طرز تهیه شیرینی پای سیب خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی پای سیب خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی پای سیب شیرینی پای سیب یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که برای پذیرایی در مجالس …

طرز تهیه شیرینی مربایی مجلسی و خوشمزه با پیمانه لیوان

طرز تهیه شیرینی مربایی مجلسی و خوشمزه با پیمانه لیوان

طرز تهیه شیرینی مربایی شیرینی مربایی که با نام های شیرینی آلمانی و مشهدی هم شناخته می شود یکی از شیرینی های محبوب …

طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای پفکی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای پفکی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شیرینی لطیفه شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و محبوب ایرانی است که در دسته بندی شیرینی های خامه …

طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی رژیمی طرز تهیه شیرینی کشمشی با لیوان طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کشمشی دونفره طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون فر فیلم طرز تهیه شیرینی کشمشی طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون کاغذ روغنی طرز تهیه شیرینی کشمشی و گردویی

شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد و در مناسبت های خاص هم به صورت نذری میان مردم پخش می شود. شیرینی کشمشی از شیرینی هایی محسوب می شود که مانند کیک یزدی به عنوان یک شیرینی مناسبتی شناخته می شود و به همین دلیل برای مناسبت های مذهبی برای پذیرایی استفاده می شو. این شیرینی خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم به صورت نرم یا خشک شده بپزیم، برای مشاهده آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۸ تا ۱۰ نفر
آرد قنادی۲۹۰ گرم ( ۲ لیوان )
کشمش۱۰۰ گرم ( نصف لیوان )
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ۲ عدد
وانیلنوک قاشق مرباخوری
کره۱۵۰ گرم
پودر قند۲۵۰ گرم ( ۱٫۵ لیوان )

 دستور پخت شیرینی کشمشی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی خوشمزه کشمشی ابتدا باید کره و تخم مرغ را از ۳۰ دقیقه قبل تر از یخچال خارج کنیم تا با دمای آشپزخانه یکسان شوند. در ادامه کره را که کاملا نرم شده است در یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم ، سپس پودر قند را به ان اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه با همزن برقی حدود ۵ دقیقه مخلوط پودر قند و کره را هم می زنیم تا یکدست شوند و به مایعی سفید و کشدار تبدیل شود. در حین هم زدن پودر قند و کره تخم مرغ ها را با فاصله یک دقیقه به کاسه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

طرز تهیه شیرینی کشمشی

در آخر وانیل را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم. در این مرحله کشمش ها را تمیز کرده سپس می شوییم و پس از اینکه آب اضافی شان خارج شد به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم سپس دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم شود سپس کم کم به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم و با یک قاشق مواد را هم می زنیم تا خمیر شیرینی شکل بگیرد و آرد نیز گلوله نشود.

مرحله پنجم

حالا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود سپس کف سینی فر را چرب می کنیم یا اینکه یک ورق روغنی قرار می دهیم. مایه شیرینی را با قاشق برداشته و به شکل گلوله هایی اندازه گردو روی سینی فر می چینیم.

طرز تهیه شیرینی کشمشی

توجه داشته باشید که شیرینی ها باید با فاصله از هم روی سینی فر قرار بگیرند چون بعد از ریختن روی سینی فر باز می شوند و جای بیشتری نیاز دارند. در آخر سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها پخته شوند.

مرحله هفتم

زمانی که اطراف شیرینی ها کمی طلایی شود، یعنی اماده هستند؛ نکته دیگر اینکه اگر می خواهید شیرینی کشمشی شما خشک شود و حالتی ترد و شکننده داشته باشد، باید شیرینی ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار بگیرند.

نکات طرز تهیه شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی با گردو

یکی از موادی که می تواند باعث خوشمزه تر شدن شیرینی کشمشی شود اضافه کردن مغز گردو به ان می باشد. برای این منظور مقدار ۵۰ گرم مغز گردو را خرد کنید و به مایه شیرینی کشمشی اضافه کنید. این کار علاوه بر اینکه شیرینی کشمشی را خوشمزه تر می کند باعث می شود که شیرینی مجلسی تر نیز داشته باشید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.