طرز تهیه کیک لیمویی

کیک لیمویی خانم ظروفی , طرز تهیه کیک لیمویی با کرم لیمو , کیک لیمویی با ماست , xvc jidi  d gdl dd

کیک لیمویی یکی از کیک های خوشمزه مخصوص عصرانه است که به همراه نوشیدنی گرم یا سرد سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه کیک هویج آمریکایی خوشمزه و مجلسی

مواد لازم کیک لیمویی
آرد قنادی۲۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
نشاسته ذرت۱۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
روغن مایع۵۰ گرم
شیر۱۱۵ گرم
شکر۱۱۰ گرم
آب لیمو ترش۱۵ گرم
پوست لیمو ترش۱ لیمو ترش متوسط

دستور پخت کیک لیمویی

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر در یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم تا کاملا کف کنند، پوست لیمو ترش را رنده می کنیم و به همراه آب لیمو ترش صاف شده به کاسه اضافه می کنیم و در حدی مواد را می زنیم که سفید و کشدار شود.

مرحله دوم

در ادامه روغن مایع را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر هم می زنیم، سپس شیر را اضافه می کنیم و در حدی که با دیگر مواد یکدست شود مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را به همراه نشاسته و بکینگ پودر مخلوط می کنیم و دو مرتبه الک می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد الک شده را در دو مرحله به دیگر مواد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی از پایین به بالا مخلوط می کنیم. پس از اینکه مایه کیک اماده شد یک قالب مناسب را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا قالب را سه بار محکم به سطح کار می کوبیمف سپس درون فر که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا کیک اماده شود. حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان برای پخت کامل کیک لیمویی لازم است.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 1 تیر 1399
  • منبع :
  • تصویر از اینستاگرام fereshte.ghorbanii

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.