طرز تهیه چلو دیزی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه چلو دیزی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه چلو دیزی چلو دیزی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن به شهر کاشان بر می …

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک یکی از دستورات پخت که شاید کمتر در میان صفحات کتاب‌های آشپزی به چشم بخورد، قلیه ربنیک است. این …

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز به روش تبریزی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز به روش تبریزی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز کوکو لوبیا سبز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و متفاوت ایرانی است که شاید خیلی افراد آنرا نپسندند، …

طرز تهیه مجبوس مرغ

طرز تهیه مجبوس مرغ بوشهری فیلم طرز تهیه مجبوس مرغ طرز تهیه مجبوس مرغ ایرانی طرز تهیه مجبوس لحم مرجان ماهینی طرز تهیه مرغ خلیجی طرز تهیه مجبوس عربی

مجبوس مرغ یکی از انواع غذاهای مخصوص جنوبی – عربی است که مانند زرشک پلو با مرغ در مجالس مهم استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مجبوس مرغ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
ران مرغ۲ عدد
برنج۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی۱ عدد
چوب دارچین۱ تکه
برگ بو۲ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۱ حبه
کره۲۵ گرم
کشمش پلویی۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه مجبوس مرغ

مرحله اول

برای تهیه مجبوس مرغ خوشمزه و مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز خرد شده را به همراه مقداری روغن به قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، سیر را رنده کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن خارج شود، سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و مواد را یک دقیقه دیگر تفت می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ شود. در ادامه لیمو عمانی را به همراه برگ بو و چوب دارچین اضافه کرده و مواد را کمی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

حالا تکه های گوشت مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس ۲ لیوان آب و کمی نمک اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت مرغ به طور کامل بپزد. پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، آنرا از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله پنجم

حالا برنج را به قابلمه اضافه می کنیم. اگر آب مرغ کم بود، به اندازه ای آب جوش اضافه می کنیم که سطح آب روی برنج را بپوشاند. در ادامه اجازه می دهیم آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شود و پخت اولیه برنج انجام شود.

مرحله ششم

پس از اینکه آب برنج کشیده شد، یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه به طور کامل دم بکشد. در ادامه مرغ را درون یک ظرف مناسب فر قرار می دهیم و کره ذوب شده را گوشت مرغ می مالیم.

مرحله هفتم

حالا گریل فر را روشن کرده و مرغ را زیر گریل قرار می دهیم تا روی آن به طور کامل سرخ شده و رنگ بگیرد. هر دو سمت تکه های مرغ را به همین صورت برشته می کنیم، سپس از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله هشتم

در این مرحله کشمش پلویی را به همراه کمی کره داخل یک تابه کوچک تفت می دهیم تا کمی سرخ شده و رنگش براق شود. در نهایت برنج را پس از دم کشیده درون یک دیس می ریزیم، سپس به همراه مرغ و کشمش سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 6 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.