طرز تهیه کیک بسبوسه عربی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه باقلوا یخچالی ساده و فوری مرحله به مرحله
طرز تهیه باقلوا یخچالی باقلوا یخچالی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود و برای …
طرز تهیه کیک فنجانی یلدایی بدون فر مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک فنجانی یلدایی کیک فنجانی یلدایی نوعی کاپ کیک خوشمزه و مجلسی است که می توانیم از آن برای پذیرایی در …
طرز تهیه کیک روسی، به صورت ساده و تخته ای در منزل!
طرز تهیه کیک روسی کیک روسی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ بین المللی است که از دو لایه مختلف با طعمهای …
طرز تهیه کیک بسبوسه
کیک بسبوسه یکی از انواع کیکهای عربی است که فوقالعاده خوشمزه و لذیذ است و بافتی درشت و شبیه کیک شربتی دارد، اسم دیگر آن کیک روانی است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بسبوسه در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم برای کیک | |
آرد سمولینا | یک پیمانه |
آرد | یک پیمانه |
روغن مایع | یک پیمانه |
ماست | یک پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
بکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
مواد لازم برای شربت | |
شکر | ۳ پیمانه |
لیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۳ پیمانه |
طرز تهیه کیک بسبوسه
مرحله اول
برای تهیه کیک بسبوسه خوشمزه ابتدا تخم مرغها را در یک ظرف مناسب با همزن برقی خوب بزنید تا حجم آنها زیاد شود و کرمی رنگ شوند سپس شکر را کمکم اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه با همزن بزنید.
مرحله دوم
وقتی بافت مواد صاف و یکدست شد و به غلظت مناسب رسید وانیل را اضافه کنید و دوباره با همزن به مدت ۱ دقیقه دیگر بزنید تا عطر وانیل در مواد خوب پخش شود.
مرحله سوم
حالا روغن را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید، سپس ماست را هم روی مخلوط بریزید و کمی دیگر با دور کند همزن بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم
سپس در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید و بکینگ پودر و مقدار کمی نمک را به آن اضافه کنید و دوباره الک کنید تا کاملا با هم ترکیب شده و بافت آرد کاملا یکدست و صاف شود.
مرحله پنجم
حالا ابتدا آرد سمولینا را کمکم به مخلوط مواد مایع اضافه کنید و با لیسک هم بزنید بعد هم آرد الک شده را طی چند مرحله اضافه کنید و در یک جهت و دورانی به آرامی هم بزنید.
مرحله ششم
وقتی بافت خمیر یکدست و صاف شد، کف قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی قرار دهید و مواد خمیر را در آن بریزید و به آرامی دو یا سه ضربه بزنید تا حبابها از بین بروند.
مرحله هفتم
حالا قالب کیک را در فر که از قبل گرم شده است، قرار دهید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان دهید تا خوب پخته شود.
مرحله هشتم
بعد از این زمان در فر را باز کنید و یک سیخ چوبی را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر مواد مایع کیک به آن نچسبید یعنی خوب پخته شده است، قالب کیک را از فر دربیاورید تا خنک شود.
مرحله نهم
در یک ظرف آب و شکر را ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود سپس آب نصف یک لیموی ترش تازه را گرفته و به آن اضافه کنید.
مرحله دهم
حالا شربت را خوب هم بزنید و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و غلیظ شود، وقتی به غلظت دلخواهتان رسید حرارت را خاموش کنید و شربت را کنار بگذارید تا سرد شود.
مرحله یازدهم
سپس شربت را روی کیک بسبوسه ریخته و یک تا دو ساعت زمان دهید تا استراحت کند و شربت کاملا در بافت کیک وارد شود و به خورد آن رود. در آخر کیک بسبوسه را در اندازههای دلخواه برش دهید و در ظرف مناسب بچینید و همراه با چای داغ سرو کنید.
- منبع :
- sorayaa.food