طرز تهیه کیک نسکافه ای قابلمه ای خوشمزه و ساده به روش خانگی
طرز تهیه کیک نسکافه ای قابلمه ای
سلام دوستان! امروز میخوایم با هم یه دستور پخت ساده و در عین حال خوشمزه رو امتحان کنیم؛ طرز تهیه کیک نسکافه ای قابلمه ای. این کیک علاوه بر اینکه خیلی راحت و بدون نیاز به فر آماده میشه، عطر و طعم نسکافهای داره که مطمئنم همه شما عاشقش میشید. پس اگه دوست دارید کنار یک فنجان چای یا قهوه، چیزی خوشمزه و متفاوت نوش جان کنید، با من همراه باشید تا قدم به قدم این کیک خوش طعم رو با هم درست کنیم.
برای درست کردن کیک نسکافه ای قابلمه ای خوشمزه، کافیه تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا پف کنه. بعد نسکافهای که با آب جوش حلش کردید به همراه شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید. روغن رو هم بریزید توش و یه دور دیگه هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر رو هم که قبلا الک کردید، آروم آروم به مایه اضافه کنید و با لیسک مخلوطش کنید. آخر سرم گردوهای خرد شده رو هم بریز توش و همه چیزو داخل یه قابلمه چرب شده بریز و با دمکنی روی شعله پخش کن یه ساعتی بذار بپزه.
مواد لازم | مقدار مواد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
نسکافه فوری | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۳/۴ پیمانه |
آرد | ۲.۵ پیمانه |
گردو خرد شده | ۱/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک نسکافه ای قابلمه ای
مرحله ۱: آمادهسازی تخم مرغها
توی یه ظرف مناسب، تخممرغها رو بشکنید و با همزن برقی با دور تند به مدت ۶ دقیقه هم بزنید. هدف اینه که تخم مرغها خوب پف کنن و یه کم رنگشون روشنتر بشه. این مرحله خیلی مهمه، پس حواستون باشه تخممرغها خوب پف کنن.
مرحله ۲: اضافه کردن شکر و وانیل
حالا نوبت شکر و وانیله. اونا رو به تخم مرغهای همزده اضافه کنید و با همزن برقی، بازم ۴ دقیقه دیگه هم بزنید. میخوایم این مخلوط حسابی کرمی و پفدار بشه.
مرحله ۳: آمادهسازی نسکافه
در یک کاسه کوچک، نسکافه رو با یه قاشق آب جوش مخلوط کنید. با همزن دستی هم بزنید تا نسکافه کاملا حل شه و یه مایع شفاف بگیرید. بعد، شیر رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همهچیز خوب باهم مخلوط شه.
مرحله ۴: اضافه کردن نسکافه به مخلوط تخم مرغ
حالا وقتشه که نسکافه آماده شده رو به مخلوط تخم مرغ و شکر بریزید. با دور تند همزن، تقریبا ۱ دقیقه دیگه هم بزنید تا همهچیز یکدست شه.
مرحله ۵: اضافه کردن روغن
روغن رو هم اضافه کنید و دوباره با دور تند همزن، حدود ۱ دقیقه هم بزنید. میخوایم روغن کاملا با بقیه مواد مخلوط شه.
مرحله ۶: مخلوط کردن آرد و بیکینگ پودر
آرد رو با بیکینگ پودر ۲ تا ۳ بار الک کنید. این کار باعث میشه آرد سبکتر بشه و با هوا مخلوط شه، که به پف کیک کمک میکنه.
مرحله ۷: اضافه کردن آرد به مخلوط
الک کردن آرد رو به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با همزن برقی در یک جهت به صورت دورانی هم بزنید. مهمه که زیاد روی این مرحله وقت نگذارید، فقط تا جایی که آرد با بقیه مواد مخلوط شه.
مرحله ۸: اضافه کردن گردو
در آخر، گردوهای خرد شده رو به مخلوط اضافه کنید و با یه لیسک به آرامی هم بزنید تا گردوها با بقیه مواد مخلوط شن. حالا مایه کیک شما آماده است.
مرحله ۹: آمادهسازی قابلمه
یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و کفش رو خوب با روغن چرب کنید. یک دقیقه هم قابلمه رو داخل فریزر بذارید تا روغن سفت شه و کیک به قابلمه نچسبه.
مرحله ۱۰: پخت کیک
مواد آماده شده رو داخل قابلمه بریزید. قابلمه رو روی شعله پخش کن قرار بدید و روی دربش دمکنی بذارید. به مدت ۶۰ دقیقه صبر کنید تا کیک بپزه. به هیچ وجه درب قابلمه رو زود باز نکنید، چون پف کیک میخوابه.
مرحله ۱۱: سرو کیک
حالا کیک نسکافهای قابلمهای شما آمادهست. بذارید کیک کمی خنک شه، بعد با یه چای یا قهوه داغ سرو کنید و از طعم دلنشینش لذت ببرید. نوش جان!
- منبع :
- ashpazii_marziyeh