طرز تهیه ساندویچ بوقلمون، یک غذای خوشمزه و مخصوص!

طرز تهیه ساندویچ بوقلمون

طرز تهیه ساندویچ بوقلمون, طرز تهیه ساندویچ بوقلمون دودی , ساندویچ بوقلمون نی نی سایت , ساندویچ بوقلمون با قارچ ساندویچ بوقلمون سرد , طرز تهیه ساندویچ بیکن بوقلمون , ساندویچ بوقلمون با پنیر پیتزا , ساندویچ بوقلمون شف طیبه , طرز تهیه ساندویچ ران بوقلمون

ساندویچ بوقلمون یکی از انواع ساندویچ‌های خوشمزه و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد این ساندویچ که به روش‌های مختلف با مواد متنوعی درست می‌شود برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب است این غذای خوش طعم خیلی راحت درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ساندویچ بوقلمون در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ساندویچمقدار مواد
گوشت سینه بوقلمون۵۰۰ گرم
روغن زیتون۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه و زرد چوبه۱ قاشق چای خوری از هر کدام
پودر پیاز و پودر سیر۱ قاشق چای خوری از هر کدام
پاپریکا و تخم گشنیز۱ قاشق چای خوری از هر کدام
آب لیمو ترش تازه۲ قاشق غذا خوری
پنیر ورقه‌ای پستو یا چداربه مقدار لازم
سیب زمینی متوسط۳ عدد
کاهو خرد شدهبه مقدار لازم
گوجه فرنگی حلقه شده۳ عدد
خیار شور حلقه شده۳ عدد
مواد لازم برای سسمقدار مواد
پیاز بنفش۱ عدد
خیار شور۱ عدد
سس مایونز۲ قاشق غذا خوری
سس کچاپ۲ قاشق غذا خوری
سس خردل۱ قاشق غذا خوری
گوجه گیلاسی برای تزئین ساندویچ۱ عدد
نعنای تازه برای تزئینبه مقدار لازم
لیمو ترش تازه برش داده شده برای دورچین۱ عدد
آویشن برای سیب زمینی سرخ کرده۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه ساندویچ بوقلمون

مرحله ۱: ترکیب کردن ادویه‌ها با هم

ابتدا برای مرینیت کردن گوشت بوقلمون، ادویه‌ها که شامل پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر تخم گشنیز است را داخل یک ظرف بریزید، بعد آن‌ها را با هم مخلوط کنید، تخم گشنیز را قبل از این که به ادویه‌ها اضافه کنید، بکوبید و کاملاً پودر کنید.

مرحله ۲: اضافه کردن آب لیمو ترش به ادویه‌ها و مخلوط کردن با آن‌ها

همه ادویه‌ها راهم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند، بعد یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید، از وسط نصف کنید، آب آن را بگیرید، به ادویه‌ها اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، طوری که عطر و طعم آن‌ها با هم ترکیب شود.

مرحله ۳: اضافه کردن روغن زیتون به مخلوط ادویه‌ها

سپس مقداری روغن زیتون به ادویه‌ها اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت یک دستی تشکیل شود، مقدار ادویه‌ها را می‌توانید با توجه به ذائقه خودتان کم و زیاد کنید، همینطور می‌توانید از آب لیمو ترش یا روغن زیتون بیشتری استفاده کنید.

مرحله ۴: برش زدن سینه بوقلمون و سوراخ زدن روی آن

بعد از آن سینه بوقلمون را تمیز بشورید و خشک کنید سپس آن را از وسط برش دهید به طوری که ضخامت سینه بوقلمون به اندازه یک سانتی‌متر شود، بعد برش‌های سینه بوقلمون را روی سطح قرار دهید، سپس با یک خلال دندان روی آن‌ها را چند سوراخ ایجاد کنید.

مرحله ۵: پخش کردن مواد مرینیت روی سینه بوقلمون

سپس با یک بیفتک کوب روی سینه‌های بوقلمون بکوبید تا بافت آن‌ها کمی بازتر شود بعد از آن با یک فرچه از مواد مرینیت دو طرف سینه‌های بوقلمون بمالید تا کاملا به این مواد آغشته شوند، عطر و طعم همه مواد به خورد برش‌های سینه بوقلمون برود.

