طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک یکی از دستورات پخت که شاید کمتر در میان صفحات کتاب‌های آشپزی به چشم بخورد، قلیه ربنیک است. این …

طرز تهیه موجور سیب زمینی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه موجور سیب زمینی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه موجور سیب زمینی موجور سیب زمینی که از غذاهای کشور ترکیه است شباهت زیادی به کوکو سیب زمینی ما ایرانی ها …

طرز تهیه رولت کوکو سبزی، پیش غذای خوشمزه و بسیار شیک

طرز تهیه رولت کوکو سبزی، پیش غذای خوشمزه و بسیار شیک

طرز تهیه رولت کوکو سبزی رولت «کوکو سبزی» یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که از آن می‌توانید به عنوان یک …

طرز تهیه خورش گل کلم با گوشت قلقلی

طرز تهیه خورش گل کلم با گوشت قلقلی, دستور پخت خورش گل کلم با گوشت چرخ کرده

در دل آشپزخانه‌های ایرانی، خورش گل کلم جایگاهی خاص دارد. این خورشت، ترکیبی از طعم‌ها و رنگ‌های جذاب، همراه با عطری دل‌نشین است که یادآور خاطرات دورهمی‌های گرم و صمیمی است. بیایید امروز با هم در سایت نکته چی، آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش گل کلم با گوشت قلقلی سنتی و لذیذ را دنبال کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفرمقدار مواد
گل کلم۱ عدد کوچک
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
رب یا پوره گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبه و ادویه دلخواهبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش گل کلم با گوشت قلقلی

 

مرحله ۱: آماده کردن گل کلم

ابتدا گل کلم‌ها را به دقت تمیز کنید و بشویید. برای اینکه میکروب‌های احتمالی از بین بروند، گل کلم‌ها را به قطعات دلخواه برش داده و در آبی حاوی کمی نمک و سرکه خیس کنید. پس از ۱۵ دقیقه، آن‌ها را آبکشی کنید و اجازه دهید آب اضافی خارج شود.

مرحله ۲: تفت دادن گل کلم

در این مرحله گل کلم‌های آماده شده را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس با کمی روغن و زردچوبه به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی گل کلم از بین برود.

مرحله ۳: آماده سازی گوشت قلقلی

پیازها را پوست بکنید، رنده ریز کنید (آب اضافی پیاز را بگیرید تا کوفته ها باز نشوند) و با گوشت چرخ کرده و کمی ادویه مخلوط کنید. این مخلوط را خوب ورز دهید تا یکدست شود. سپس از مواد، به اندازه یک گردو برداشته و به صورت قلقلی‌های کوچک درست کرده و سرخ کنید. گوشت‌ها باید نیم‌پز و کمی سرخ شوند.

مرحله ۴: تهیه سس گوجه فرنگی

در یک قابلمه جداگانه، رب گوجه فرنگی را به همراه کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. می‌توانید از ترکیب رب و پوره گوجه فرنگی استفاده کنید تا خورشت لعاب دارتر شود.

مرحله ۵: اضافه کردن مواد به سس

در این مرحله گل کلم و گوشت قلقلی سرخ شده را به مخلوط رب اضافه کنید. سپس آب جوش بریزید و هم بزنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورشت به مدت ۱ ساعت بپزد و جا بیفتد.

مرحله ۶: طعم دار کردن و سرو

در پایان پخت، نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و با کمی آب نارنج یا آبلیمو تازه، طعم خورشت را تکمیل کنید. این خورشت سنتی را می‌توانید همراه با برنج سرو کنید. نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 آذر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.