طرز تهیه شیرینی نان خرمایی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی نان خرمایی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی نان خرمایی شیرینی نان خرمایی یکی از انواع شیرینی ها ساده و خوشمزه ایرانی است که به عنوان سوغاتی برخی …

طرز تهیه شیرینی آب دندون نرم و لطیف مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی آب دندون نرم و لطیف مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی آب دندون شیرینی آب دندون یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی استان مازندران است، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه نان خامه ای فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه نان خامه ای فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه نان خامه ای نان خامه ای که با نان نون خامه ای و کیک خامه ای نارنجکی هم شناخته می شود …

طرز تهیه کیک موز

طرز تهیه کیک موز و دارچین طرز تهیه کیک موزی ساده و خوشمزه طرز تهیه کیک موز تابه ای طرز تهیه کیک موز و گردو با کره طرز تهیه کیک موزی برای 8 نفر طرز تهیه کیک موز بدون فر طرز تهیه کیک موز و خامه طرز تهیه کیک موزی با شیر

کیک موز یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک موز در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک موزی
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
وانیل½ قاشق چایخوری
شیر½ لیوان
روغن مایع½ لیوان
موز۲ عدد
گردوی خرد شده۱ فنجان
شکلات چیپسی½ فنجان
آرد۲ لیوان
بکینگ پودر۲ قاشق مرباخوری
پودر دارچین۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک موزی

مرحله اول

برای تهیه کیک موز خوشمزه با گردو و دارچین ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده پوشش می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد را به همراه پودر دارچین و بکینگ پودر داخل یک کاسه با هم ترکیب می کنیم. در ادامه ترکیب مواد را سه مرتبه الک می کنیم تا یکدست شوند، سپس کنار می گذاریم. در ادامه تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا با دور تند همزن مواد را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت شان حجیم و رنگ شان روشن شود. در ادامه روغن و شیر را به ترتیب به مواد اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه با دور کند همزن مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله موزها را پوست می گیریم، سپس با پشت چنگال به طور کامل له می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه موز له شده را به مایه کیک اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد ترکیب شود.

مرحله پنجم

حالا مغز گردو را به همراه شکلات چیپسی اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم تا به صورت یکدست در مایه کیک پخش شوند. در ادامه ترکیب آرد را در سه مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود.

مرحله ششم

در این مرحله مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزد. در پایان کیک را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود، سپس از قالب خارج کرده و به صورت دلخواه برش می زنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 6 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.