طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه با پیمانه به روش قنادی ها

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه با پیمانه به روش قنادی ها

طرز تهیه شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی یک شیرینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار در جهان می باشد. این شیرینی جزو شیرینی های خشک است …

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب قدیمی و ساده

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب قدیمی و ساده

طرز تهیه قطاب قطاب یکی زا انواع شیرینی های بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که سوغاتی شهرهایی مثل یزد و کرمان نیز …

طرز تهیه شیرینی مربایی مجلسی و خوشمزه با پیمانه لیوان

طرز تهیه شیرینی مربایی مجلسی و خوشمزه با پیمانه لیوان

طرز تهیه شیرینی مربایی شیرینی مربایی که با نام های شیرینی آلمانی و مشهدی هم شناخته می شود یکی از شیرینی های محبوب …

طرز تهیه دونات

طرز تهیه دونات در فر با ماست بدون خمیر مایه شکلاتی دونفره روسی صنعتی کارگاهی

دونات یکی از انواع پیراشکی های بسیار خوشمزه در سراسر جهان که بیشتر به عنوان میان وعده مصرف می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱۵ عدد دونات
آرد سفید۵۰۰ گرم
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
شکر۵۰ گرم
شیر ولرم۱ لیوان + ۴ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس
کره۵۰ گرم
شیرخشک۱ قاشق غذاخوری
بهبود دهنده اس ۵۰۰۳ گرم
تخم مرغ۱ عدد درشت
روغن مخصوص سرخ کردنیبه مقدار کافی

دستور پخت دونات

مرحله اول

ابتدا آرد را الک می کنیم، سپس با شکر، خمیر مایه، بهبود دهنده، نمک و شیر خشک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ را به همراه وانیل در یک کاسه مناسب با همزن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

حالا مخلوط آرد را داخل یک ظرف جادار می ریزیم و تخم مرغ را به ان اضافه می کنیم. پس از اینکه تخم مرغ را مخلوط کردیمف کم کم شیر اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. در حید که خمیر چسبندگی نداشته باشید شیر اضافه می کنیم.

مرحله سوم

خمیر که جمع شد و شکل گرفت کره را اضافه می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه ورز می دهیم تا خمیر لطیفی به دست بیاید. حالا خمیر را روی همان سطح کار جمع می کنیم و روی انرا با یک نایلون چرب شده می پوشانیم تا به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند.

مرحله چهارم

بعد از گذشت ۱۵ دقیقه از خمیر چونه های ۶۰ گرمی می گیریم و با فاصله کنار هم می چینیم. حالا مجددا نایلون روغنی را روی خمیرها می کشیم و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر استراحت می دهیم. بعد از گذشت این زمان چونه ها را داخل سینی فر قرار می دهیم.

مرحله پنجم

ینی فر را باید از قبل با روغن چرب کنیم یا اینکه کاغذ روغنی بیندازیم. وسط خمیرها را با یک کاتر گرد کوچک یا ته ماسوره  ساده سوراخ می کنیم و مجددا ناسلون چرب شده را روی خمیرهای داخل سینی فر قرار می دهیم.

مرحله ششم

این بار ۶۰ دقیقه به خمیرها استراحت می دهیم و سینی فر را در یک جای گرم قرار می دهیم تا حجم خمیرها دو برابر شود. حالا در یک تابه گود به حدی روغن می ریزیم که دونات ها در روغن شناور باشند، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا دونات ها را داخل روغن می اندازیم تا سرخ شوند. پس از اینکه سمت دونات ها سرخ شد انها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان سرخ شود. برای تزیین دونات ها هم می توانیم به سلیقه خود از شکلات آب شده یا شکر استفاده کنیم.

با تشکر از چی شی به خاطر مطلب طرز تهیه دونات

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 6 خرداد 1399
  • منبع :
  • تصویر از masir.ashpazi
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.