مرحله ۶: قرار دادن برش‌های سینه بوقلمون در یخچال و استراحت کردن آن‌ها

سینه‌های بوقلمون را که با مواد مرینیت کاملاً آغشته شده‌اند داخل یک ظرف قرار دهید، روی ظرف را با سلفون یا نایلون بپوشانید، بعد ظرف برش‌های سینه بوقلمون را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت سه ساعت در یخچال استراحت کنند و مزه‌دار شوند.

مرحله ۷: مخلوط کردن پیاز و خیارشور رنده شده با هم

در این فاصله برای درست کردن سس مخصوص یک پیاز را پوست بگیرید، با رنده ریز رنده کنید و داخل یک ظرف بریزید، سپس خیارشورها را با رنده ریز رنده کنید، آب آن را بگیرید و کنار بگذارید، خیارشور رنده شده را به پیاز رنده شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله ۸: اضافه کردن سس مایونز و سس کچاپ به مخلوط

سپس مقداری سس مایونز روی ترکیب خیارشور و پیاز رنده شده بریزید، با یک چنگال هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند، بعد از آن مقداری سس کچاپ به مخلوط اضافه کنید، خوب هم بزنید تا مخلوط شوند، طوری که بافت صاف و یک دستی تشکیل شود.

مرحله ۹: اضافه کردن سس خردل به ترکیب مواد

بعد از آن مقداری سس خردل به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، باید عطر و طعم سس‌ها کاملاً به خورد هم برود، با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید مقدار یک سس را بیشتر یا کمتر بریزید تا طعم سس مخصوص را کمی تغییر دهید.

مرحله ۱۰: قرار دادن سس مخصوص در یخچال

بعد از این که همه مواد سس را خوب با هم مخلوط کردید و بافت یک دستی تشکیل شد، سس آماده است آن را داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند و عطر و طعم همه مواد به خورد هم برود، سس باید خوب جا بیفتد، سپس برای درست کردن سیب زمینی، مواد لازم را آماده کنید.

مرحله ۱۱: خرد کردن سیب زمینی‌ها و اضافه کردن نمک به آن‌ها

سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید، به شکل خلالی و باریک برش بزنید، بعد آن‌ها را بشورید و داخل سبد بریزید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود و کاملاً خشک شوند، بعد از آن با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری نمک روی سیب زمینی‌ها بریزید و با آن‌ها مخلوط کنید.

مرحله ۱۲: اسپری کردن روغن روی سیب زمینی‌ها و قرار دادن در هوا پز

سپس مقداری روغن، روی سیب زمینی‌ها اسپری کنید، بعد آن‌ها را زیر و رو کنید تا همه سیب زمینی‌ها به روغن آغشته شوند بعد از آن سیب زمینی‌ها را داخل ظرف هوا پز که از ۵ دقیقه قبل گرم شده است، بریزید و آن‌ها را داخل ظرف پخش کنید.

مرحله ۱۳: تنظیم دمای هواپز و سرخ کردن سیب زمینی‌ها در آن

بعد دمای هواپز را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا سیب زمینی‌ها به مدت ۳۰ دقیقه داخل هوا پز، سرخ و آماده شوند، بعد از ۱۵ دقیقه در هواپز را باز کنید، سپس سیب زمینی‌ها را زیر و رو کنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر سرخ شوند‌.

مرحله ۱۴: قرار دادن سینه‌های بوقلمون روی تابه گریل

سپس تابه گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملاً داغ شود، بعد مقداری روغن روی آن اسپری کنید، سپس سینه‌های بوقلمون را که کاملاً مزه‌دار شده‌اند از یخچال بیرون بیاورید، آن‌ها را روی تابه گریل پهن کنید، بعد از آن حرارت را کم کنید.

مرحله ۱۵: گریل کردن هر دو طرف سینه‌های بوقلمون

بعد اجازه دهید تا سینه‌های بوقلمون به مدت ۶ تا ۷ دقیقه روی تابه گریل کاملاً بپزند و طلایی رنگ شوند، سپس به آرامی سینه‌های بوقلمون را برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها هم به مدت ۶ تا ۷ دقیقه گریل شود، رنگ آن‌ها تغییر کند و طلایی شود.

