طرز تهیه کیک پرتقالی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود …
طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی کاپ کیک توت فرنگی یکی از کیکهای خوشمزه و با طعم بینظیر توتفرنگی است که بافتی سبک …
طرز تهیه کوکی قرمز خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکی قرمز کوکی قرمز یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که به دلیل قرمز بودن آن بسیار …
طرز تهیه کیک پرتقالی ساده
کیک پرتقال یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا در فصل پاییز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پرتقالی ساده در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کیک پرتقالی ساده | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
آب پرتقال | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
رنده پوست پرتقال | ۱ عدد |
زردچوبه | ۱ قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر | ۲٫۵ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۲٫۵ لیوان |
طرز تهیه کیک پرتقالی ساده
مرحله اول
برای تهیه کیک پرتقالی خوشمزه و ساده ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده پوشش می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ های هم دمای محیط را به همراه شکر درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و با دور تند همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت مواد پفکی و رنگشان سفید شود. در ادامه آب پرتقال را می افزاییم.
مرحله سوم
حالا با دور متوسط همزن، مواد را کمی هم می زنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه روغن مایع را به همراه رنده پوست نارنجی یک پرتقال اضافه کرده و مواد را در حدی که با هم یکدست شوند، مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله زردچوبه را اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر و جوش شیرین با هم ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس دو مرتبه الک می کنیم.
مرحله پنجم
حالا ترکیب آرد را مجددا درون الک می ریزیم و این بار روی مواد درون کاسه الک می کنیم. در ادامه مواد را با لیسک به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک کاملا یکدست شود، سپس آنرا درون قالب می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم، سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم. پس از گذشت ۳۵ دقیقه کیک را تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود از فر خارج می کنیم.
- منبع :
- pastaci_sefi