طرز تهیه کیک تیرامیسو، تجربه‌ای جدید و بسیار لاکچری!

طرز تهیه کیک تیرامیسو

طرز تهیه کیک تیرامیسو, طرز تهیه کیک تیرامیسو کافی شاپی , طرز تهیه کیک تیرامیسو با بیسکویت پتی بور , طرز تهیه کیک تیرامیسو یخچالی , طرز تهیه کیک تیرامیسو با بیسکویت لیدی فینگر , طرز تهیه کیک تیرامیسو با پنیر ماسکارپونه , طرز تهیه تیرامیسو با کیک شکلاتی , طرز تهیه کیک تیرامیسو بدون فر , کیک تیرامیسو چیست

کیک تیرامیسو یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و جذاب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود، کیک تیرامیسو بافتی سبک و نرم دارد و به روش‌های مختلفی می‌توان آن را تهیه کرد، این دسر خوش طعم برای پذیرایی بسیار شیک و مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک تیرامیسو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای لایه بیسکوئیتیمقدار مواد
بیسکوئیت لیدی فینگر۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
قهوه یا نسکافه۱ فنجان
مواد لازم برای خامه پسته‌ایمقدار مواد
پنیر ماسکارپونه یا پنیر لبنه۵۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای یا پنیر لبنه۲۰۰ گرم
پودر قند۸۰ تا ۱۰۰ گرم
خامه قنادی شیرین۱۰۰ گرم
ژلاتین۱ ساشه معدل ۱ قاشق غذا خوری
شیر۲ قاشق غذا خوری
کره پسته۲۵۰ گرم

طرز تهیه کیک تیرامیسو

مرحله ۱: مخلوط کردن پنیرها

ابتدا پنیر ماسکارپونه را در یک ظرف بریزید و بعد پنیر خامه‌ای را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند، به جای پنیر ماسکارپونه و پنیر خامه‌ای می‌توانید از پنیر لبنه استفاده کنید، سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله ۲: اضافه کردن کره پسته

وقتی مخلوط یکدست شد، سپس کره پسته را اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بعد کنار بگذارید، سپس در یک ظرف دیگر خامه قنادی شیرین را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و از ظرف بیرون نریزد.

مرحله ۳: حل کردن ژلاتین در شیر

سپس در یک ظرف کوچک شیر ولرم را بریزید و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود و اصلا گلوله نباشد و مخلوط را بلافاصله به خامه زده شده اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت یکدست و صافی تشکیل شود.

مرحله ۴: ترکیب مخلوط مواد پنیری و خامه‌ای

سپس مخلوط مواد پنیری را با مخلوط مواد خامه‌ای با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت آن‌ها یکدست شود، بعد از آن مخلوط تشکیل شده را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند و مخلوط منسجم شود.

مرحله ۵: آماده سازی قالب

بعد یک قالب گرد به قطر ۲۲ سانتی متری را روی پایه کیک قرار دهید و دیواره‌های آن را با فویل استات و یا کاغذ روغنی بپوشانید، سپس با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان مقداری قهوه و یا نسکافه را تهیه و درست کنید و در یک ظرف بریزید.

مرحله ۶: چیدن بیسکویت‌ها در قهوه

سپس ببسکوئیت‌های لیدی فینگر را داخل قهوه یا نسکافه بریزید و بیرون بیاورید و در کف قالب طوری بچینید که کاملا پوشیده شود، سپس مواد خامه را داخل کیسه قیف با ماسوره گرد ساده بریزید و به طور یکنواخت روی لایه بیسکوئیتی پایپ کنید.

مرحله ۷: اضافه کردن لایه‌های بیسکویت

دوباره بیسکوئیت‌ها را در قهوه یا نسکافه بزنید و یک لایه بیسکوئیتی دیگر روی خامه بچینید، سپس فیلینگ و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود و بعد قالب را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید یک شب تا صبح در یخچال بماند و استراحت کند.

مرحله ۸: پاشیدن پودر کاکائو

بعد از این زمان قالب را از یخچال بیرون بیاورید و کیک را به آرامی از قالب خارج کنید و روی آن مقداری پودر کاکائو بپاشید و سپس مقداری کره پسته را در یک ظرف بریزید و روی بخار کتری به روش بن‌ماری ذوب کنید و بعد در یک قیف بریزید.

مرحله ۹: تزئین کیک با کره پسته و دیگر مواد

بعد کره پسته را با قیف روی کیک پایپ کنید و سپس با مقداری پودر و یا خلال پسته، پودر نارگیل، خرده‌های مغز گردو، خرده‌های مغز فندق، خلال بادام و چند برش موز و یا توت فرنگی تزئین کنید و بعد از آن در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.

مرحله ۱۰: سرو کیک تیرامیسو

سپس چند برش از کیک تیرامیسو را در ظرف مناسب بچینید و این دسر خوش طعم و دلچسب را همراه با چای، قهوه و یا نسکافه سرو کنید.

بروز رسانی توسط در چهارشنبه 1 آذر 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.