طرز تهیه ترش تره خوشمزه و مخصوص به صورت مرحله به مرحله
طرز تهیه ترش تره
ترش تره از غذاهای سنتی و خوشمزه استان های گیلان و مازندارن است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترش تره ساده در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سبزی خرفه | ۳۰۰ گرم |
ترکیب جعفری ، گشنیز ، شنبلیله و اسفناج | ۳۰۰ گرم |
برنج نیم دانه | ½ پیمانه |
سیر | ۵ حبه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
کره | ۵۰ گرم |
آب غوره یا نارنج | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه ترش تره
مرحله اول
برای تهیه ترش تره خوشمزه ابتدا سبزی ها را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس به همراه برنج درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا باید اجازه دهیم سبزی و برنج به طور کامل بپزند، به طوری که دانه های برنج کاملا له شوند و درون قابلمه خیلی مشخص نباشند. در همین حین سیرها را رنده می کنیم، سپس یک تابه بزرگ روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله سیر را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سیرها کمی سرخ شوند. در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.
مرحله چهارم
حالا تخم مرغ ها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شوند. در ادامه ترکیب سبزی و برنج پخته شده را به تابه اضافه می کنیکمم و با تخم مرغ و سیر به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله کره را به همراه آبغوره یا آب نارنج به تابه اضافه می کنیم و به خوبی با دیگر مواد ترکیب می کنیم، سپس اجازه می دهیم آب درون تابه به طور کامل کشیده شود و غذا به روغن بیفتد. حالا هر چند لحظه یک بار مواد را هم می زنیم تا ته نگیرند.
مرحله ششم
پس از اینکه ترش تره تقریبا آماده شد، طعم آنرا می چشیم و مقداری نمک اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانیم مقدار بیشتری آبغوره یا آب نارنج نیز اضافه کنیم. در پایان ترش تره را درون ظرف مناسب می کشیم و به همراه کته سرو می کنیم.
- منبع :
- foodpokht