آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی

طرز تهیه چیکن استراگانف چیکن استراگانف، یک خوراک روسی است که از ترکیب گوشت مرغ و قارچ و سس سفید همراه با خامه …

طرز تهیه جوجه کباب حلزونی تابه ای مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه جوجه کباب حلزونی تابه ای مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه جوجه کباب حلزونی تابه ای جوجه کباب حلزونی در تابه از کباب های خوشمزه خانگی است که با طعم های بسیار …

طرز تهیه خورش گوجه سبز خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه خورش گوجه سبز خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه خورش گوجه سبز خورش گوجه سبز یکی از خورش های خاص و خوشمزه ایرانی است که معمولا در فصل بهار درست …

طرز تهیه نان لواش

طرز تهیه نان لواش خانگی روی ساج در منزل برای صبحانه نانوایی سبوس دار ترکیه ایخمیر نان لواش محلی قزوینی شیرین

نان لواش یکی از انواع نان های محبوب و بسیار پر مصرف در میان مردم خاورمیانه است و با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. البته این نان در کشور عزیزمان ایرانی نسبت به کشورهای دیگر خاورمیانه با سایز بزرگی تهیه می شود و در کشورهای دیگر به صورت لقمه ای با سایز کوچک تهیه می شود. با این آموزش به راحتی می توانید این نان را در منزل خود تهیه کنید، ضمنا برای تهیه نان لواش نیازی به فر نیست و می توانید انرا روی تابه درست کنید، برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان لواش در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۸ نان
آرد۲ لیوان
شکر۱ قاشق چای خوری
خمیر مایع۱ قاشق چای خوری
آب ولرم۱ لیوان
روغن مایع۵ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چای خوری

دستور تهیه نان لواش

مرحله اول

ابتدا پودر خمیر مایع فوری و شکر و نصف لیوان آب را داخل کاسه ای می ریزیم و آرام با یکدیگر مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا ۱۰ دقیقه بعد عمل بیاید.بعد آرد را الک می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و وسط آرد را حفره ایجاد می کنیم تا باز شود.

مرحله دوم

سپس نمک،روغن مایع،خمیر مایع به عمل آمده و نصف باقی مانده آب را می افزاییم و با دست آرد را کم کم با مواد مخلوط می کنیم.همین طور مایه را با دست ورز می دهیم تا جایکه دیگر خمیر به دست نچسبد و منسجم و لطیف شود.

مرحله سوم

خمیر بدست آمده راحت جمع می شود و در وسط کاسه قرار می دهیم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در گوشه ای از آشپزخانه کاسه را می گذاریم و یک پارچه یا حوله تمیز ضخیم روی ظرف قرار می دهیم تا آن را بپوشاند و به مدت ۱ ساعت خمیر استراحت کند.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۱ ساعت سلفون را بر می داریم و خمیر را کمی ورز می دهیم تا پف آن کمی گرفته شود و روی سطح صافی کمی آرد می پاشیم و خمیر را به چند چانه کوچک تقسیم می کنیم و هر چانه را روی سطح صافی که آرد پاشیدیم قرار می دهیم.

مرحله پنجم

سپس با وردنه آن ها را باز می کنیم به ضخامتی که تمایل داریم نان باشد خمیر را با وردنه باز می کنیم و به شکل تابه ای که مد نظرتان است باید چانه های خمیر را باز کنید.مثلا اگی تابه شما مستطیلی است باید خمیر را زمانیکه با وردنه باز می کنیم.

مرحله ششم

علاوه بر ضخامت مورد نظر برای نان باید به این توجه کنید که تابه شما مستطیلی است و خمیر هم باید در همان اندازه و شکل مستطیل باشد. دقت کنید اگر بار اول است که نان درست می کنیم اندازه نان ها را کوچک تر از تابه بگیرید.

مرحله هفتم

این کار باعث می شود تا زمان منتقل کردن خمیر داخل تابه راحت تر بتوانید آن را حمل کنید. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا به مرور زمان داغ شود و خمیر آماده شده را داخل تابه قرار می دهیم.

مرحله هشتم

سپس اجازه می دهیم تا خودش را بگیرد و کمی پف کند و بعد آن را به آرامی بر می گردانیم تا طرف دیگر نان نیز بپزد و رنگ بگیرد. نان های آماده شده را بهتر است همان زمان مصرف کنید و برای هر نوبت نان لواش تازه بپزید.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 19 فروردین 1400
  • منبع :
  • image from instagram.com/liana_pastry
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.