طرز تهیه ناگت پفکی مرغ خوشمزه و ساده به روش بیرونی
طرز تهیه ناگت پفکی مرغ
ناگت پفکی مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه، ساده و لذیذ هست که خیلی راحت به روشهای مختلف درست میشود، از ناگت پفکی میتوانید به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید و برای پذیرایی و مهمانیها آن را سرو کنید، ناگت پفکی طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ناگت پفکی مرغ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
سیر درشت | ۲ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
پاپریکا دودی و پودر پیاز | به مقدلر مناسب |
آرد | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
آب گاز دار یا ماالشعیر | ۱ و نیم لیوان |
نمک و فلفل سیاه برای ترکیب آرد | به مقدار مناسب |
پاپریکا و جوز هندی برای ترکیب با آرد | به مقدار مناسب |
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار دلخواه |
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزئین | به مقدار مناسب |
آویشن برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه ناگت پفکی مرغ
مرحله ۱: ریختن برشهای مرغ در میکسر و اضافه کردن ادویهها به آنها
ابتدا سینه مرغ را تمیز بشورید، خشک کنید و در اندازههای کوچک برش بزنید، سپس برشهای سینه مرغ را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید، بعد ادویهها را که شامل نمک، پودر پیاز، فلفل سیاه و پاپریکای دودی است به مقدار مناسب روی مرغها بریزید.
مرحله ۲: اضافه کردن چند حبه سیر به مرغها و مخلوط کردن همه مواد با هم
در این مرحله مقدار ادویهها بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و میتوانید آنها را تغییر دهید یا کم و زیاد کنید، بعد سیرها را پوست بگیرید و روی مرغها داخل میکسر یا خردکن بریزید، همه مواد را با همه چند پالس بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و برشهای مرغ کمی پوره شوند.
مرحله ۳: ساطوری کردن مرغها و مخلوط کردن همه مواد با هم
دقت کنید که لازم نیست که مرغها خیلی له شوند فقط به اندازهای که همه مواد با هم ترکیب و یک دست شوند برای هم زدن کافی است، اگر میکسر یا خردکن در دسترس نبود میتوانید سینههای مرغ را ساطوری کنید بعد ادویهها و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.
مرحله ۴: اضافه کردن پرک آویشن به آنها و ورز دادن مخلوط مواد
بعد از این که همه مواد خوب با هم مخلوط شدند، سپس ترکیب مواد را از داخل میکسر بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس مقداری پرک آویشن به مخلوط مواد اضافه کنید، بعد با دست حسابی مواد را با هم ورز دهید تا عطر و طعم آویشن به خورد مخلوط مواد برود.
مرحله ۵: چرب کردن دستها و فرم دادن به مخلوط مواد به شکل ناگت
بعد دستهایتان را با کمی روغن چرب کنید، مقداری از مخلوط مواد را به اندازه یک گردو بردارید با دستها فرم دهید، ابتدا آنها را گرد کنید سپس با دست کمی فشار دهید تا پهن شوند، سپس داخل یک ظرف قرار دهید همه مخلوط مواد را به همین روش آماده کنید و کنار بگذارید.
مرحله ۶: اضافه کردن ادویهها به آرد و مخلوط کردن آنها با هم
توجه کنید که ضخامت ناگتها خیلی کم نشود، بعد از آن مقداری آرد را داخل یک ظرف بریزید و ادویهها را که شامل نمک، فلفل سیاه، جوز هندی و پاپریکا است را به اضافه کنید، خوب هم بزنید تا عطر ادویهها پخش شود و کاملا با آرد مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۷: قرار دادن ناگتهای مرغ در آرد و آغشته کردن آنها به آرد
بعد از آن ناگتهای مرغ را یکی یکی داخل آرد قرار دهید و بغلطانید تا کاملا به آرد آغشته شوند و همه قسمت های آنها با آرد پوشانده شود، همه ناگتها را به همین روش آماده کنید و در آرد بغلطانید سپس آنها را داخل ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله ۸: اضافه کردن بکینگ پودر و آب گازدار به مواد و تشکیل مخلوط خمیری شکل
سپس به بقیه آرد مقداری بکینگ پودر اضافه کنید هم بزنید تا کاملاً با آرد مخلوط و یکدست شود، بعد مقداری آب گازدار روی آرد بریزید، هم بزنید تا مخلوط مواد تشکیل شده بافت خمیری شکلی را تشکیل دهد که به غلظت ماست برسد و خیلی هم رقیق نشود.
مرحله ۹: ریختن روغن به مقدار مناسب داخل ظرف
بعد از آن مقداری روغن را داخل یک ظرف مثل تابه یا قابلمه بریزید، مقدار روغن باید به اندازهای باشد که ناگتها داخل آن غوطه ور شوند و همه قسمتهای آنها به یک اندازه سرخ و طلایی شود، سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.
مرحله ۱۰: قرار دادن ناگتها در مخلوط خمیری و بعد سرخ کردن آنها
سپس به وسیله یک چنگال، ناگت را بردارید و داخل مخلوط خمیری شکل فرو کنید تا همه قسمتهای آن با مخلوط پوشانده شود، بعد از آن ناگت را داخل روغن داغ بیندازید تا خوب سرخ شود و همه قسمتهای آن به یک اندازه طلایی رنگ شوند.
مرحله ۱۱: سرخ کردن همه ناگتها و بعد چیدن تعدادی از آنها در ظرف مناسب
همه ناگتها را به همین روش آماده کنید، خوب سرخ کنید، بعد از این که ناگتها سرخ و طلایی شدند، آنها را از داخل ظرف بیرون بیاورید و روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود سپس تعدادی ناگت پفکی مرغ را داخل ظرف مناسب سرو به شکل دلخواه بچینید.
مرحله ۱۲: تزئین کردن ناگتهای پفکی مرغ با سسهای متنوع و ادویهها
بعد از آن در کنار ناگت پفکی مرغ مقداری سیب زمینی سرخ کرده قرار دهید، سپس آنها را با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید، به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری سس کچاپ یا گوجه فرنگی روی ناگتها بریزید، کمی هم پودر آویشن روی آنها بپاشید. در آخر ناگت پفکی مرغ را به عنوان یک فینگر فود خوش طعم و پرطرفدار یا یک پیش غذای شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانیها همراه با سسهای متنوع با طعم های مختلف، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- صندل مشکی روفرشی؛ ۱۵ مدل لاکچری که حتی تو خونه هم خاص باشی!
- مانتو قزن دار شیک؛ ۱۵ مدل جذاب برای ترکیب راحتی و زیبایی در استایل روزانه
- دستبند بافتنی دخترونه خاص؛ ۱۵ ایده منحصر بهفرد که همه عاشقشون میشن
- کیک طرح کهکشانی؛ مجموعه ۱۵ ایده جالب برای کیکهای شیک و متفاوت
- مانتو کرپ شیک و عروسکی؛ ۱۵ ایده خاص برای یک استایل دخترونه و متفاوت
- نگاهی به کالکشن ۱۵ کت کوتاه کار شده ترند؛ ترکیب شیک و مدرن در دنیای فشن
- منبع :
- ashpazi.foodspy