی قرابیه سیب و دارچین را در ظرف مناسب بچینید، سپس این شیرینی پر طرفدار را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده خوش طعم و مقوی برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و مخلفات یا چای داغ سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ مدل کوله سفید فانتزی دخترانه؛ طراحیهای خاص و جذاب برای کیفهای مدرسه
- کاور ایرپاد سیلیکونی فانتزی کیوت؛ ۱۵ مدل جذاب و دوستداشتنی برای استایل خاص
- کاشت ناخن قلبی؛ ۱۵ مدل عاشقانه و خاص برای استایل شما
- ۱۵ ایده جذاب دستبند طلای مینیمال و جذاب؛ ساده ولی فوقالعاده شیک
- ۱۵ مدل کیک تولد نارنجی و خاص؛ طراحیهای به یاد ماندنی و شیک برای تولد شما
- نیم ست طلای سنتی و شیک؛ ۱۵ طرح کلاسیک که همیشه جذاب میمونه
- منبع :
- jamilehsorayaie