طرز تهیه ساندویچ هات داگ پنیری خوشمزه و رستورانی!
طرز تهیه ساندویچ هات داگ پنیری
ساندویچ هات داگ پنیری یکی از انواع ساندویچهای خوشمزه و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد ساندویچ هات داگ پنیری را میتوانید خیلی راحت به روشهای مختلف درست کنید و از آن به عنوان یک میان وعده خوش طعم، ساده و سریع استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ساندویچ هات داگ پنیری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سوسیس | به تعداد نفرات |
پنیر چدار یا گودا | به مقدار لازم |
نان تافتون گرد | به تعداد نفرات |
تخم مرغ | ۳ عدد |
سس کچاب و خردل | به مقدار دلخواه |
روغن | به مقدار لازم |
سس کچاب یا خردل برای تزئین | به مقدار لازم |
آویشن برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه ساندویچ هات داگ پنیری
مرحله ۱: سرخ کردن سوسیسها
ابتدا مقداری روغن را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس سوسیسها را در روغن سرخ کنید بعد از این که یک طرفه سوسیسها سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر سوسیسها هم سرخ و طلایی رنگ شود.
مرحله ۲: قرار دادن پنیر و سوسیس روی نان
بعد یک نان تافتون کوچک را باز کنید، داخل آن به دلخواه و سلیقه خودتان چند ورقه پنیر چدار یا پنیر گودا قرار دهید تا کاملاً سطح نان با ورقهای پنیر پوشانده شود سپس سوسیس سرخ شده را روی پنیر ورقهای قرار دهید، بعد نان را به دور سوسیسها رول کنید.
مرحله ۳: هم زدن تخم مرغها و چیدن رولها در ظرف
سپس تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید، با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت آنها کاملاً یکدست و صاف شود بعد رولهای نان را که آماده کردهاید داخل یک ظرف به شکلی قرار دهید که باز نشوند و محل تا زدن آنها در زیر قرار بگیرد.
مرحله ۴: آغشته کردن رولهای نان به تخم مرغ زده شده
سپس تخم مرغهای زده شده را روی نانها بریزید تا کاملاً سطح آنها را بپوشاند، رولها را در تخم مرغ کمی بغلتانید تا رول نانها به تخم مرغهای زده شده آغشته شوند، بعد داخل یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.
مرحله ۵: سرخ کردن رولها در تابه
بعد از آن رولهای نان را داخل تابه که روغن آن داغ شده است بچینید اجازه دهید تا رول نانها خوب سرخ و طلایی رنگ شوند وقتی یک طرف نانها سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر رولها هم سرخ شود، دقت کنید که رولهای نان نسوزند.
مرحله ۶: ریختن سس روی ساندویچ و تزئین آن
سپس رولهای نان را از داخل تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان روی ساندویچ هات داگ پنیری مقداری سس کچاپ یا خردل بریزید و آن را تزئین کنید، با توجه به ذائقه خودتان میتوانید روی سس مقداری پودر آویشن هم بپاشید. در آخر ساندویچ هات داگ پنیری را برش بزنید و به عنوان یک میان وعده خوش طعم و ساده، آن را همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
- منبع :
- orkide_lifestylee