طرز تهیه خوراک لوبیا سبز با مرغ، غذای فوری و خوشمزه!
طرز تهیه خوراک لوبیا سبز با مرغ
خوراک لوبیا سبز با مرغ یکی از انواع خوراکهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود و برای پخت آن از سبزیجات متنوع میتوانید استفاده کنید، این غذای خوش عطر و طعم که به روشهای مختلف درست میشود، برای پذیرایی مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه خوراک لوبیا سبز با مرغ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
مرغ ) ران یا سینه) | ۳ تکه |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذا خوری |
هویج | ۲ عدد |
لوبیا سبز | ۲۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
فلفل سبز شیرین | ۲ عدد |
برنج | ۱ پیمانه برای هر نفر |
زعفران دمکرده برای تزیین برنج | به مقدار لازم |
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئین خوراک | به مقدار لازم |
برش حلقهای گوجه فرنگی برای تزئین | ۱ عدد |
فلفل سبز شیرین برای تزئین | ۳ عدد |
طرز تهیه خوراک لوبیا سبز با مرغ
مرحله ۱: دم کردن زعفران
ابتدا مقداری زعفران را داخل یک ظرف کوچک بریزید، کمی آب جوش به آن اضافه کنید، روی ظرف را بپوشانید، بگذارید تا زعفران دم بکشد و غلیظ شود مقدار زعفران بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و هرچه بیشتر باشد طعم غذا بهتر و خوشرنگتر میشود.
مرحله ۲: سرخ در روغن داغ
سپس تکههای مرغ را تمیز بشورید، خشک کنید با توجه به ذائقه خودتان میتوانید از ران یا سینه مرغ استفاده کنید بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس تکههای مرغ را در آن خوب سرخ کنید.
مرحله ۳: برگرداندن تکههای مرغ و سرخ کردن همه قسمتهای آنها
وقتی یک طرف مرغها سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر مرغها هم سرخ و طلایی رنگ شود بعد از این که همه قسمتهای مرغها خوب سرخ شد تابه را از روی حرارت بردارید مرغها را از داخل تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله ۴: خرد کردن و تفت دادن پیاز
بعد یک پیاز را پوست بگیرید، به شکل خلالی و باریک خرد کنید سپس در همان تابه که مرغها را سرخ کردید کمی روغن بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، بعد پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا سبک، شیشهای و نرم شوند.
مرحله ۵: اضافه کردن ادویهها و تفت دادن آنها
سپس مقداری زردچوبه به پیازها اضافه کنید، تفت دهید تا پیازها طلایی رنگ شوند بعد از آن نمک و فلفل سیاه را هم روی مواد بریزید و کمی تفت دهید تا عطر فلفل سیاه پخش شود از این که ادویهها خوب تفت داده شدند تکههای مرغ را روی پیازها بچینید.
مرحله ۶: خرد کردن هویجها و لوبیا سبزها و اضافه کردن به مواد
بعد از آن هویجها را پوست بگیرید، به شکل حلقهای در اندازههای متوسط برش بزنید و روی مرغها بریزید سپس لوبیا سبزها را که از قبل سر و ته آنها را گرفتهاید و آنها را تمیز شستهاید در اندازههای متوسط خرد کنید، روی مواد بریزید و با هم ترکیب کنید.
مرحله ۷: خرد کردن سیب زمینیها و اضافه کردن به مواد
سپس سیب زمینیها را پوست بگیرید، ابتدا به شکل حلقهای برش بزنید بعد آنها را به شکل مکعبی در اندازههای متوسط خرد کنید، سیب زمینیهای خرد شده را بشورید و به مواد داخل ظرف اضافه کنید، بعد از آن همه مواد را با هم مخلوط کنید و کمی تفت دهید.
