طرز تهیه کیک اسفنجی ساده و پف دار مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده و پف دار مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده کیک اسفنجی یکی از پر مصرف ترین کیک ها در جهان است که به عنوان پایه برای انواع …

طرز تهیه شربت بار شفاف و عسلی خانگی با روش قنادی ها

طرز تهیه شربت بار شفاف و عسلی خانگی با روش قنادی ها

طرز تهیه شربت بار شربت بار نوعی شربت مخصوص شیرینی پزی است که می توانید از آن در تهیه بعضی شیرینی ها استفاده …

طرز تهیه شیرینی میکادو خوشمزه بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی میکادو خوشمزه بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی میکادو شیرینی میکادو یکی از شیرینی های محبوب دهه شصت است که امروزه هم طرفداران خاص خودش را دارد، برای …

طرز تهیه شیرینی مربایی

طرز تهیه شیرینی مربایی بازاری کرمانی مجلسی با پیمانه خانگی نرم و لطیف مخصوص عید انگشتی بدون فر مارمالادی دوقلو

شیرینی مربایی که با نام های شیرینی آلمانی و مشهدی هم شناخته می شود یکی از شیرینی های محبوب میان ایرانیان است، برای مشاهده اموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مربایی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی مربایی
آرد شیرینی پزی۲٫۵ لیوان
روغن صاف قنادینصف لیوان
عسل۱ قاشق چایخوری
پودر قند۴ قاشق غذاخوری سر پر
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ۱ عدد
پودر هل۱ پنس
مارمالاد هویجبه مقدار کافی
پودر پسته و نارگیلبرای تزیین
شکلات تخته ایبرای تزیین

دستور پخت شیرینی مربایی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی مربایی خوشمزه ابتدا روغن صاف را داخل کاسه ای می ریزیم. می توانید در منزل نیز روغن صاف درست کنید. روغن جامد را داخل ظرفی می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا آب شود و بعد داخل ظرفی می ریزیم.

مرحله دوم

سپس در یخچال قرار می دهیم تا ببندد و زمان مصرف زودتر از یخچال بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا با دمای آشپزخانه نرم شود و استفاده کنید. در این مرحله پودر قند را به روغن نرم شده اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا با همزن ترجیحا برقی خوب هم می زنیم تا اصطلاحا پوک شود و بعد پودر هل را داخل کاسه ای می ریزیم و بکینگ پودر، عسل و تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم. سپس همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا منسجم و یکدست شود.

مرحل چهارم

بعد به مخلوط پودر قند و روغن اضافه می کنیم و با همزن برقی مجددا مواد را می زنیم تا منسجم شوند و آرد را الک می کنیم و در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم.در مرحله اول که نصف آرد الک شده را اضافه می کنیم و با همزن برقی مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در مرحله دوم که آرد را اضافه می کنیم با قاشق یا هر وسیله دیگری مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری منسجم و لطیف بدست بیاوریم و خمیر را داخل کیسه ای می گذاریم و کنار می گذاریم تا به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند.

مرحله ششم

سپس پلاستیک ضخیمی را از یک طرف بغل آن قیچی می کنیم تا کاملا باز شود و روی سطح صافی قرار می دهیم و کمی آرد روی پلاستیک می پاشیم و خمیر را روی پلاستیک می گذاریم و کمی پهن می کنیم.

مرحله هفتم

حالا مجددا پلاستیک دیگر را از یک طرف بغل با قیچی می بریم.سپس روی خمیر قرار می دهیم و با وردنه خمیر را باز می کنیم تا به قطری کمتر از نیم سانت برسد و آنوقت پلاستیک روی خمیر را بر می داریم و خمیر را قالب می زنیم.

مرحله هشتم

دقت کنید شیرینی مشهدی دو تا شیرینی، یکی زیر و یکی رو ،که شیرینی رویی یک سوراخ نیز دارد و مابین شیرینی مارمالاد است. پس اول تعدادی قالب ساده گرد برای زیر شیرینی روی خمیر می زنیم.

مرحله نهم

سپس به همان تعداد قالب ساده گرد می زنیم روی خمیر برای روی شیرینی و برای سوراخ شیرینی های رویی(مارمالاد از آنجا مشخص می شود) نیز با یک قالب گرد کوچک روی خمیرهای رویی را سوراخ ایجاد می کنیم.

مرحله دهم

پس از قالب زدن خمیر سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد اجازه می دهیم تا گرم شود و کف سینی کاغذ روغنی قرار می دهیم(می توانید چرب نیز کنید) و شیرینی های قالب زده را داخل سینی می چینیم.

مرحله یازدهم

سپس داخل فر گرم شده قرار می دهیم تا با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه بپزد.بعد از پخت شیرینی ها را بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند و بعد طرف گرد ساده شیرینی ها را مارمالاد می زنیم.

مرحله دوازدهم

سپس طرف گرد دارای سوراخ را روی مارمالادها قرار می دهیم و یک فشار کم ایجاد می کنیم و شیرینی مشهدی های آماده شده را در ظرف می چینیم. می توانید برای تزئین نیز روی آن ها کمی پودر پسته یا نارگیل بریزید.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 6 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.