طرز تهیه بوفالو وینگز، تند و خوشمزه مثل رستوران‌ها!

طرز تهیه بوفالو وینگز

طرز تهیه بوفالو وینگز, بوفالو وینگز نواب ابراهیمی , طرز تهیه سس بوفالو وینگز , معنی بوفالو وینگز , بوفالو وینگز تهران

بوفالو وینگز یکی از فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ آمریکایی است که خیلی راحت درست می‌شود از بوفالو وینگز می‌توانید به عنوان یک پیش غذا یا یک میان وعده خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی‌ها استفاده کنید بعد همراه با انواع دورچین آن را سرو کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه بوفالو وینگز در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
بال و کتف مرغ۱ کیلو
نمک و زردچوبهنصف قاشق چای خوری از هر کدام
فلفل قرمز و فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری از هر کدام
پاپریکانصف قاشق چای خوری
آردنصف لیوان
نشاسته ذرت۲ قاشق غذا خوری
سیر رنده شده۱ حبه
آبنصف لیوان
روغن برای سرخ کردنبه مقدار لازم
مواد لازم برای سسمقدار مواد
کره۲۰ گرم
سیر۱ عدد
نمکبه مقدار لازم
سس چیلی۲ قاشق غذا خوری
سس گوجه تند یا معمولی۴ قاشق غذا خوری
عسل۱ قاشق غذا خوری
سرکه۲ قاشق غدا خوری
کنجد۲ قاشق غذا خوری
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئینبه مقدار لازم
گشنیز خرد شده برای تزئین۱ قاشق غذا خوری
فلفل سبز شیرین برای دورچین۶ تا ۷ عدد
برش حلقه‌ای لیمو ترش تازه برای دورچین۱ عدد

طرز تهیه بوفالو وینگز

مرحله ۱: مخلوط کردن کتف و بال‌های شسته شده با سیر رنده شده

ابتدا کتف و بال‌های مرغ را تمیز بشورید، خشک کنید، داخل یک ظرف بریزید سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید، با رنده ریز رنده کنید، روی بال‌های مرغ بریزید و با هم مخلوط کنید تا عطر سیر به خورد بال‌ها برود، می‌توانید فقط از کتف یا بال استفاده کنید.

مرحله ۲: اضافه کردن ادویه‌ها و مخلوط کردن با کتف و بال‌ها

بعد ادویه‌ها که شامل نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و پاپریکا است را به مقدار مناسب با توجه به ذائقه خودتان روی کتف و بال‌ها بریزید، خوب مخلوط کنید تا عطر ادویه‌ها در مواد پخش شود، در این قسمت باید عطر ادویه‌ها به خورد کتف و بال‌های مرغ برود.

مرحله ۳: اضافه کردن آرد و نشاسته ذرت به کتف و بال‌ها

سپس مقداری آرد روی بال‌های مرغ بریزید، با آن‌ها مخلوط کنید، بعد هم کمی نشاسته ذرت به کتف و بال‌ها اضافه کنید، هم بزنید و با آن‌ها خوب ترکیب کنید، سپس مقداری آب روی تکه‌های مرغ بریزید، بعد همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا به خورد هم بروند.

مرحله ۴: استراحت کردن کتف و بال‌ها در یخچال و مزه‌دار شدن آن‌ها

بعد روی ظرف را بپوشانید، ظرف را در یخچال قرار دهید، سپس اجازه دهید تا کتف‌ها و بال‌ها به مدت یک ساعت در یخچال بمانند و مزه‌دار شوند بعد از این زمان ظرف کتف و بال‌ها را از یخچال بیرون بیاورید، سپس در یک قابلمه یا تابه مقداری روغن بریزید.

مرحله ۵: سرخ کردن هر دو طرف بال‌های مرغ در روغن

مقدار روغن باید به اندازه باشد که بال‌های مرغ در آن غوطه ور شود، سپس ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود بعد بال‌های مرغ را داخل آن بریزید، تفت دهید تا طلایی رنگ شوند، وقتی یک طرف بال‌های مرغ سرخ شد آن‌ها را برگردانید.

مرحله ۶: بیرون آوردن بال‌های مرغ از تابه و قرار دادن روی توری

بعد اجازه دهید تا طرف دیگر آن‌ها هم خوب سرخ و طلایی رنگ شود تقریباً به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می‌کشد تا بال‌های مرغ سرخ و طلایی شوند بعد از آن بال‌ها را از تابه بیرون بیاورید و روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود.

مرحله ۷: تفت دادن سیر رنده شده در کره ذوب شده

در این فاصله برای درست کردن سس مقداری کره را داخل یک تابه بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود بعد سیر را پوست بگیرید، با رنده ریز رنده کنید و در آن تفت دهید تا عطر سیر پخش شود، مراقب باشید که سیرها نسوزند.

مرحله ۸: اضافه کردن و تفت دادن نمک، سس چیلی و سس گوجه

بعد از آن کمی نمک به سیرها اضافه کنید، خوب تفت دهید سپس مقداری سس چیلی در تابه بریزید، کمی تفت دهید و با سیرها مخلوط کنید تا عطر و طعم آن‌ها به خورد هم برود بعد از آن مقداری سس گوجه در تابه بریزید، با سس چیلی و سیر مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله ۹: اضافه کردن عسل به مواد و مخلوط کردن آن

به جای سس گوجه تند می‌توانید از سس گوجه معمولی استفاده کنید و با مواد مخلوط کنید، سپس مقداری عسل روی مواد بریزید، خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و عسل به خورد مواد برود، عسل طعمی شیرین به مخلوط سس می‌دهد و مقدار آن سلیقه‌ای است.

مرحله ۱۰: اضافه کردن سرکه و کنجد به مواد

سپس مقداری سرکه به مواد اضافه کنید، با هم ترکیب کنید، تا با طعم ترش سرکه طعم شیرین عسل تنظیم شود، طوری که در نهایت سس طعمی ملس داشته باشد، بعد از آن مقداری کنجد روی مواد بریزید، با هم مخلوط کنید تا عطر کنجد به خورد مواد برود.

مرحله ۱۱: مخلوط کردن کتف و بال‌ها با سس مخصوص

بعد تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس بال‌های سرخ شده را داخل یک ظرف بریزید، سس را که آماده کرده‌اید روی کتف و بال‌ها بریزید و با آن‌ها مخلوط کنید، تا بال‌ها کاملا به سس آغشته شوند، اجازه دهید چند دقیقه بمانند و سس کاملاً به خورد بالا‌ها برود.

مرحله ۱۲: ریختن بوفالو وینگز در یک ظرف مناسب و تزئین آن

سپس بوفالو وینگز را داخل ظرف مناسب بریزید با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه آن را تزئین کنید می‌توانید مقداری گشنیز را هم تمیز بشورید، خرد کنید، بعد روی کتف‌ و بال‌های مرغ بریزید، چند فلفل سبز شیرین و چند برش لیمو ترش را هم در کنار ظرف قرار دهید. در آخر بوفالو وینگز را به عنوان یک غذای خوش طعم و پرطرفدار یا یک پیش غذای شیک همراه با انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 28 دی 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.