طرز تهیه املت شاک شوکا به روش تونسی مرحله به مرحله

طرز تهیه املت شاک شوکا به روش تونسی مرحله به مرحله

طرز تهیه املت شاک شوکا املت شاک شوکا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار تونس است که با ترکیبات متنوعی درست می …

آموزش طرز تهیه سوتی پلو آذری خوشمزه و مجلسی تبریزی

آموزش طرز تهیه سوتی پلو آذری خوشمزه و مجلسی تبریزی

طرز تهیه سوتی پلو سوتی پلو که با نام شیرین برنج هم شناخته می شود یکی از غذاهای معروف و مجلسی شهر اردبیل …

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه کوکوی اسفناج با مرغ

طرز تهیه کوکوی اسفناج با مرغ, دستور پخت کوکوی اسفناج با مرغ

کوکوی اسفناج با مرغ یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد و خیلی راحت درست می‌شود، این غذای ساده که طرفداران زیادی دارد را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوع و در دسترسی درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکوی اسفناج با مرغ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
اسفناج پاک کرده، شسته و درشت خرد شده۲۵۰ گرم
سینه مرغ پخته شدهنصف یک سینه مرغ
تخم مرغ۴ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
دارچیننصف قاشق چای خوری
زرد چوبهنصف قاشق چای خوری
روغن برای سرخ کردنبه مقدار لازم
زرشک تفت داده شده برای تزئینبه مقدار لازم
نعناع و شوید و ریحان تازه برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی اسفناج با مرغ

مرحله ۱: گذاشتن مرغ در قابلمه و اضافه کردن آب

ابتدا مقداری سینه یا ران مرغ را داخل یک قابلمه قرار دهید بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید تا زودتر بپزد و راحت‌تر بتوانید آن را خرد کنید، سپس مقداری آب روی مرغ بریزید، بعد کمی نمک و زرد چوبه به آن اضافه کنید و در قابلمه را ببندید.

مرحله ۲: پختن مرغ و خرد کردن اسفناج

سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ به مدت یک تا دو ساعت خوب بپزد و آماده شود در این فاصله اسفناج‌ها را تمیز بشورید، بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شوند بعد اسفناج‌ها را با چاقوی تیز در اندازه‌های کوچک خرد کنید.

مرحله ۳: خرد کردن پیاز و سینه مرغ

بعد پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به شکل نگینی و کمی درشت خرد کنید، وقتی که مرغ خوب پخت آن را در اندازه‌های کوچک به شکل نگینی خرد کنید، بعد آن‌ها را کنار بگذارید سعی کنید که پیازهای خرد شده، مرغ‌ها و اسفناج‌ها تقریباً هم اندازه باشند.

مرحله ۴: هم زدن تخم مرغ‌ها و اضافه کردن ادویه به آن‌ها

سپس تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً از لختگی خارج شوند و بافت آن‌ها یکدست شود بعد مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین به تخم مرغ‌ها اضافه کنید، هم بزنید تا عطر ادویه‌ها در آن‌ها پخش شود.

مرحله ۵: اضافه کردن مرغ‌ها و پیازها به تخم مرغ‌ها

مقدار دارچین و فلفل سیاه بستگی به ذائقه و دلخواه خودتان دارد، می‌توانید آن را کم و زیاد کنید ادویه‌ها باعث می‌شوند که بوی زهم تخم مرغ‌ها از بین برود، بعد از آن مرغ‌ها و پیازهای خرد شده را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید‌.

مرحله ۶: ریختن مواد کوکو داخل تابه

وقتی همه مواد خوب با هم ترکیب شدند و بافت مخلوط تشکیل شده یکدست شد سپس داخل یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود بعد مخلوط مواد را به طور کامل در تابه بریزید و به طور یکسان پخش کنید.

مرحله ۷: سرخ کردن کوکو

بعد اجازه دهید تا یک طرف کوکو کاملاً سرخ و طلایی رنگ شود سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود، بعد تابه را از روی حرارت بردارید، کوکو را به آرامی که شکل آن خراب نشود از تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله ۸: برش دادن و تزئین و سرو کوکو اسفناج با مرغ

سپس کوکوی اسفناج با مرغ را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید، با زرشک تفت داده شده و چند برگ نعناع، شوید و ریحان تازه تزئین کنید، بعد کوکوی اسفناج را به عنوان یک غذای ساده همراه با نان تازه و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 6 آذر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.