طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک یکی از دستورات پخت که شاید کمتر در میان صفحات کتاب‌های آشپزی به چشم بخورد، قلیه ربنیک است. این …

طرز تهیه خورش سیب خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش سیب خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش سیب خوشمزه خورش سیب یکی از انواع خورش های قدیمی ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه خورش ترشه واش خوشمزه به روش اصیل لنگرودی

طرز تهیه خورش ترشه واش خوشمزه به روش اصیل لنگرودی

طرز تهیه خورش ترشه واش خورش ترشه واش یکی از انواع خورش های خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به …

طرز تهیه ژامبون تنوری

طرز تهیه ژامبون تنوری, طرز تهیه ژامبون تنوری با فر , طرز تهیه ژامبون تنوری در ماهیتابه , طرز تهیه کالباس تنوری در فر , طرز تهیه ژامبون تنوری در توستر , ساندویچ ژامبون تنوری , ژامبون تنوری هایدا , طرز تهیه ساندویچ تنوری در منزل

ژامبون تنوری یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت به روش‌های مختلف با مواد متنوعی درست می‌شود این فست فود پرطرفدار برای پذیرایی مناسب است، ژامبون تنوری را می‌توانید در مواقعی که فرصت کافی برای درست کردن غذاهای وقت‌گیر را ندارید آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ژامبون تنوری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
ژامبون مرغ دودی۱۰۰ گرم
ژامبون بره۱۰۰ گرم
چیپس خلالیبه مقدار لازم
پنیر ورقه‌ای چداربه مقدار لازم
سیب زمینی۳ عدد
نان برگربه تعداد لازم
نمک۱ قاشق چای خوری
پودر جعفری۱ قاشق چای خوری
پودر پیاز۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای سسمقدار مواد
پنیر خامه‌ای۱ قاشق غذا خوری
سس مایونز۲ قاشق غذا خوری
سس باربیکیو۱ قاشق غذا خوری
سس تند۱ قاشق غذا خوری
سس خردل۱ قاشق غذا خوری
شوید تازه۲ قاشق غذا خوری
نعنای تازه برای تزئین سس مخصوصبه مقدار لازم

طرز تهیه ژامبون تنوری

مرحله ۱: مخلوط کردن پنیر خامه‌ای، سس مایونز و سس خردل

ابتدا برای درست کردن سس غذا مقداری پنیر خامه‌ای را داخل یک ظرف بریزید، سپس سس مایونز را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یک دست شوند، بعد از آن مقداری سس خردل به ترکیب سس‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله ۲: اضافه کردن سس باربیکیو به مخلوط مواد

وقتی که ترکیب تشکیل شده کاملاً یکدست شد، سپس مقداری سس باربیکیو به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، مقدار استفاده از سس‌ها را با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید تغییر دهید و از هر کدام از آن‌ها کمتر یا بیشتر در مخلوط مواد استفاده کنید.

مرحله ۳: اضافه کردن سس فلفل تند به مخلوط سس‌ها

سپس مقداری سس فلفل تند روی مخلوط تشکیل شده بریزید، هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و طعم سس فلفل به خورد مخلوط سس‌ها برود، دقت کنید که استفاده از سس فلفل، مخلوط سس را تند می‌کند بنابراین اگر تمایل ندارید که سس خیلی تند شود مقدار کمتری از آن استفاده کنید.

مرحله ۴: اضافه کردن شوید تازه خرد شده به مخلوط سس‌ها

بعد از آن مقداری شوید را که از قبل تمیز شسته‌ و خشک کرده‌اید کاملاً ریز خرد و ساطوری کنید، سپس شوید خرد شده را به ترکیب سس اضافه کنید هم بزنید تا عطر و طعم شوید به خورد مواد برود، در صورتی که شوید تازه در دسترس نبود از شوید خشک پودر شده استفاده کنید.

مرحله ۵: قرار دادن سس تشکیل شده در یخچال

همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید، وقتی که بافت سس تشکیل شده، یک دست شد ظرف سس را در یخچال قرار دهید تا عطر و طعم همه مواد داخل سس با هم مخلوط شوند، سس کاملاً جا بیفتد و خوش طعم‌تر شود، در این فاصله بقیه مواد را حاضر کنید‌.

مرحله ۶: خرد کردن سیب زمینی‌ها و ریختن در آب سرد

در این مرحله سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید، به شکل خلالی و باریک برش بزنید، بعد از آن سیب زمینی‌های خلالی را بشورید، داخل یک ظرف بریزید، مقداری آب سرد روی برش‌های سیب زمینی‌ بگیرید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت در آب بمانند.

مرحله ۷: آبکش کردن سیب زمینی‌ها و اضافه کردن نمک به آن‌ها

بعد از این زمان سیب زمینی‌ها را آبکش کنید، داخل سبد بریزید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود و کاملاً خشک شوند، سپس سیب زمینی‌ها را داخل یک ظرف بریزید، مقداری نمک به آن‌ها اضافه کنید و کاملاً با هم مخلوط کنید تا همه سیب زمینی‌ها با نمک ترکیب شوند.