مرحله ۱۶: برش دادن سینه‌های بوقلمون

بعد از این که سینه‌های بوقلمون آماده شدند و هر دو طرف آن‌ها کاملا طلایی رنگ شد، آن‌ها را از داخل تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس با یک چاقوی تیز به شکل نواری و به عرض ۲ تا ۳ سانتی‌متر آن‌ها را برش دهید، سعی کنید همه برش‌ها هم اندازه باشند.

مرحله ۱۷: خرد کردن کاهوها و برش زدن گوجه و خیارشورها

بعد مقداری کاهو را که از قبل تمیز شسته‌اید و خشک شده‌اند در اندازه‌های کوچک خرد کنید، گوجه‌ها را هم که تمیز شسته‌اید به شکل حلقه‌ای برش بزنید و کنار بگذارید، خیارشورها را به شکل خلالی یا حلقه‌ای برش بزنید، خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله ۱۸: برش دادن نان ساندویچ و ریختن سس روی آن

سپس نان ساندویچ که می‌توانید از نان باگت یا برگر استفاده کنید، را از وسط برش بزنید، به دو قسمت تقسیم کنید بعد مقداری از سس را که از قبل آماده کرده و داخل یخچال قرار داده‌اید، روی هر دو برش نان بریزید و با قاشق پخش کنید تا سطح نان کاملاً با سس پوشانده شود.

مرحله ۱۹: ریختن کاهو، گوجه، خیارشور و چند برش گوشت بوقلمون در ساندویچ

بعد مقداری کاهوی خرد شده روی یک طرف نان بریزید، چند برش حلقه‌ای گوجه فرنگی روی کاهوها قرار دهید، بعد چند حلقه خیارشور هم روی گوجه‌ها بچینید، سپس گوشت‌های برش داده شده را روی خیارشورها قرار دهید، مقدار گوشت بستگی به سلیقه خودتان دارد.

مرحله ۲۰: اضافه کردن پنیر پستو روی ترکیب مواد ساندویچ

سپس مقداری پنیر ورقه‌ای پستو روی گوشت‌ها قرار دهید، مقدار پنیر بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و می‌توانید از آن بیشتر یا کمتر استفاده کنید، به جای پنیر پستو می‌توانید از پنیر پیتزا یا پنیر چدار برای روی گوشت‌ها استفاده کنید و به مقدار دلخواه روی آن‌ها بریزید.

مرحله ۲۱: قرار دادن طرف دیگر نان روی همه مواد داخل ساندویچ

بعد از آن طرف دیگر نان را هم که با سس آغشته کرده‌اید روی همه مواد قرار دهید به وسیله یک خلال دندان ۲ تکه نان را به هم محکم کنید تا مواد داخل آن بیرون نریزد برای تزئین می‌توانید یک گوجه گیلاسی شسته شده را روی خلال دندان قرار دهید.

مرحله ۲۲: قرار دادن ساندویچ بوقلمون در ظرف مناسب

سپس ساندویچ بوقلمون را داخل یک ظرف مناسب سرو قرار دهید بعد سیب زمینی‌های سرخ شده را هم که داخل هوا پز آماده کرده‌اید از آن بیرون بیاورید و در ظرف به شکل دلخواه خودتان به مقدار مناسب بریزید و تزئین کنید، روی سیب زمینی‌ها می‌توانید کمی آویشن بریزید.

مرحله ۲۳: چیدن انواع دورچین در ظرف سرو

بعد مقداری از سس مخصوص را هم که آماده کرده‌اید داخل یک ظرف کوچک بریزید با یک برگ نعنای تازه آن را تزئین کنید، لیمو ترش تازه را هم از وسط برش بزنید، داخل ظرف سرو قرار دهید برای تزئین ساندویچ بوقلمون طبق سلیقه و به دلخواه خودتان عمل کنید. در آخر ساندویچ بوقلمون را به عنوان یک غذای خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 11 بهمن 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.