طرز تهیه کیک تیرامیسو، تجربهای جدید و بسیار لاکچری!
طرز تهیه کیک تیرامیسو
کیک تیرامیسو یکی از انواع کیکهای خوشمزه و جذاب است که خیلی راحت و سریع درست میشود، کیک تیرامیسو بافتی سبک و نرم دارد و به روشهای مختلفی میتوان آن را تهیه کرد، این دسر خوش طعم برای پذیرایی بسیار شیک و مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک تیرامیسو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای لایه بیسکوئیتی | مقدار مواد |
بیسکوئیت لیدی فینگر | ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم |
قهوه یا نسکافه | ۱ فنجان |
مواد لازم برای خامه پستهای | مقدار مواد |
پنیر ماسکارپونه یا پنیر لبنه | ۵۰۰ گرم |
پنیر خامهای یا پنیر لبنه | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | ۸۰ تا ۱۰۰ گرم |
خامه قنادی شیرین | ۱۰۰ گرم |
ژلاتین | ۱ ساشه معدل ۱ قاشق غذا خوری |
شیر | ۲ قاشق غذا خوری |
کره پسته | ۲۵۰ گرم |
طرز تهیه کیک تیرامیسو
مرحله ۱: مخلوط کردن پنیرها
ابتدا پنیر ماسکارپونه را در یک ظرف بریزید و بعد پنیر خامهای را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند، به جای پنیر ماسکارپونه و پنیر خامهای میتوانید از پنیر لبنه استفاده کنید، سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله ۲: اضافه کردن کره پسته
وقتی مخلوط یکدست شد، سپس کره پسته را اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بعد کنار بگذارید، سپس در یک ظرف دیگر خامه قنادی شیرین را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و از ظرف بیرون نریزد.
مرحله ۳: حل کردن ژلاتین در شیر
سپس در یک ظرف کوچک شیر ولرم را بریزید و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود و اصلا گلوله نباشد و مخلوط را بلافاصله به خامه زده شده اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت یکدست و صافی تشکیل شود.
مرحله ۴: ترکیب مخلوط مواد پنیری و خامهای
سپس مخلوط مواد پنیری را با مخلوط مواد خامهای با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت آنها یکدست شود، بعد از آن مخلوط تشکیل شده را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند و مخلوط منسجم شود.
مرحله ۵: آماده سازی قالب
بعد یک قالب گرد به قطر ۲۲ سانتی متری را روی پایه کیک قرار دهید و دیوارههای آن را با فویل استات و یا کاغذ روغنی بپوشانید، سپس با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان مقداری قهوه و یا نسکافه را تهیه و درست کنید و در یک ظرف بریزید.
مرحله ۶: چیدن بیسکویتها در قهوه
سپس ببسکوئیتهای لیدی فینگر را داخل قهوه یا نسکافه بریزید و بیرون بیاورید و در کف قالب طوری بچینید که کاملا پوشیده شود، سپس مواد خامه را داخل کیسه قیف با ماسوره گرد ساده بریزید و به طور یکنواخت روی لایه بیسکوئیتی پایپ کنید.
مرحله ۷: اضافه کردن لایههای بیسکویت
دوباره بیسکوئیتها را در قهوه یا نسکافه بزنید و یک لایه بیسکوئیتی دیگر روی خامه بچینید، سپس فیلینگ و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود و بعد قالب را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید یک شب تا صبح در یخچال بماند و استراحت کند.
مرحله ۸: پاشیدن پودر کاکائو
بعد از این زمان قالب را از یخچال بیرون بیاورید و کیک را به آرامی از قالب خارج کنید و روی آن مقداری پودر کاکائو بپاشید و سپس مقداری کره پسته را در یک ظرف بریزید و روی بخار کتری به روش بنماری ذوب کنید و بعد در یک قیف بریزید.
مرحله ۹: تزئین کیک با کره پسته و دیگر مواد
بعد کره پسته را با قیف روی کیک پایپ کنید و سپس با مقداری پودر و یا خلال پسته، پودر نارگیل، خردههای مغز گردو، خردههای مغز فندق، خلال بادام و چند برش موز و یا توت فرنگی تزئین کنید و بعد از آن در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.
مرحله ۱۰: سرو کیک تیرامیسو
سپس چند برش از کیک تیرامیسو را در ظرف مناسب بچینید و این دسر خوش طعم و دلچسب را همراه با چای، قهوه و یا نسکافه سرو کنید.