مرحله ۸: اضافه کردن پودر پیاز و پودر جعفری به خلال سیب زمینی‌ها

سپس مقداری پودر پیاز روی خلال‌های سیب زمینی‌ بریزید و با آن‌ها ترکیب کنید، بعد از آن مقداری پودر جعفری روی سیب زمینی‌ها بپاشید، همه ادویه‌ها را کاملاً با سیب زمینی‌ها مخلوط کنید، تا به خورد آن‌ها بروند و خلال‌های سیب زمینی را مزه‌دار کنند.

مرحله ۹: اسپری کردن روغن روی خلال‌های سیب زمینی

با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید از ادویه دلخواه استفاده کنید، یا این که مقدار ادویه‌ها را کمتر یا بیشتر بریزید، سپس مقداری روغن روی سیب زمینی‌ها اسپری کنید، تا سطح آن‌ها کاملا با روغن آغشته شود و ادویه‌ها بهتر جذب سیب زمینی‌ها شوند.

مرحله ۱۰: ریختن خلال‌های سیب زمینی در هواپز و تنظیم دمای آن

چند بار سیب زمینی‌ها را داخل ظرف زیر و رو کنید تا ادویه‌ها و روغن به خورد سیب زمینی‌ها بروند، بعد از آن سیب زمینی‌ها را داخل ظرف هواپز که از ۵ دقیقه قبل گرم شده است، بریزید، سپس دمای هواپز را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله ۱۱: پختن هر دو طرف سیب زمینی‌ها در هواپز

بعد اجازه دهید تا سیب زمینی‌ها به مدت ۳۰ دقیقه در هواپز بپزند و آماده شوند بعد از گذشت ۱۵ دقیقه از زمان پخت سیب زمینی‌ها، ظرف هواپز را بیرون بیاورید، سیب زمینی‌ها را زیر و رو کنید دوباره اجازه دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه دیگر در هوا پس بپزند.

مرحله ۱۲: ریختن سس در نان ساندویچ و قرار دادن ژامبون گوشت روی آن

سپس نان ساندویچ را از وسط برش بزنید، می‌توانید از نان باکت یا نان برگر استفاده کنید، بعد دو طرف نان مقداری از سس مخصوص بریزید و کاملاً روی سطح نان پخش کنید، سپس یک ورق ژامبون گوشت بره روی تکه از نان که با سس آغشته شده است، قرار دهید.

مرحله ۱۳: قرار دادن ژامبون مرغ تنوری، چیپس خلالی و پنیر چدار در نان برگر

بعد از آن یک ورق ژامبون مرغ تنوری روی ژامبون گوشت بگذارید، سپس مقداری چیپس خلالی سیب زمینی روی ژامبون‌ها بریزید، بعد از آن پنیر چدار ورقه‌ای روی چیپس سیب زمینی‌ها قرار دهید پنیر چدار عطر و طعم فوق العاده‌ای به ساندویچ می‌دهد.

مرحله ۱۵: چیدن یک لایه دیگر از مواد روی هم

دوباره همین کار را تکرار کنید به این ترتیب که یک ورق ژامبون گوشت، یک ورق ژامبون مرغ، مقداری چیپس خلالی و پنیر چدار را روی هم بچینید، در آخر یک ورق ژامبون گوشت و یک ورق ژامبون مرغ روی همه مواد قرار دهید و طرف دیگر نان را روی آن‌ها بگذارید.

مرحله ۱۶: گریل کردن ژابون تنوری

سپس تابه گیریل را روی حرارت متوسط قرار دهید تا تابه کاملاً داغ شود، بعد حرارت را کم کنید و ساندویچ را روی تابه گریل بگذارید، یک جسم سنگین را روی ساندویچ قرار دهید تا یک طرف نان به مدت تقریبا ۲ دقیقه کاملاً گریل شود و پنیر داخل آن ذوب شود.

مرحله ۱۷: گریل کردن هر دو طرف نان ساندویچ

بعد از آن جسم سنگین را از روی ساندویچ بردارید، سپس در تابه را ببندید، اجازه دهید تا پنیر داخل آن کاملاً ذوب شود سپس در تابه را بردارید، ساندویچ را برگردانید، دوباره در تابه را ببندید، اجازه دهید تا طرف دیگر نان ساندویچ هم به مدت دو دقیقه گریل شود.

مرحله ۱۸: برش زدن ژامبون تنوری و ریختن سس در ظرف مناسب

بعد از این که ساندویچ آماده شد، آن را از داخل تابه بیرون بیاورید در ظرف دیگری قرار دهید، سپس ساندویچ را در اندازه دلخواه برش بزنید و بعد از آن مقداری از سس مخصوص را داخل یک ظرف کوچک بریزید و روی سس را با یک برگ نعنای تازه تزئین کنید.

مرحله ۱۹: ریختن سیب زمینی سرخ کرده در ظرف و سرو کردن ژامبون تنوری

سیب زمینی‌های سرخ کرده را که داخل هوا پز آماده کرده بودید، در کنار ظرف سرو ساندویچ بریزید، بعد از آن ژامبون تنوری را به عنوان یک غذای خوش طعم، لذیذ و پر طرفدار همراه با سس مخصوص، انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 12 بهمن 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.