طرز تهیه ورقه بادمجان، غذای فوری و خوشمزه به روش گیلانی!

طرز تهیه ورقه بادمجان

طرز تهیه ورقه بادمجان گیلانی , طرز تهیه ورقه سیب زمینی , بادمجان ورقه ای با پنیر , بادمجان ورقه ای با گوجه

ورقه بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه، ساده و اصیل گیلانی است که با توجه به این که برای درست کردن آن نیازی به داشتن مواد زیادی نیست ولی طعم آن فوق العاده است و از آن می‌توان به عنوان پیش غذای خوش طعم محلی هم استفاده کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ورقه بادمجان در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
بادمجان محلی رشتی۵ عدد
تخم مرغ۳ تا ۴ عدد
سیب زمینی۲ عدد ( اختیاری)
رنگ و زرد چوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاه و دارچینبه مقدار لازم
نعناع و ریحان و شوید تازه برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه ورقه بادمجان

مرحله ۱: ورقه کردن بادمجان‌ها

ابتدا بادمجان‌های محلی و قلمی را پوست بگیرید، بعد بادمجان‌ها را به شکل ورقه‌ای خرد کنید، ضخامت ورقه‌ها نه خیلی نازک باشد و نه خیلی درشت بعد داخل یک ظرف بریزید، سپس مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید تا تلخی آن‌ها گرفته شود.

مرحله ۲: قرار دادن بادمجان‌ها در آب نمک

می‌توانید مقداری نمک داخل آب بریزید، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند سپس بادمجان‌های حلقه شده را داخل آب نمک بریزید، اجازه دهید به مدت ۱ ساعت بمانند و تلخی آن‌ها کشیده شود، سپس بادمجان‌ها را آب بکشید، داخل سبد بریزید تا خشک شوند.

مرحله ۳: حلقه کردن و شستن سیب زمینی‌ها

در این فاصله سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید، به شکل حلقه‌ای خرد کنید، سپس آن‌ها را بشورید و داخل سبد بریزید، بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود، بعد از این که بادمجان‌ها و سیب زمینی‌ها خشک شدند در یک تابه مقداری روغن بریزید.

مرحله ۴: سرخ کردن سیب زمینی و بادمجان‌ها

سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، بعد ورقه‌های بادمجان و سیب زمینی را در روغن داغ سرخ کنید، می‌توانید بادمجان‌ها را در یک طرف تابه قرار دهید و سیب زمینی‌ها را در طرف دیگر آن بچینید تا با هم سرخ شوند.

مرحله ۵: اضافه کردن ادویه‌ها به بادمجان و سیب زمینی

وقتی که یک طرف بادمجان‌ها و سیب زمینی‌ها سرخ و طلایی شد، آن‌ها برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها هم خوب سرخ و طلایی شود، بعد روی آن‌ها کمی نمک، فلفل سیاه و پودر داچین بپاشید تا عطر ادویه‌ها پخش شود و کامل به خورد آن‌ها برود.

مرحله۶: هم زدن تخم مرغ‌ها و اضافه کردن ادویه به آن

بعد تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بشکنید، با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و کاملا یکدست شوند سپس مقداری نمک، فلفل سیاه به تخم مرغ‌ها اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و عطر ادویه‌ها به خورد آن‌ها برود.

مرحله ۷: پختن تخم مرغ‌ها با مواد

سپس تخم مرغ‌ها را روی بادمجان‌ها و سیب زمینی‌های حلقه‌ای داخل تابه بریزید، اجازه دهید تا تخم مرغ‌ها بپزند و بافت مخلوط تشکیل شده مانند املت شود، بعد تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا بافت تخم مرغ‌ها خیلی سفت نشود.

مرحله ۸: تزئین ورقه بادمجان و سرو آن

بعد ورقه بادمجان را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و چند برش از آن را داخل ظرف مناسب بچینید سپس روی آن را با چند برگ نعناع، شوید و ریحان تازه تزئین کنید، بعد آن را همراه با نان تازه، ترشی، زیتون پرورده و انواع دورچین سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 11 آذر 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.