آموزش کامل طرز تهیه شیرینی نان برنجی خوشمزه و مخصوص

آموزش کامل طرز تهیه شیرینی نان برنجی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه شیرینی نان برنجی شیرینی نان برنجی یکی شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های …

طرز تهیه گوشفیل خوشمزه و ساده در منزل به روش اصفهانی

طرز تهیه گوشفیل خوشمزه و ساده در منزل به روش اصفهانی

طرز تهیه گوشفیل گوشفیل یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در …

طرز تهیه شیرینی بهشتی خوشمزه و نرم در رنگ های متنوع

طرز تهیه شیرینی بهشتی خوشمزه و نرم در رنگ های متنوع

طرز تهیه شیرینی بهشتی شیرینی بهشتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که بیشتر در عید نوروز مورد …

طرز تهیه شیرینی نان چای

طرز تهیه نان چای قزوین با پیمانه طرز تهیه شیرینی قزوینی طرز تهیه نان چای بیجار طرز تهیه نان چای قزوین بدون فر طرز تهیه نان چایی قزوین خانم گل آور طرز تهیه نان چایی شیرازی فیلم طرز تهیه نان چای قزوین نان چایی قزوین مامی سایت

شیرینی نان چای، یکی از شیرنی های خشک استان قزوین است که از سالیان گذشته به شکل سنتی تهیه می شده است. این روزها با گسترش هایپرمارکت ها، شیرینی های سنتی هر استان در بخش شیرینی به شکل بسته بندی موجود است. اگر شما هم تنها یک بار این شیرینی خوشمزه را امتحان کنید؛ هرگز طعم دلنشین و ملایم آن را از یاد نمی برید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نان چای در ادامه با سایت اموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی نان چای
آرد قنادی۳ لیوان
پودر قندنصف لیوان
روغن جامد یا کرهنصف لیوان
زرده تخم مرغ۲ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذا خوری
ماست۲ قاشق غذا خوری
عسل۱ قاشق چای خوری
کنجدبه مقدار لازم
پودر هل۱ قاشق چای خوری پر
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی نان چای

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نان چای خوشمزه به روش قزوینی در ابتدا باید روغن یا کره را بر روی حرارت غیر مستقیم و به روش بن ماری کمی گرما بدهید تا شل شود. برای درست کردن شیرینی نباید روغن خیلی سفت باشد.

مرحله دوم

البته اگر می خواهید برای مدت طولانی تری نان چای را نگه داری کنید؛ بهتر است از روغن صاف قنادی استفاده کنید. بعد از شل شدن روغن، آن را در یک ظرف گود و تمیز ریخته و سپس بر رویش پودر قند بریزید.

مرحله سوم

حالا باید روغن و پودر قند را با هم مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند. حتما از همزن برقی کمک بگیرید. تا زمانی که روغن کاملا سفید شود به مخلوط کردن آن با همزن ادامه دهید. در این مرحله باید زرده های تخم مرغ را اضافه کنید.

مرحله چهارم

در یک ظرف جدا تخم مرغ را جداگانه شکسته و زرده را از سفیده جدا کنید. زرده ها را بر روی مواد قبلی ریخته و سپس به آن ماست، زعفران دم کرده و کمی هل اضافه کنید. دوباره باید این مواد را برای مدت دو دقیقه با همزن مخلوط کنید.

مرحله پنجم

می بینید که رنگ مواد زعفرانی و خوشرنگ شده و عطر هل و زعفران بلند می شود. در این مرحله بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید. آرد را نصف کنید. نیمی از آن را بعد از بکینگ پودر ب داخل ظرف مایع شیرینی ریخته و دوباره با هم زن برقی مخلوط کنید.

مرحله ششم

بعد از اینکه آرد کاملا یک دست شد می توانید بقیه آرد را نیز به مواد درون ظرف اضافه کنید. آرد را در چند مرحله و به آرامی اضافه کنید. بعد از اضافه کردن تمام آرد می بینید که یک خمیر یک دست به وجود می آید.

مرحله هفتم

حالا باید خمیر را از ظرف خارج کرده و بر روی یک تخته به خوبی ورز دهید. این کار کمک می کند تا خمیر کاملا آماده شود. ورز دادن را باید تا آن جایی ادامه دهید که دیگر خمیر به دست شما نچسبد. می بینید که خمیر بافت نرمی دارد.

مرحله هشتم

این خمیر را در ظرف گذاشته و رویش را با سلفون بپوشانید. اجازه دهید تا خمیر برای مدت یک ساعت در یخچال بماند. سینی فر را چرب کرده و رویش کاغذ روغنی پهن کنید. حالا خمیر را از یخچال خارج کرده و آن را به کمک وردنه بر روی تخته صاف کنید.

مرحله نهم

روی تخته یک نایلون فریزر قرار دهید. باید خمیر را به ضخامت ۳ یا ۴ میلی متر پهن کنید. خمیر باید در همه قسمت های آن به شکل یک دست پخش شود. حالا به کمک کاتر خمیر را به شکل دلخواهتان برش بزنید.

مرحله دهم

حالا یک قاشق چای خوری ماست را با یک زرده تخم مرغ و یک قاشق زعفران دم کرده مخلوط کنید. در صورت تمایل یک قاشق چای خوری عسل نرم نیز به آن اضافه کنید. با یک قلموی مخصوص آشپزی از این مخلوط بر روی خمیرهای برش خورده نان چای بمالید.

مرحله یازدهم

می توانید با یک چنگال روی شیرینی را خط انداخته و رویش در صورت تمایل کمی کنجد بپاشید. فر را از قبل گرم کنید. حالا سینی شیرینی را برای مدت نیم ساعت در ون فر با دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید. باید کاملا روی نان چای طلایی شود.

مرحله دوازدهم

بعد از این که نان چای را از فر خارج کنید کمی صبر کنید. اگر بلافاصله بخواهید آن ها را جدا کنید شیرینی می شکند. بعد از این که شیرین کمی خنک شد از روی کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 15 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.