طرز تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک کدو حلوایی
کیک کدو حلوایی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که برای شب یلدا بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
برای تهیه کیک کدو حلوایی، ابتدا کدوها را خرد کنید، سپس با یک لیوان آب بپزید. پس از پخت، تخمهها را جدا کرده و گوشت کدو را میکس کنید. تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن مخلوط کنید، سپس روغن، شیر و پوره کدو را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید. مایه کیک را در قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه بپزید.
[load_posts_by_id ids=”1193″]
مواد لازم | مقدار مواد |
پوره کدو حلوایی | ۲ لیوان |
آرد | ۳ لیوان |
شکر | ۱ و ¼ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شیر | ½ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
وانیل | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر دارچین و پودر زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک کدو حلوایی
مرحله ۱: آمادهسازی کدو حلوایی
برای تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه ابتدا کدو حلوایی را می شوییم، سپس به صورت مربعی بزرگ خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب و جادار انتخاب می کنیم، سپس برش های کدو حلوایی را درون آن قرار می دهیم.
[load_posts_by_id ids=”261″]
مرحله ۲: پختن کدو حلوایی
حالا ۱ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم کدو حلوایی به طور کامل بپزد. در ادامه پس از این که کدو حلوایی کاملا پخت از قابلمه خارج می کنیم، و اجازه می دهیم خنک شود.
مرحله ۳: تهیه پوره کدو حلوایی
در این مرحله تخمه های کدو حلوایی را خارج می کنیم، سپس گوشت کدو حلوایی را با قاشق از پوست آن جدا می کنیم و درون غذا ساز یا مخلوط کن می ریزیم، سپس میکس و مخلوط می کنیم تا پوره کدو حلوایی آماده شود.
مرحله ۴: مخلوط کردن تخم مرغ و شکر
حالا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به کاسه اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا ترکیب تخم مرغ سفید و پف دار شود.
[load_posts_by_id ids=”1946″]
مرحله ۵: اضافه کردن روغن، شیر و پوره کدو حلوایی
در این مرحله روغن را به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه پوره کدو حلوایی را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله ۶: الک کردن آرد و بکینگ پودر
حالا با همزن برقی مجددا مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس آرد را به همراه بکینگ پودر درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس ۲ مرتبه الک می کنیم.
مرحله ۷: ترکیب مواد آردی با مخلوط تخم مرغ
در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر را مجددا درون الک می ریزیم و این بار روی مخلوط تخم مرغ طی ۳ مرحله الک می کنیم. در ادامه با کمک لیسک مواد را به صورت دورانی از یک سمت مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
[load_posts_by_id ids=”1956″]
مرحله ۸: گرم کردن فر و آمادهسازی قالب
حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس با مقداری روغن درون آن را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم.
مرحله ۹: ریختن مایه کیک در قالب
در این مرحله مایه کیک را درون قالب مورد نظر می ریزیم، سپس چند بار محکم قالب را روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک و حباب ها از بین برود. در ادامه قالب کیک را طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله ۱۰: تست پختگی و تزیین کیک
در نهایت پس از گذشت ۴۵ دقیقه کیک را تست می کنیم، در صورتی که پخته بود از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود. در ادامه کیک را از قالب خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظر می گذاریم و با پودر قند تزئین می کنیم. نوش جان.
[load_posts_by_id ids=”1144″]
- منبع :
- kimiya__heydarii