طرز تهیه املت سوجوک، صبحانه ساده به روش ترکیه ای!

طرز تهیه املت سوجوک

طرز تهیه املت سوجوک, دستور پخت املت سوجوک
املت سوجوک یکی از انواع صبحانه‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود این املت خوش طعم را می‌توانید برای وعده صبحانه یا به عنوان یک وعده غذایی ساده و سریع استفاده کنید، املت سوجوک که طرفداران زیادی دارد به روش‌های مختلف درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه املت سوجوک در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
سوجوک۱۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
قارچ۶ عدد
فلفل دلمه سبزنصف ۱ عدد
نمکبه مقدار دلخواه
فلفل سیاهبه مقدار دلخواه
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه املت سوجوک

مرحله ۱: هم زدن تخم مرغ‌ها و مخلوط کردن ادویه‌ها با آن

ابتدا تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت آن‌ها کاملا یک دست شود سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به تخم مرغ‌ها اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و فلفل سیاه به خورد آن‌ها برود.

مرحله ۲: برش زدن سوجوک‌ها و قارچ‌ها

سپس سوجوک‌ها را به شکل حلقه‌ای برش بزنید، کنار بگذارید، سپس قارچ‌ها را تمیز بشورید، خشک کنید، خرابی‌های قارچ‌ها را جدا کنید بعد قارچ‌ها را به شکل حلقه‌ای برش بزنید و کنار بگذارید، سپس فلفل دلمه‌های رنگی را تمیز بشورید و خشک کنید.

مرحله ۳: خرد کردن فلفل دلمه‌های رنگی

سپس فلفل دلمه‌ای‌ها را به شکل نگینی خرد کنید بهتر است که از فلفل دلمه‌ای‌های با رنگ‌های قرمز، زرد و سبز استفاده کنید اما در صورتی که در دسترس نبود می‌توانید از یک یا دو رنگ استفاده کنید، سپس آن‌ها را به شکل نگینی و کوچک خرد کنید.

مرحله ۴: سرخ کردن سوجوک‌ها

بعد از آن در یک تابه بدون این که روغن در آن بریزید سوجوک‌ها را بچینید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا سرخ شوند، بعد از این که یک طرف سرخ شد، برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها هم سرخ شود، سوجوک‌هاخودشان روغن می‌اندازند و با روغن خودشان سرخ می‌شوند.

مرحله ۵: تفت دادن قارچ‌ها و فلفل دلمه‌های رنگی

بعد سوجوک‌ها را از داخل تابه خارج کنید، در ظرف دیگری بریزید، سپس قارچ‌ها را در همان تابه بریزید و کمی تفت دهید، بعد فلفل دلمه‌های رنگی را اضافه کنید با قارچ‌ها به مدت یک دقیقه تفت دهید تا عطر فلفل دلمه‌ها پخش شود و با قارچ‌ها مخلوط شوند.

مرحله ۶: اضافه کردن تخم مرغ‌های هم زده به مواد

سپس سوجوک‌ها را هم در تابه بریزید با بقیه مواد مخلوط کنید، همه را با هم کمی تفت دهید سپس تخم مرغ‌ها را که از قبل هم زده‌اید، روی مواد بریزید، اجازه دهید تا تخم مرغ‌ها روی حرارت ملایم خوب بپزند و همه مواد به هم بچسبند، تا املت سوجوک آماده شود.

مرحله ۷: تزئین کردن املت سوجوک و سرو آن

وقتی تخم مرغ‌ها پختند، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس املت سوجوک را داخل ظرف مناسب بریزید با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید بعد به عنوان یک صبحانه خوش طعم و مقوی همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 16 دی 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.