طرز تهیه نان خامه ای فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه نان خامه ای فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه نان خامه ای نان خامه ای که با نان نون خامه ای و کیک خامه ای نارنجکی هم شناخته می شود …

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و مجلسی با لیوان

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و مجلسی با لیوان

طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد و در مناسبت های خاص …

طرز تهیه کیک ارده سنتی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی

طرز تهیه کیک ارده سنتی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی

طرز تهیه کیک ارده کیک ارده یکی از انواع کیک های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می …

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی ایران کوک قنادیها سوران در آپارات بازاری در ماکروفر با پیمانه مرحله به مرحله

شیرینی دانمارکی یک شیرینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار در جهان می باشد. این شیرینی جزو شیرینی های خشک است و معمولا در مهمانی ها و مجالس سرو می شود اما شما می توانید برای صبحانه و عصرانه نیز, این شیرینی بی نظیر را در کنار چای میل کنید. دانمارکی از آن دسته شیرینی هایی است که وقتی نامش را بشنویم, میدانیم کدام شیرینی است. می توانید این شیرینی را زمانی که فرزندانتان مشغول درس خواندن هستند برایشان ببرید. در این مقاله به شما طرز تهیه شیرینی دانمارکی را آموزش می دهیم. با کمک این آموزش می توانید شیرینی دانمارکی را بهتر از شیرینی فروشی ها بپزید. شیرینی دانمارکی در کشور های مختلفی وجود دارد و مردم بسیار این شیرینی را دوست دارند.

مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی
آب ولرم۱/۳ لیوان
خمیرمایه۱ قاشق مرباخوری پُر
شکر ۱ قاشق چایی خوری
تخم مرغیک عدد
روغن مایع۱/۴ لیوان
شکر ۴۰ گرم معادل یک پنجم لیوان
آردحدود ۲۵۰ گرم
وانیل
۱/۴ قاشق چایی خوری
آب یا شیر (برای کرم شیرینی)
۱/۲ لیوان
شکر (برای کرم شیرینی)۱/۲ لیوان
آرد (برای کرم شیرینی)۱/۴ لیوان
وانیل (برای کرم شیرینی)۱/۴ قاشق چایی خوری

دستور پخت شیرینی دانمارکی

مرحله اول

ابتدا می خواهیم خمیرمایه را عمل میاوریم. برای این کار ابتدا آب ولرم را داخل ظرف بریزید و شکر را به آن اضافه کرده . بعد از اینکه هم زدید به آرامی خمیر مایع را رویش بپاشید و آرام و با احتیاط بهم بزنید برای اینکه خمیرمایه عمل بیاید.

مرحه دوم

برای عمل آوردن خمیرمایه از ظرف کدر استفاده کنید چون خمیرمایه در محیط گرم و تاریک خیلی بهتر عمل می آید و ترحیحاً ظرفی که استفاده می کنید فلزی نباشد. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، وانیل، شکر و روغن را هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله سوم

در این مرحله خمیر مایع که به عمل آمده را به مواد اضافه کنید و در نهایت آرد را که قبلاً الک شده است را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید. این کار برای این است که خمیر جمع بشود و دستتان و ظرف نچسبد. مقداری خمیر را ورز دهید.

مرحله چهارم

روی سطح کار مقداری آرد بپاشد و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید. در حین ورز دادن خمیر , اگر خمیر حالت چسبنده پیدا کرد بیش از حد به آن آرد نزنید زیرا خمیر سفت می شود . بهترین کار این است دستتان را چرب کنید.

مرحله پنجم

بعد از این که خمیر نرم و لطیفی بدست آوردید، آن را داخل یک ظرف بزارید و رویش را بپوشانید. در جای نسبتاً گرم به مدت یک ساعت و نیم اجازه بدهید که استراحت کند. در این فاصله شما کرم شیرینی را آماده کنید. یک ظرف بردارید.

مرحله ششم

آب یا شیر، شکر و آرد رو داخل یک قابلمه کوچیک بریزید و هم بزنید تا گلوله های آرد کاملاً باز بشود و بعد روی حرارت ملایم مدام هم بزنید. وقتی کمی غلیظ شد وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدهید تا کرم کاملاً غلیظ بشود.

مرحله هفتم

کرم که غلظ شد ن را کناری گذاشته تا خنک شود. اگر کرم شل باشد موقع پخت از شیرینی بیرون می آید. بعد از استراحت پف خمیر را بگیرید و یک دقیقه ورز بدهید. خمیر را به ۲ یا ۳ قسمت تقسیم کنید . سطح کارتان را چرب کنید.

مرحله هشتم

هر قسمت از خمیر را به شکل مستطیل و به ضخامت حدود ۳ میلیمتر پهن کنید و از کرم وسطش قرار دهید. خمیر را ببندید و به قطعات مساوی برش بدهید. حالا داخل سینی که با کره چرب شده با فاصله از هم بچینید و رویش را بپوشانید.

مرحله نهم

نیم ساعت استراحت بدهید. سپس با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید و به دلخواه روش کنجد و … بریزید . طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزد. در آخر گریل را روشن کنید تا روش خوشرنگ بشود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 23 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.