مرحله ۸: خرد کردن خلالی شکل سیب زمینیها
به جای این که سیب زمینیها را به این شکل به مواد اضافه کنید به دلخواه و سلیقه خودتان میتوانید سیب زمینیها را خلالی برش بزنید، بشورید و بگذارید آب اضافی آنها برود، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.
مرحله ۹: سرخ کردن سیب زمینیهای خلالی
سیب زمینیها را در تابه بریزید، تفت دهید تا طلایی رنگ شوند سیب زمینیها را در حین سرخ کردن هر از گاهی هم بزنید تا نسوزند یا خشک نشوند و همه قسمتهای آنها به یک اندازه سرخ و طلایی رنگ شود، بعد از آن تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۱۰: استفاده از سیب زمینی سرخ کرده برای خوراک
سپس سیب زمینیهای سرخ کرده را از داخل تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید، بعد از این که غذا پخت و آماده شد سیب زمینیهای سرخ کرده را در کنار ظرف خوراک یا روی مواد آن بریزید و به شکل سرخ کرده از آن استفاده کنید.
مرحله ۱۱: ریختن زعفران دم کشیده روی مواد
دقت کنید برای سبزیجات داخل قابلمه میتوانید طبق میل خودتان از هر نوع سبزی دیگری مثل کلم بروکلی، کدو یا گل کلم هم استفاده کنید و به مواد اضافه کنید، بعد از این که همه سبزیجات خرد شده را داخل قابلمه ریختید زعفران را که خوب دم کشیده است روی مواد بریزید.
مرحله ۱۲: اضافه کردن آب به مواد و پختن همه مواد با هم
زعفران را طوری روی مواد بریزید که همه تکههای مرغ کاملاً به زعفران آغشته شود بعد مقداری آب در ظرف بریزید، در آن را ببندید و اجازه دهید تا مرغها و سبزیجات داخل آن به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم خوب بپزند و بافت آنها نرم شود.
مرحله ۱۳: خرد کردن گوجه و فلفل سبز شیرین و اضافه کردن به مواد
در این فاصله گوجهها را پوست بگیرید، کاملاً ریز و نگینی خرد کنید، سپس در نیم ساعت آخر پخت به مواد داخل ظرف اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید چند فلفل سبز شیرین را هم تمیز بشورید و از وسط نصف کنید، به مواد اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید.
مرحله ۱۴: پختن همه مواد خوراک با هم
مواد داخل ظرف را کمی هم بزنید تا عطر و طعم فلفل سبز به خورد مواد برود دوباره در ظرف را ببندید و اجازه دهید تا همه مواد با هم به مدت نیم ساعت دیگر خوب بپزند، باید خوراک کاملاً جا بیفتد، طوری که عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شود.
مرحله ۱۵: ریختن خوراک لوبیا سبز با مرغ در ظرف مناسب
بعد از این که خوراک آماده شد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت اولیه آن کم شود سپس خوراک لوبیا سبز با مرغ را داخل ظرف مناسب بریزید، سعی کنید سبزیجات را جداگانه به شکلی جذاب در ظرف بریزید.
مرحله ۱۶: تزئین خوراک لوبیا سبز با گوجه و فلفل شیرین
بعد اگر از سیب زمینیهای سرخ شده استفاده کردید در کنار ظرف بریزید سپس خوراک را با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه و چند برش حلقهای گوجه فرنگی و فلفل شیرین تزئین کنید، برای تزئین خوراک لوبیا طبق سلیقه و از مواد دلخواه خودتان استفاده کنید.
مرحله ۱۷: تزئین کردن برنج و سرو خوراک لوبیا سبز با مرغ
سپس برنج را هم که همزمان با پخت خوراک پختهاید و آماده کردهاید، داخل ظرف مناسب بریزید، بعد با کمی زعفران دم کرده غلیظ آن را تزئین کنید، بعد از آن خوراک لوبیا سبز با مرغ را به عنوان یک غذای خوش طعم همراه با برنج زعفرانی، سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
- منبع :
- maryam.bano400