طرز تهیه سوهان کنجدی خانگی ساده و خوشمزه در خانه

طرز تهیه سوهان کنجدی خانگی ساده و خوشمزه در خانه

طرز تهیه سوهان کنجدی سوهان کنجدی یکی از شیرینی ها بسیار خوشمزه و مقوی ایرانی است که به عنوان میان وعده هم مصرف …

طرز تهیه پنکیک پفکی ساده خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه پنکیک پفکی ساده خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه پنکیک پنکیک یکی از انواع کیک های کوچک و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای صبحانه سرو می شود، برای …

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لگیمات ماه رمضان

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لگیمات ماه رمضان

طرز تهیه لگیمات لگیمات یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در …

طرز تهیه نان بربری

طرز تهیه نان بربری سنتی بدون فر بدون خمیر مایه رومال نان بربری نحوه پخت نان بربری در خانه خشک شف طیبه در نانوایی بدون بهبود دهنده کره ای بدون جوش شیرین خانگی بدون فر

نان بربری یکی از انواع نان های بسیار محبوب و خوشمزه در میان ایرانیان است که بیشتر برای وعده صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد. این نان خوشمزه به دلیل اینکه دارای ضخامت زیادی می باشد، بهتر است به صورت داغ سرو شود، چون سرد شدن نان بربری باعث می شود که سفت شود و به راحتی نتوانیم آنرا بجویم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان بربری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نان بربری
آرد سفید۴ پیمانه
پودر خمیر مایع۲ قاشق مرباخوری
بهبود دهنده نان۱ قاشق چای خوری
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
آب ولرم۱٫۵ لیوان
شکر۱ قاشق چای خوری
نمک۲ قاشق چای خوری
مواد لازم رومال نان بربری
آرد۲ قاشق غذاخوری
آب۶ قاشق غذاخوری
کنجدبه مقدار کافی

طرز تهیه نان بربری

مرحله اول

برای تهیه نان خوشمزه و خانگی بربری ابتدا پودر خمیر مایع را داخل نصف لیوان آب ولرم می ریزیم و شکر را نیز به آن اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا به مدت ۱۰ دقیقه عمل بیاید.بعد آرد را الک می کنیم.

مرحله دوم

سپس روغن مایع، بهبود دهنده نان، نمک و خمیر مایع به عمل آمده و یک و نیم لیوان آب را داخل کاسه بزرگی می ریزیم. در ادامه ۳ لیوان از آرد را به مواد می افزاییم و ابتدا با قاشق کمی مواد را مخلوط می کنیم و بعد با دست خوب ورز می دهیم.

طرز تهیه نان بربری

در این مرحله لیوان آخر آرد را کم کم اضافه می کنیم و همچنان ورز می دهیم تا خمیر منسجم و نرمی به دست بیاوریم. زمانی خمیر ما آماده است و دیگر آرد اضافه نمی کنیم که خمیر منسجم شود و دیگر به دستمان نچسبد.

مرحله چهارم

اگر تمام آرد را اضافه کردیم و متوجه شدیم که خمیر سفت شده است می توانیم کم کم نصف لیوان آب به آن اضافه کنیم. خمیر را وسط کاسه قرار می دهیم و روی آن را با سلفون می پوشانیم و روی آن یک پارچه قرار می دهیم.

مرحله پنجم

سپس در جای گرمی می گذاریم تا به مدت ۱ ساعت خمیر استراحت کند. سپس سلفون را بر می داریم و مجددا خمیر را ورز می دهیم. حالا کف سطح صافی کمی آرد می پاشیم و خمیر را کمی ورز می دهیم و به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

طرز تهیه نان بربری

سپس سینی فر را بیرون می آوریم و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم و یک قسمت خمیر را داخل سینی می گذاریم و با دست شبیه نان بربری به آن حالت می دهیم. در ادامه با چنگال روی خمیر خط های موازی ایجاد می کنیم.

مرحله هفتم

سپس خمیر بعدی را نیز به همین صورت در طرف دیگر سینی آماده می کنیم و برای روی نان ۲ قاشق آرد را داخل کاسه ای می ریزیم و ۶ قاشق آب را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و با فرچه داخل این مخلوط می زنیم.

مرحله هشتم

حالا روی خمیر می کشیم و کمی کنجد نیز روی خمیر های می پاشیم و ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت می دهیم و بعد سینی را داخل فر قرار می دهیم و با دمای ۱۸۰ درجه (از قبل فر را روشن می کنیم تا گرم شود)به مدت ۴۵ دقیقه اجازه می دهیم تا نان بربری بپزد.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.